ribica Katja 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Oh, I feel much better. Zdej pa shibam na ministrstvo za pravosodje podpisat pogodbo za shtipendijo.......wooohooooo!!!!! ....pa ne smem bit pozna..... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Kar se našega zdravstva tiče, sem tudi jaz že popisala tule par postov. Ne bom nič dodatno komentirala razen to, da se najbolj zanesem na zdravnika, ki stanuje v meni - mam full dobre veze . Sončna, vredna svojega imena, vedno dobrovoljna, navihana . El Nino, sipatično slikco si nalimal gor, po mojem ne more bit problem analizirati kompatibilnost z ostalimi znamenji .Contesa, v tebi se skriva umetniška duša , super tole sproščanje, tvoje. Zame bi bilo bolj nerviranje, če bi gledala svoj izdelek Selene miški morš dat nujno ementaler, veš, da ne bo revca škripnila . Nič, pričakujem spet en navihan in razposajen dan, če ni, si ga pa naredim. vsem Lunatikom Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 morgen.....bemu delavnike....tkole zgodi na noge :xx!: hocheeeeeeeeem vikend de bom lohk spaaaaaaaauuuuuuuu 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Oho, kaj pa ti tule sredi noči Morgen Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 janjaK... ne morem spat k je delovnik :xx!: trapast folk bezla po cest pa mot mir in tishino skratka dzhumbus :xx!: :xx!: :xx!: 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Do kerga štuka se pa sliš tale tvoj đumbus? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2004 O, aakhut, danes smo pa se posebej zgodni! Jaz pa sibam v mesto - sprememba plana.Aja, 'izgubila' sem mobi, sploh ga nikjer ni bilo, v avtu iskala, povsod.danes se peljem, divje zvoni - bil spodaj pod zicem. Popoldne mogoce na Gorenjsko. Mogoce pa tudi ne.Fajn dan je danes. Vsaj meni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Do kerga štuka se pa sliš tale tvoj đumbus? do desetga.... :xx!: pa sej se ne slish tko zlo.....gre bl za VEDENJE, de je prisoten 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Hi hi hi, se prav da si tik pod soncem, pa da bi se loh skor iz oči v oči vidla, če grem jaz peš mim tvoje hiške Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 tole bi se dal razumet, de na veliki nogi zhvish 666 -ou na rilc tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Hi hi, pa sem te u svinjski rilc , ne na velikih (sam 39), pač pa na dolgih - tko kt jezik Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 to mash pa srecho, de mash noge tko dolgedrgach bi jezik po tleh vlachla 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Dobro jutro, sončki Ful je luštkan dan, kako lepo, da te sonček zjutraj tako lepo razveseli Danes se mogoče odpravljam za kakšen dan ali dva ven iz Ljubljane, malce okol pogledat Vsekakor zna bit zanimivo Mick ti si pa čist neumoren Še mal pa boš zdrav kot dren, če bova tko nadaljevala s temile pobožki Nič, grem jaz malce ustvarjat... treba ene dokumente najt, pa pojma nimam, kam sem jih dala , pol pa še par stvari naredit doma... Aja, knjigo sem pa dokončala, branje namreč, zdaj imam pa res še manj pojma, kaj bi delala za diplomsko... Nekaj me vleče v smer raziskovalne diplomske naloge, na temo obsmrtnih doživetij... Huh bojo empirični psihologi na našem faksu čist iz sebe od veselja :o|o: Sam me že to mal moti, da bi to bila RAZISKOVALNA diplomska in ne normalna z vprašalniki in rezultati, samo kaj, ko se takšna doživetja zelo težko raziskuje, če si ubogi študent Že znanstveniki imajo probleme z nabiranjem rezultatov oziroma udeležencev :o|o: Lepo preživite dan Še dva delovna dneva, pa je že vikend!!! (za vse tiste, ki ste v službi, pa vam ne paše glih najbolj ) pa pa Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Malo prejle sem prišla iz šole..........je blo še kr ! Zdaj sem vas prišla pozdravit..... pa enga dat. Čez 10 minut pa grem nazaj v šolo......mamo plesne za valeto xrosex Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Hej, Kristalka! Enga "luškanga" plesalca ti privoščim. Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Hej, Kristalka! Enga "luškanga" plesalca ti privoščim.ej, tnx. sej je kuštrav, pa ribak je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 He-he........glede na tvojo fotko ........bi pa res bil neumoren .......pa četud pol ne bi bil več zdrav kot dren No, pa še en razigran cmok zate ......prid bliže, no......no, dej no....ekola......imam te........cmoooook Huh Mick, watch your step... ... pikam, luna v škorpijonu .... Hihi Meni se pa volja sam izboljšuje... ... jeeeeeeeeeee jeeeeeeee ujeje jeeeeeee Lepo se mejte, folks Kristalka tebi lupčka nazaj , pa še za vse ostale enga Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 in čudeži se nadaljujejo že od včeraj se mi dogajajo same neverjetne stvari, danes bila tik pred tem da doživim totalno spremembo in to ne po lastni odločitvi in samo čudež me je obvaroval, izvedela pa verjetno simpatična deklina pride v naš konec no lepo se včerajšnje dobro počutje nadaljuje v današnjega je bilo po moji suši tole zelo potrebno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 tako se dela !!! you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Moj mali miško je pa zelo zbolel, imel vročino, bruhal, vse živo, dobili eno infuzijo..zdaj se pa cajtamo tule lepo doma in na toplem. Hm, ko smo že pri zdravstvu..jaz sem totalno proti temu, da bi ukinili pediatre. Ker imam zelo dobre izkušnje s tem, kako v splošnem zdravstvu diagnosticirajo kake otroške infekcijske ( a je to 5. infekcijska??? je škrlatinka??? morda modificirana oblika ošpic??? :o|o: ) :xx!: :xx!: Ampak našo pediatrinjo moram pa pohvalit. Sploh pa je zaradi osebnega srečanja s smrtjo spremenila tudi svoj odnos do alternative (mi je že marsikdaj svetovala tudi bioenergetika, homeopata, akupresuro, alternativno diagnostiko... ). Tukaj en zanjo. MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Hi-hi....jaz tud.......pikam ....no, sm mislu reč....mam luno v škorpijonu Haha... tole je pa zmer bolj zanimivo... ... ajsssss... no lepo se včerajšnje dobro počutje nadaljuje v današnjega je bilo po moji suši tole zelo potrebno Selene... ... ti kar uživaj, veš kolk sem vesela zate ... da se tak sonček ne bi kopal v siju, to bi bil pa že greh Ampak našo pediatrinjo moram pa pohvalit. Sploh pa je zaradi osebnega srečanja s smrtjo spremenila tudi svoj odnos do alternative (mi je že marsikdaj svetovala tudi bioenergetika, homeopata, akupresuro, alternativno diagnostiko... ). Mucamaca, evo, moja (že skoraj) tema diplomske... pol pa naj še kdo reče, da te stvari niso RESNIČNE Aja.. pa velik pozitivne energije za tvojega dragega da se čimprej pozdravi Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 ful sem vesela in zadovoljna sem peljala mamo na operacijo oči operacija je uspela, mama pa srečna - a ni to že dovolj za lep dan P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2004 Bravo, kul, super za mamo, Umetnica! Gud, ja, fajn novice... MucaMaca - tistole pa manj - - socustvujem s tamalim in tudi s tabo. Kok si pozrtvovalna, kaksno sreco ima tvoj otrok! Skoz z ljubeznijo govoris, vedno kaj omenjas, res podpiras in si dbest, tako mamo si lahko samo zeli clovek! Soncna zmanjsala fonte. Tkole pol pravte.Jaz pa ze z Gorenjske... kjer mi je frendica postrigla frfru...Pridem dam, zagledam temo lasje in notri rek - slabo strizenje je bad za oba... ali nekaj takega. .. :o|o: Vse postrrani, potem sem se jaz, daj sem skarje, potem pa ne zadovoljna... pa kar rezem, rezem, vse krajse... potem pa dost, naj bo pa malo cikcakasto...Kupila barvo... po 100 urah se odlocila za eno, hecna izbira, ker je se bolj rdece oranzna, jaz pa sem hotela oranzno, ampak zlato. Zivo, divjo, ampak na zlato (in ne tako 'zadenfano', ubito, prevec umetno oz. umetno brez shajna... ajde, ok, umetna, ampak ne pa pl taka... hm... s prevec nekako rjave... :o|o:)... Vcasih sem mesala... zdaj si pa ne 'upam', ker ne vem, kako je s tem, ko je treba prec porabit...Skratka - zelela sem si spremembe, zdaj bom pa cisto mimo... cisto kontra od tega kar sem hotla. Se dobro, da mi je vseeno za lase... Ce pa bo vse skupaj cisto off, potem pa samo 'na fantka' preostane, cisto kul... ceprav zdaj bi imela se nekaj casa 'dolge'. Kao - zdaj imam dolge. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Umetnica, bravo, sem bila kar malce zaskrbljena pozdravi Smeška Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 thx selene sej vem, da si mislila na nas te Smeško nazaj pozdravlja P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts