Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 8

Marsa

Recommended Posts

To je znak snega marca. Ampak nekje sem prebrala, da baje najkasneje junija ne bo več padal x;)x x:)x . Sicer pa zdaj, ko se mi je hrbtenica popravila, loh spet veselo kidam, nobenega problema x:Dx x:o)x x;)x
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Okej, če mi bo zdej pa spet računalnik zmrznu, bom pa.... ghhhhh.... nevemkaj :o|o: Včeri sem namreč dvakrat začela postat v dnevnik, računalnik pa - zzzzzk - in že ga ni več :eek: Jaz sem pa drugič začela že kar mal preklinjat, pa tolk sem napisala in tko lepo x:Dx

No, najprej en prav čudovit osmi marec vsem bejbam, ki to berete! xrosex Ženska je lepo bit, je tudi že Free prej povedal - hvala Free za tako lepo pozornost x:Xx

Aja, pa Timu voščim iz srca vse naj naj xsrcx (Marsa, tole nujno predat x:Dx )

Marsa, že fulkrat sem to mislila napisat, pa mi je uteklo neznanokam, tko da danes končno - en pobož za tvoj kolk, upam, da se ti bo popravil po hitrem postopku :palec: xrainbowx Hihi nekje si napisala, da "če je blo kaj zjutraj, preprosto nisi šla" - jaz sem tut taka, in evo danes je kar odpadel sestanek za diplomsko, ker sem bila preveč rada na toplem pod pernico :inocent: Hehe... no ja, še boljš, pravzaprav, se bom še boljš pripravila in grem v sredo x;)x

Naky, vidim, da si za Waldorf brala nekaj - veš, tudi jaz razmišljam, da ko bom imela svoje otroke, jih bom poturila tako nekam v malce bolj "napredne" šole, če naj se tako izrazim :palec: Matejčula ima pa Waldorf kar doma, si kar ne morem predstavljat, kako je imet tolk uredu mamo x:Xx

Astra zadovoljna z obiski x:Dx Kul, pa še veze do Stonehengea maš; sem ti rekla, da bo kul, vidiš x;)x

Aja, pa Aliana - ful lepo ko se nam tako oglasiš, pa daš mal Španskega sončka v tole zasneženo Ljubljano xsrcx Me je kar zamikalo, da bi sedela zraven tebe v avtu in uživala v pokrajini :vio:

Janja, upam, da boš vseeno najdla šal, ful lepo bi blo x:)x

Pa Mick, hihi, upam, da je tista jutranja kriza že mimo...? Sem vidla, da si imel kar par mučk za dobro jutro... Aja, pa Aakhut tudi... Za oba en pobožek z moje strani x:Xx

Zdaj pa grem... mal se ukvarjat s knjigo hehe, nekaj mi ne teče tole zadnje dneve, ker je tolk preveč luštno zunaj, pol pa zasanjano skoz okno gledam in mi je lepo... hihi xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Tkole, dragi moji, prebrala vse, kar je bilo novega, napisala en kup mailov, zdaj grem pa pogledat v uno faks-menzo, ce so kaj uzitnega skuhali.. Do 6h bom se lacna...

besitos,

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pa Mick, hihi, upam, da je tista jutranja kriza že mimo...? Sem vidla, da si imel kar par mučk za dobro jutro... Aja, pa Aakhut tudi... Za oba en pobožek z moje strani  x:Xx

:vragec: ....hm.....a lahko mickeni :vragec: še enga pobožka dobi? x:px .......k že tak k.....dan x:o)x :vragec: x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Kristalka,  :palec:

Enkrat sem te že vprašala...pa verjetno nisi videla, kam si se vpisala  x?x

Astra

joj, ups, res nisem vidla...no pa zdaj: x:)x x;)x

sem razmišljala o prvi (Per aspera ad astra x;)x ) in sem se odločila, da se bom ful potrudla na tekmovanju in pri ekstercih in sem se vpisala na drugo xsrcx mi je ful lepa. program splošne gim+prijava za evropski oddelek(če bo, pol bokul, če ne pa pač ne) samo upam, da bom prejeta, ker si reeees feeejst želim da bi bila x:Xx xsrcx x:px

komaj čakam, da se OŠ rešim....sicer bom Nordico pogrešala, ker ne grema na isto šolo, bom pa mela mir pred ostalimi *************** našega klasa. x:Dx

