Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 8

Marsa

Recommended Posts

Zenske, gospe, dame, dekleta, etc....

VSE NAJ OB VASEM DNEVU!!

Naj boste zanske v vseh merilih in zivite svojo zenskost.

Naj vam bodo pravice ziveti in dihati, ustvarajti in misliti vsaj enake,

kot so moskim.

Naj vam bo priznan privilegij biti zenska kot darilo vnaprej

in vsaki zelim, da dobi v zivljenju srecni ubcutek zavedanja,

da je z ponosom biti zenska!

x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Marsa :palec: , za nov rekord. Mora biti enkratno opazovati, sadove svojega dela xsrcx

Sicer, pa mislim, da je res neka pozabljivost v zraku, kot je omenila Kristalka, včeraj sem imela totalen napad Feng shui in sem spet ven metala in čistila in razobešala simbole.

Bila na obisku pri znancih in v hiši ful prisoten Feng shui. Tko lušten videti, skladno, lepo, zelo estetsko....in mene potem vedno takole zamika in potem stikam, stikam in po nekem času, vedno najdem tisto kar je meni lepo....tko malo čudno ampak, take okraske skrbno čekiram, potem me pa enkrat udari in to je to.

Potem me kliče še prijateljica in pravi, ti sem se šla danes tist tvoj Feng shui sem 5 vreč oblek ven zmetala, ma ven z temi cunjami, ki mi bodo prav prišle, pa ko bom shujšala, pa čez 7 let vse prav pride itd.

Sem se ful x:Dx , ker je poudarila, tisti tvoj Feng shui x:Dx .

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pozabljivost v zraku? Pismu, sem na vlaku pozabila na šal.... Sem tako na pol dala bundo dol pa tudi šal (ne čisto slekal), pa se je nekako zmuznil z mene, v glavnem v službi ugotovim, da ga ni :eek: :O: :C: . Sej v bistvu ni problem, samo je pa ta šal delala stara mama in sem ga dobila kakšnih 14 dni nazaj, pa imam full čuden zoprn feeling (sem glih razmišljala,d a ne pomnim, kdaj sem se tako čudno počutila). No mi je prav žal, nekako bo moral najti pot nazaj do mene. x;)x . Kličem na postajo, če se je tam pojavil, če en bom pa jutri na vlaku vprašala, pa na postaji.....

Drugače pa danes zjutraj malo polenarila v postelji - sem si uro za ob 3h naštimala, pa potem še malo poležala - do 3,30 x:)x x;)x , potem ap kidanje. Pismu, sem že čist fit, sem skidala vse kar je bilo treba x:)x :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jaz sem bila tudi vcasih taka (vendar nekako cez 12. ali 13. nisem nikoli potegnila oz. redko)...

Zdaj pa mi je skoda dneva. :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Seveda - spanje mora bit, ce pa si pac zural, enkrat moras odspat. Tedaj se bolj rabis, spanje je zelo ucinkovito proti macku...

Samo res - jaz sem tale svoj bonus spanja v lajfu ze izkoristila.. ker, res... ce je bilo kaj zjutraj, preprosto nisem sla. x:o)x x:px xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hej.. danes se bom pa nasedela za racunalnikom tlele x:)x

Prisla srecno nazaj v Madrid, se vmes ustavila v Cordobi.. 24 stopinj bilo!!! Pa tudi v Madridu je spet soncek, tko da bo kar slo.. Aja, smo se ustavili vceraj 30 km pred mestom in se potem dve uri cijazili.. Mi je pa uspelo v prvem poskusu najti pravi izhod iz obvoznice. x^x

V bistvu sem razmisljala zadnjic.. ful sem srecko.. Pokvari se mi avto, ampak na sreco nic tko hudega, da se ne bi mogla se 100 km ven iz rovt pripeljat. V eni uri mi ga popravijo, da grem lahko se isti dan Sierro Nevado in morje pogledat in nic ne zamudim. Skoraj brez zemljevida se vozim po Spaniji in skoraj vedno v prvem poskusu najdem pravo cesto, ce moram zbirat med tremi, kar na slepo zavijem in je prava.. OK, saj stos je tudi v tem, da sem ful pozitivka.. in da se ne sekiram. ker bi lahko ful paniko zagnala zarad avta.. pa mi je bilo samo smesno vse skup, se sploh, ko sem trapasto sla takoj probat, ce se da izpusno cev nazaj gor dvignit.. Itak, da je bila vroca in sem si tri prste totalno popekla. In potem sem jih lizala celo pot in drzala prste skoz okno.. x:o)x kokosh...

