Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 8

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pa se ena iz prakse...

(nekaj jih je se, samo jih ne uspem gor dat..tolko zaenkrat..)

x:Xx

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Cool Aliana, imamo še mi kaj od tvoje Španije x;)x x:)x :palec: .

Jaz sem danes pridna v službi (je videt, ko nisem nič tule svinjala), tako da sem vse naredila, zdaj pa samo še sprotne zadevice...

Sicer se mi pa moja večletna velika želja postopoma uresničuje, glih ko sem nehala tako forsirati zadevo, pa prepustila da se boljša v svojem tempu x:)x :palec: .

No en navihan dan vsem skupaj, Zlomku pa čez kakšno urco navihano jutro x;)x x:Dx x:Ix .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

... sem dodala, na galebe, ker sem potem videla pustno masko (ostalega pa ne) - thanx za muckice, ona je skoraj malo Mimi podobna. x;)x x:Xx

Tudi golobi so OK (dokler so tamle pri miru na fotki). x;)x x:)x

Lepo, imas tudi smisel za fotkanje, pa se vsec mi je, ker sem sla chekirat pixle x;)x, pa sem videla, da si bila zmerna in nepotratna. Kul. x8Dx :palec:

p.s. se vedno pa so mi najlepsi galebi, lepa fotka, dinamicna, ti je ratalo fino. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Meni tudi, Marsa, galebi. Ful ponosna nanjo, ker ni na avtomatik, ampak sem programirala fotoaparat. x:)x Ker bi drugac fokusiral nekam mimo, v daljavo, jaz sem pa galebe hotla met ostre.. So tko lepo sedeli tam na kupu, pol sem se jim pa pocas blizala in fotkala ravno v trenutku, ko so vsi odfrcali..

Mackice so pa tud pòsebna zgodba.. Tam v Granadi, ko se sprehodis do nekega Miradorja, da lahko Alhambro (grad) dol gledas, en potok tece.. In tam je vedno en miljon mackov spodaj.. Ne vem, zgleda jim ljudje hrano mecejo.. Tale dva sta pa na drugi strani ceste, na okenski polici se soncla in opazovala trapaste turiste, ki so hodili mimo.. x:o)x

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Tinka! Dobro jutro! Intuicija res dela!! Vceraj zvecer sem se spomnila nate, pa si prav rekla, da moram v dnevnik dat, kaj je kaj s Tinko.  x:Xx  :vio:

Fino, me veseli, ko se javis... Fino se imej na morju!

Tole - SOF...  :o|o:  (vsako leto sem ga klela med xx in yy marcem, ampak je notri vedno 13., tako da sem veckrat zaradi bedastega sofa bila sama doma za svoj r.d.) xDDx

Zdajle sem sele vstala, je Mitja peljal Tima, ker sem jaz bila prevec dead zjutraj.  :8):

sej res, ti mas RD 13-tega!!! x:)x cestitke v predpraznovanju!! x:)x x:Dx x;)x

you ain't never gonna believe, kdo me je obiskal v sanjah, danes zjutraj, ehja spet sem po doglem času sanjal mojo prvo, lepo se mi je usedla na trebuh, kar visoko nad popek nekam, (nevem zakaj) pol pa sva debatirala, ej, kako lahko v takem položaju debatira človek mi ni jasno, ampak sva, sem pozabil čist to, ampak nekaj me je osvajala in tko naprej, hehe, ja definitivno znak da so škorpijonke spet in v mojem življenju, ahja ime ji je Nina ;) sicer pa je bil pogovor nenavadno sproščen za njen značaj...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hojla, druščina, ste ok?