Pa Mick, hihi, upam, da je tista jutranja kriza že mimo...? Sem vidla, da si imel kar par mučk za dobro jutro... Aja, pa Aakhut tudi... Za oba en pobožek z moje strani  x:Xx

:vragec: ....hm.....a lahko mickeni :vragec: še enga pobožka dobi? x:px .......k že tak k.....dan x:o)x :vragec: x:px x:Dx

Hihi sej Mick ga je že dubu, a ni x:Dx Kateremu Mickenemu :vragec: zdaj x:o)x No, bom pa še kar en par pobožkov gor dala na LN, pa po potrebi uparabljajte, če vam pašejo x;)x x:Dx

Jaz sem se pa odločila pobarvat danes... juhuuuuuuuuuuu xsrcx Grem pol v mesto mal snežinke lovit in rdečo rdečo kano kupit :onfire: :inlove: Komaj čakam, rdečelaska se vrača x;)x :vragec:

Oh aja... pa tolk se mam hudo danes... poslušam Eryko Badu že odkar sem vstala in tale ženska daje s svojim glasom noro energijo ven ... ah :inlove: Mam ene live posnetke njenega koncerta in vmes še mal za-rapa... ko velika :eek: pismu obvlada... pol k začne po tem folk tulit ko zmešan v odobravanje, se pa sam tko... sramežljivo odkašlja in nasmehne v mikrofon... xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Ma ja.......sam sem dans tolk u bedu :xx!: .......da bi še enga imel.......mickeni :vragec:  pa tud x;)x  x:Dx  x:px

Aja....pa teb tud en pobož :vragec:  x:px

hihi ti packa mala x:Dx ampak če pomaga, z veseljem x;)x sam pazi, da se ne boš vnel x:o)x

Hej, saj delovnega dneva je že konc, al ga bo pa kmalu, tako da od tu dalje gre sam še na gor... :palec: Doma pa kakšen aspirin plus C, pa boš hitro boljši... vsaj za par urc, če že ne več :sori: Upam, da se boš hitr zrihtal spet na optimum fizičnega počutja xsrcx psiha je pa itak odvisna sam od tebe, saj to pa itak veš x;)x pobož pobož pobož ...... x:)x A bo?

Pa hvala tebi za tvojga, morm še razmislit, kam ga usmert x:Dx x;)x

Sončna Vila

VILA SONCA

Oho, Pujsika dobila od dragega levčka plišastega - Lili (dobila takoj ime), pa modro vrtnico (kot v poročnem šopku). No dan je šel v momentu full na xupx xupx xupx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

kaj se tukaj božate pa to, ;) jaz tudi "pomagal"...

sicer pa dokaj lep dan, malo sem prehlajen, užival sem v vožnji tistih 80 km, čist paše, 20 minut se furat, ahhaa ;) vum, tja pol pa 20 vum nazaj ;) hehe, razmišljam ali naj aktivno preganjam bejbe, al naj raje počakam, da zagledam kako pravo, ki bo sploh vredna truda, in od katere bi sploh lahko kaj bilo, ugotovil sem da so moje izgubljene karte, natanko v moji torbi, tako da sem se rešil ene poti v ajdovščino iskat neizgubljen predmet... ;) hehe, ni ja zdele grem pa na kosilce, pobožek vse, pa mejte se lepo, in naj bo ljubezen z vami...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Daaaaaaaaaaan x:)x

Končno sem prišla toliko k sebi,da lahko napišem dnevnik.Vrnila sem se iz Maribora,kjer sem ves teden pridno delala v trgovinici.Pohvaliti moram Mariborčane,ker so bili izredno prijazni (s kolegico sva se malo izgubljali na cesti in po mestu x:Dx )in bili pripravljeni pomagati.Mb mi bo ostal v lepem spominu xrainbowx.Hvala tudi Mateji,Micku,Cosmi in Marsi,ki ste mi zaželeli vse dobro xcrossfingx ,naj se vam vse to povrne :detelca:.

x:)x x;)x x:Xx

Jo!