Me je dragi klical danes, mate kar se naprej sneg.. pa naj se ze neha tole no..Jaz hocem prit domov na sonce in vrocino, ker se hocem it vozit z motorjem.. Ravno vceraj me je 10 motoristov prehitelo, kolk jim zavidam!! Noro mora bit po andaluziji z motorjem se vozit..

Drugace so se mi pa spet zacela predavanja.. Danes imeli ob 9.30 Popular dances.. kar zabavna zadeva.. Zdaj pa od 11h do 3.30 frej, cakam na teater.. Zdaj smo ze na odru, tale igra bo na koncu ful zabavna izpadla, samo skoda, da mene ne bo vec zraven na premieri.. me ena zamenja, ker jaz grem..

Aja, ko smo ze pri teatru.. S predstavo, ki smo jo lani naredili, smo prisli naprej na Linhartovem srecanju! Saj je mislim da sele medobmocno, ampak vseeno. Kul!! Ponosna na nas!! Hja, pa to verjetno pomeni, da bom morala malo prej bit doma, kot sem racunala.. Kar me pa tudi ne zalosti pretirano...

Uf, uf, pretiravam.. Kdo bo pa bral tole x:Dx

Pa se tolk bi mela za napisat... x:Ix

Poljubcke vsem!

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Užiiivam x!x

Men je res fino...tkole met ene nekomplicirane obiske.. :palec:

Naj reče kdo karkoli hoče, ampak Slovenci res preveč kompliciramo.. xrolleyesx ..oni si pol tolk ne dajo opravit z gosti kot mi..in jaz sem se že očitno nalezla mal tega sproščenega duha.. x:Dx

Fuuuul se čudita, še nkol v lajfu vidla tolk snega.. x:Dx prišla sta seveda v tankih teniskah..in še tanjših jaknah.. xrolleyesx ..zdaj pa sem jih mal zimsko obula in oblekla...vprašala sta edino...če v Sloveniji nimamo pametnih vlakov...ker sta se iz Benetk vozila 9 ur...gretje ni delalo in nikjer nobene hrane in pijače na vlaku.. x:Ix

In še povabilo dobila... :palec: ...živita 20 km od Stonehenga...

Astra

Per aspera ad astra

A ima še kdo danes težave s pošiljanjem SMS-ov.....me ful :V: :xx!: , ker mi skos piska Message not sent this time :xx!: ...Halo Mobitel?????

Stonehange Astra qulsko x:)x

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

dvigni ga v zrak

x:Dx že poskusila in ne deluje,ugasnila in prižgala telefon, narisala vilinski simbol komunikacije, lepo zaprosila se zahvalila.....

Ne vem kaj še hoče od mene :vragec: ....dobila zelo prijazen sms, pa se želim zahvaliti in povedati, da me je res x:Dx in sem happy zaradi tega....pa ne gre, ne potegne ...šment

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

:vragec:

dobro?....jutro

zjutri k ustanem in si skuham kavo najprej maile pogledam in to eni zlo dobr vejo

in se mi je zgodu she en pokvarjen dan.....

ko zblokirash poshiljatelja na vseh nivojih si pach le ta odpre drug mail da ti lahko svinja zhivljenje dalje

skratka:

BABA STARA SMRDULJA

SHE ENO GROZILNO PISMO,

PA TI VIRUS POPAPA NE SAMO TVOJO,

AMPAK VSE MASHINE TAM NA SHENTILJSKI CESTI

pa te babure res nben ne mara

666 zlomkou.....grrrrr

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Astra, ful dobr!! Stonehenge!! x8Dx

Ja, jaz sem tud opazila.. kako Slovenci na trenutke mal pretiravamo z gostoljubnostjo.. In se sekiramo in smo zivcni kaj bo in kako bo.. Pa se da vse lepo na easy.. pa so se vedno zadovoljni...

Aliana

loesje

Spet nazaj -

gggrrrrr.. zdej me pa ven iz ucilnice mecejo, ker majo clases.. grem probat v knjiznico, ce je tam kaj frej.. kaj naj pa delam se naslednji dve uri in pol???!!!

A.

loesje

Spet nazaj -

O, Aliana, jaz pa gledam prejle - :eek: - Aliana je v asociacijah? :)

Se mi je cudno zdelo... ce si recimo nekje, pa hitro skoknes na net, pa bos sel recimo v Dnevnik... ne pa tja kao...

Zdaj pa stekam... :)

Ma, res se mi fino zdi, ko si skoz z nami, porocas, kaj dogaja in vse...

Se sama bos kasneje to rada brala, ker te bo spomnilo, pa fino se ti bo zdelo, da si sploh napisala. :vio:

Fino se imej!! Ja, tu je totalna shtala, ful snega. Sam meni je vsec. x:)x

Picasso

da vas pozdravim... naporen dan tole zame, prenaporen... čeprav sem ful enih zadevic napol rešila, pa v službo šla neke stvari ponaredit... pa hčera je prvo 3 dobila... tudi to mora biti x:Dx ... pa še nekaj zoprnih obveznosti me čaka... Aliana ti kr uživaj na sončku x;)x sicer pa men tud sneg paše, me umiri x8Dx

Mejte se x:Xx

(zasedla zadnji prosti racunalnik v knjiznici.. sem Erazmus student, pa mam prednost x:o)x )

Thanx, Marsa! x:)x Men se tud ful fino zdi, ko opazis in pozdravis..

Itak vodim dvojni dnevnik - enga papirnatega in enga elektronskega. Pa v vsakem kaj drugega..

Aja, pozabla prej omenit.. moj novi digitalc se ful v redu obnese.En teden so zdrzale baterije!! Nardila okrog 100 fotk, ene par je super dobrih, ene par pa pac, klasika.. moram mal cerkve in zidove fotkat, za sorodnike x;)x Bom eno z galebi probala pomanjsat doma in dat na disketo in prinest sem.. ker mi je res ful dobra.. Drugace se pa enkrat dobimo, ko pridem nazaj, pa malo pokazem..Pa se Astra une svoje, ki jih je obljubljala. x;)x

Aliana

loesje

Spet nazaj -

hmmmm....neki pogresham klele

a kdo kej PUJSIKO viduuuuuuu :eek: :eek: :eek: :eek:

de jo ni snegec zamedu

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

O, Selene! :)

Jaz v takih primerih vcasih recem (ce je zelo nesrecen obraz) - 3 je 'dobro'.

Dobesedno, ne? ;)

Ni 'odlicno', a je dobro - vse mora bit, ce ne ne more biti tudi odlicno - ce ni nobene primerjave. :palec:

Picasso

sem jaz tud rekla, sej je dobro... pa malo slabe vesti ima, ker se ni dovolj učila...sem pričakovala tole, samo do tega mora priti sama...me sedajle kliče in pravi - sori, ker sem ti dan žena pokvarila pa ful joče... pismo sej ne morem bit huda na moj zakladek. Bo mamica zdejle svojo hčerkico celo popoldan tolažila. Ampak realno - šola je pa tole malo bila... hvala bogu da samo s trojko x;)x

hmmmm....neki pogresham klele

a kdo kej PUJSIKO viduuuuuuu :eek:  :eek:  :eek:  :eek:

de jo ni snegec zamedu

666 zlomkou....tralala

Pujsika je šla za malco v Ljubljano na intervencijo za izgubljenim šalom..... Šala ni, Pujsika se vrnila x;)x x:Dx .

Mmmmmmmmmmm, lepo je biti pogrešan xsrcx x:Xx x;)x :2src: :inocent: x:)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

PUUUUUUUJJJJJJJJJSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa........................

............................................aaaaaa

666 x:Xx -ou na rilc

sm lih hotu napisat, de mash neki mrzu shnof

a pr pujsah tot tut tko kokr pr cufkih znak zdravja? x:)x x;)x

666 x:Xx -ou na mrzu pa moker shnofek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...