Jaz danes dobila posebno pošiljko, darilce... dobila sem miško x:o)x aja računalniško miško x:Xx

Umirjen dan, lahko rečem, da je lep torek, čeprav sem imela pestro dopoldan... še več takšnih torkov xsrcx

Mejte se

Hoj hoj x;)x

Tale del druščine na tej strani je okej x:Dx Sicer sem imela popoldne en upad energije (prav mi je, kaj pa delam tisto, za kar se je že milijonkrat izkazalo, da neneneneneneeee x:o)x ), zdaj sem pa spet na mojem luštnem nivoju x;)x

Aja... hihi... barva las... :eek: :eek: :inocent: :o|o: ... sem ugotovila, da ne znam zbrat taprave, tako da sem sedaj rjavo-oranžkasta... sicer pa se kano lahko daje baje na lase brez problema tudi v manjšem razmaku, tako da grem v bližnji prihodnosti enkrat končno po tisto PRAVO barvo xsrcx Hihi Marsa, vem, kaj misliš z intenzivnostjo barve, ampak tudi kana ni tako napačna veš x;)x Da kar fajn barvo ven, sam tapravo morš zbrat :onfire:

Drugače pa... knjigo sem prebrala že skor do konca, sam se mi še vedno ne sanja, kaj zaboga naj rečem profesorju, ko se mu pojavim na govorilnih...? :inocent: Adijo pamet, vse te teme iz mejnega področja psihologije so tako občutljive in prav nič kaj preveč všeč našim empiričnim profesorjem, tako da bomo še videli... Z Muskov greva v boj, pol pa bo, kar bo x:Dx

Aliana, ful dobro, da si dala slike gor, tiste mačkice so svetovne, druge pa tudi, itak... sončni zahod je čaroben :2src:

Mick.. smo že kaj boljši? x;)x Aja... prejela cmokca x:Ix

Hmmmm... danes zjutraj dobila tak lep klic, da me je kar... x:Ix Nekaj se dogaja, pa je kul... ful luštno xsrcx

pa pa sončki, lep večer vam želim xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

.se mi zdi,da mi Gorenjska čokolada prej sputi mozolj ,kot pa avstrijska Milka, hmm

Dans šel mim Medijskih toplic, pa sploh nism vedu, da to ime obstaja, hoo (pozabil)

Zanimivo pa se mi zdi,da v nekaterih krajih po Slo pobarvajo cestne svetilke,z modro,rumeno..

Bom probal tole idejo nekak razširiti še na večje kraje; morda bom pisal kar Danici :8):

Danes pa mi je ženska tamle.. postregla brez sladkorja krof x^x

Aliana tebe bo sonce pojedlo x8Dx

:palec:

Saj te nočem strašit, ampak ne bo nobena bivša, bo ena nova!  

hehe ja contes, vem vem, k me pride kaka bivša strašit ponoči, ni problema, je to zgolj zato da mi da en signalček, ala gremo pa naprej, po drugi strani pa se mi zdi da zdej bo spet, sco, sag, sco, gem, gem, ari, ari, aqa, ja osem jih je blo ;) hm mrbit sem kako pozabil, ampak če se je ne spomnim ni pomembna, hehe, zdaj pa spet sco, kaj pa ostala znamenja še nič nisem obdelal :( bo treba delat, na tem, mrbit sco v ascendentu al ne popuščaš?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Joj.....danes tako depresivna....sploh ne vem, kaj mi je.... vse me moti..... najraje bi jokala..... :C: Najbrz se planeti igrajo z mano...... sploh nimam nobene volje se ucit.....sem pa sprostila del zalosti z risanjem s svincnikom...... drugace sploh ne risem.... Je prsu danes kolega popravit net, je delal na vseh racunalnikih - potem pa voila, pri meni se pokvari in sploh ga nisem mela sanse uporabljat..... se zmeraj sem parazit glede neta, ker me glup racunalnik spet zajebava..... In sploh mi ni jasno, kako so drugi okrog mene vsi tako veseli.... jaz pa se pocutim tako grozno..... :V: :V: :V: :V: :V: Jutri bo bolje. :cry:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Hehe se prav prijetno veselim mojih nocojšnih sanj, me bo spet kaka škorpijonkica preganjala ;) mmm hehe, pismu je bla dobra čeraj, m m m, pa ne vem zakaj za vraga je sedela na meni, xnckrivx hm direkt na rebra, hm ja, jo bom danes vprašal ;) hehe, ja sanje o nini so pa najlepše sanje,

Pred 15mi minutami sem prisel domov iz urgence, ker je matero osebna zdravnica tja poslala. Zaradi hude slabosti in vrtoglavice. Je bila 6 ur tam. Ovi modeli tam so totalno zmedeni in neorganizirani. :xx!: Sem se ravno spomnil na debate z Mickom na forumu, ko je njegova draga bila v Mb bolnici in se je z nekom tam prepiral, potem pa posredovanje preko vez, ko začne mama razlagat, da veni sorodniki od pacientov na urgenci po mobitelu kličejo sorodnike in zance, da posredujejo za njih, čez 30sek. pa le-ti po stacionarcu kličejo ove na urgenco. In potem, namesto da bi se osebje (sestre in zdr.) ukvarjali z pacienti, se ukvarjajo z njihovimi znanci, ki za njih posredujejo. Na zapisnik ali izvid je čakala eno uro, pa še to ga je dobila zato, ker je osebju rekla, da moram jaz pač ju3 zjutraj v službo, jebiga, pa so rekli, da bodo v izvid napisali, da so jo hoteli dati na kri, pa je zaradi osebnih razlogov zavrnila. No, vsaj po tisti injekciji se boljše počuti. :o|o:

Pa pravijo za mene, da sem menda čuden ... ker se mi nekatere stvari v tem svetu ne zdijo normalne ... x:Dx :palec:

Pred 15mi minutami sem prisel domov iz urgence, ker je matero osebna zdravnica tja poslala. Zaradi hude slabosti in vrtoglavice. Je bila 6 ur tam. Ovi modeli tam so totalno zmedeni in neorganizirani.  :xx!: Sem se ravno spomnil na debate z Mickom na forumu, ko je njegova draga bila v Mb bolnici in se je z nekom tam prepiral, potem pa posredovanje preko vez, ko začne mama razlagat, da veni sorodniki od pacientov na urgenci po mobitelu kličejo sorodnike in zance, da posredujejo za njih, čez 30sek. pa le-ti po stacionarcu kličejo ove na urgenco. In potem, namesto da bi se osebje (sestre in zdr.) ukvarjali z pacienti, se ukvarjajo z njihovimi znanci, ki za njih posredujejo. Na zapisnik ali izvid je čakala eno uro, pa še to ga je dobila zato, ker je osebju rekla, da moram jaz pač ju3 zjutraj v službo, jebiga, pa so rekli, da bodo v izvid napisali, da so jo hoteli dati na kri, pa je zaradi osebnih razlogov zavrnila. No, vsaj po tisti injekciji se boljše počuti. :o|o:

Pa pravijo za mene, da sem menda čuden ... ker se mi nekatere stvari v tem svetu ne zdijo normalne ... x:Dx  :palec:

Da v našem zdravstvu marsikaj šepa, še posebej dejstvo da so nekateri leni kot fuksa.

Ja sam ka mali pao s lipe

dejstvo da so nekateri leni kot fuksa.

Evo Volk© :palec: , zadetek v črno. Po tej plati prav razumem Micka(kot je bilo v tisti debati) in druge ljudi, da posredujejo preko vez, po drugi pa tega v osnovi ne odobravam ... :o|o:

Prav to ni v redu, kar se tiče vez. Ker tisti ki jih nimajo najbolj nasrkajo zaradi dolge čakalne dobe, kjerkoli, bodisi v urgenci ali pa na čakalni listi za odstranjevanje tumorjev in raznorazni nujni, zelo nujni posegi. Tisti ljudje, ki koristijo vezice se ne zavedajo da eden pacient zaradi tega trpi, lahko je tudi v smrtni nevarnosti, vendar kot da to nobenega ne sekira. Še posebej dohtarjev.
Ja sam ka mali pao s lipe

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...