Jaz pa ne bi tako reagirala, kot Astra. Vem, da ste to že premleli, ampak...evo mojega lončka.

Lani poleti - mi ful zijali v bajto - se pravi midva z dedcem, starejša pa ostala doma - kao ji je v mestu boljše in lepše. Prideva zvečer midva s parcele -ful zmatrana in naju na balkonu pričaka soseda-tudi prijateljica in mamica od hčerine frende - pravi: Nat poglej M. oči.

Mene kar stisne..kaj...??

Jo ucvrem gor-4.štok in seveda - pijana kot motka.

A si pijana??(malo inteligentno vprašanje x:Dx ). Ona pa pametno je paradižnikovo solato s ful čebule x:Dx Jaz?? Ne...kje pa...in jo kar zanese na drugo stran....hop, pa smo imeli testiranje. Stojo na eni nogi x:Dx x:Dx dotikanje nosu. In potem pa pride gor še ati in je bila deležna pridige o odmiranju možganskih celic.

Point - itak je bila pijana.

Ampak vesela sem bila, da me je mamica opozorila na to. Ker je čisto možno, da bi se spravila v kopalnico potem pa v posteljo. Ona pa bi se itak najedla čebule in pridno ležala v postelji x:Dx x:Dx

Lansko poletje je itak bilo neverjetno - kar se najstniških stvaritev tiče - od tega, da jo je policija popisala, do pijančevanja..bog ve, česa pa še sploh ne vem.

Ja...no...izven že čisto.

Zametlo nas bo..nas že je :xx!:

In začela dojemat rek: VZEMI, AMPAK PLAČAJ!

Kajti zdi se mi, da je čas plačila prišel. O tem bom kdaj drugič. Bomo videli, kaj bodo izvidi rekli...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Evo Sončna Vila pa ravnokar s pol kile kane na glavi... copper red barvo sem si kupla, zdaj pa veselo pričakujem čudovito barvo las xsrcx xsrcx xsrcx

Mogoče bom preden grem spat, od navdušenja še kaj pripisala sem gor na forum, čeprav dvomim, ker je moja cimra kar zgodnji ptiček za it spat, tako da je ne bi rada motla več kasneje... V glavnem, barva bo itak bombastična, ni kaj x:Dx x:Dx

No zdej si grem pa eno saljat narest x;)x

Aja... Selene, če prav štekam :palec: :palec: x:Dx

Sončna Vila

VILA SONCA

Uf, se jz po dolgem chasu oglasham (sem se hotla zhe vcheraj, pa je mel brat "obiske" :vragec: in nisem smela na net <_< ).

Astra, wow, ko si fajn resla!!!! :palec: Meni je tak pristop ful vsec (seveda lahko gledam samo z vidika tvoje hcere). The best, thumbs up!!!! :palec: :palec: x;)x (btw, Marsa, ful lepo napisala nasvet....)

Glede avstralke, mi smo tudi meli eno lani..... Je nameravala bit tri dni v Sloveniji.....potem pa je spoznala mojega brata....in xsrcx :2src: je ostala pri nas en mesec.... x:Dx Pri nas je prvic vidla sneg, kako veselje je blo to zanjo (jaz pa kolnem vsako zimo :xx!: ). Jo je fuul zeblo, ampak taka sreca iz njenih oci..... :2src: x8Dx

Soncna, a ti psihologijo studiras?

Uf, uf, pretiravam.. Kdo bo pa bral tole  x:Dx

Aliana, ja mi, te je ful fajn brat..... x8Dx x;)x

Mick, poboz se od mene.... x:Ix x:Dx

Zdej grem pa pocas za knjige.....se mal forum schekiram....

Lepo se mejte!!!!

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Soncna - danes sem se hotla pobarvat...

Pa se nisem zjasnila, s katero barvo, pa nisem hotela se nic -zijalasto- kupovati...

Nekaj sem hotla malo svetlejso pa malo bolj divjo.. Tale je taka... bakrena 'za gospe'. :o|o:

Jaz pa hocem 'za marse'. Divjo. x:Xx x;)x

Ni se kana obdobje, hocem divjo barvo, Barvo... ne nekaj naravnega, da samo ce je taka svetloba in to... ce takole pod kotom pogledas, pa na soncu pa tko... nocem tega... hocem tako, da se ponoci totalno shajna. x;)x x;)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nataly x?x x?x (kaj tistole z izvidi pomeni??)..

Rdečelaske.. :palec: x:Dx

Mal smo se potepali naokoli...in res sede na dušo.. x^x ...ko slišiš toliko lepega o Sloveniji...mi pa tule vsak dan sam bentimo... :xx!:

Pravita...morate potovati okoli, da boste videli, kako vam je tukaj lepo... x^x ..v glavnem, spustila bosta Benetke...in ostala do skrajnega možnega roka...poleti pa prideta sem na počitnice...in pripeljeta še prijatelje, ker jim ne bodo verjeli...da kaj tako lepega še obstaja.. x:Ix x^x res mi je kul čvekat takole... :palec: ..sta si nabrala prospektov...pa kr ven padala..poglej, Soča, pa Gorenjska..pa...

Astra

Per aspera ad astra

jaz bi vas samo na hitro pozdravila....odkar delam....samo delam! :sori: :8):

sem ze en teden v akciji po enih 15h na dan ali vec, je tako obdobje, tako, da...samo se OS berem, ostalo pa....drugic! x:o)x

jutri pa za 3 dni v portoroz, potem pa se vikend x:Dx x:Dx :2src:

lepo se imejte dragi moji lunatiki! xsrcbumx xrosex xrainbowx

tinka vas pogresa.... :wub: x:Ix x;)x x:Xx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Tinka! Dobro jutro! Intuicija res dela!! Vceraj zvecer sem se spomnila nate, pa si prav rekla, da moram v dnevnik dat, kaj je kaj s Tinko. x:Xx :vio:

Fino, me veseli, ko se javis... Fino se imej na morju!

Tole - SOF... :o|o: (vsako leto sem ga klela med xx in yy marcem, ampak je notri vedno 13., tako da sem veckrat zaradi bedastega sofa bila sama doma za svoj r.d.) xDDx

Zdajle sem sele vstala, je Mitja peljal Tima, ker sem jaz bila prevec dead zjutraj. :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A ne pade notri 13.? Pa 13. sof? he, samo da mene zafrkavajo, zdaj ko je vseeno in bi lohk dali tudi 13., ne, oni ne dajo... zanalasc. x:o)x x:px x:Dx

Saj je cisto lustno, saj to je zanimivo, zoprno je, ker je obveznost (pa ce imas druzino ali tko, majhnega otroka), sicer pa je to zelo zanimivo, sploh ce delas v tem... po mojem je dbest, da je taksnole sploh.

Vsekakor - uzivaj (pa se kaj porocaj). x;)x x:)x

Picasso

Saj res, fino, ko si spomnil, Mick.

Tudi mene veseli, Smarty, no, vidis, itak! x:Xx :vio: :palec:

Imam znanko z Dolenjske, ki studira v MB in ima same lepe stvari za povedat, takoj si je tudi sproti ubodla job, kar vprasala je, in so rekli, ja glih rabimo, dbest (honorarno, v gostinstvu)... So taki temperamentni, vedno za zur...

Meni so vsec Stajerci, pa se mi zdi, da se znajo bolje zabavati kot npr. mi Ljubljancani (no, saj, ze ce samo pogledas in primerjas Lent ali pa 'Noc na Ljubljanici' xrolleyesx :o|o: :sori:)...

Tako da sploh ne dvomim, da se kdo ne bi znasel ali kaj takega. :palec:

Picasso

Kul x8Dx

Bom jih dala gor za danes, pa jutri zbrisem, ok?

Sem vceraj eno uro rabla, da sem jih pomanjsala in uredila in potem navduseno ugotovila, da jih celo lahko na disketo spravim!!! x^x

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...