Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 8

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pozdravcek!

Hehe, kok je blo pa tole danes zabavno... Sem vedla, da bo bolje, ko se nam predavanja zacnejo.. Spanscina kul, mi je profesor pomagal prevest par stvari, ki jih nisem znala, ker so neke fraze, ki se ze 100 let ne uporabljajo.. Aja, dve pravljici sta ze prevedeni, se ena pa sem. Pa cakam na posto, mi je prijateljica poslala par kopij pravljic, ki jih se rabim.. samo spanska posta... ze 10 dni nic..

Zdajle smo pa imeli creativity class al neki takega.. Risali, delali iz risb glasbo in ples, potem pa packali z milom in barvo in take.. roke imam cisto rumene x:Dx .. Noro. Zabavno, pa se ful veliko idej dobis za delo s tamalcki... Vceraj pa drama, tud blo super. To je itak predmet meni na kozo pisan..Ful si moram zapisovat stvari, da ne bom pozabila.. ker majo krasne ideje..

V glavnem, ura je 6, od 10h sem na faksu, pa se vedno polna energije. Zdaj pa domov, prevest se zadnjo pravljico. Da koncam v tem tednu tole..

Evo, upam, da ste vsi vidli fotke, jih pospravljam zdaj.. Bo par postov mal izven konteksta, ampak.. sparamo, ne.. x;)x

Besitos vsem!!!

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Ah daj no mir, se dobro da sem videla, pusti, jasno! x!x :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x!x V napovedniku Dnevika na TV Slo sem videla odlomek - ocitno bo govora o Candlelightinem izdelku Viaree!! :palec:

Grem chekirat!! :eek: x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Možakar ravno odšel na šport jest pa zdej Tv, računalnik in musko samo zase yeaaaaa yeaaaa xsingx, dišeče palčke , pa mal prezračit zakajenost, ki jo povzroča :xx!:

Ne vem kako enmu kadilcu razližit, kako **dišeče** so cigatere za nekadilce...zmanjkalo domišljije :ermm:...ima kdo kako uporabno idejo x?x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma,, treba nabavit ionizator... x;)x

??? - nic ni bilo oz. sem tolk casa cakala :xx!: , pa nic, pol sem si sla pa barvo gor dat. Skratka, nisem videla prispevka o Viaree. :o|o:

Imam pa zato 'novo' barvo zdaj. Kar OK je prijelo, samo prevec rdece (premalo oranzno).

Parkrat sperem, malo na sonce... pa bo glih ta prava. x:)x

Samo smrdi pa ful. :o|o:

Picasso

Ionizator a je to isto kot vlažilec zraka, ravno včeraj sem si ta izum na hitrco ogledala v Bauhausu ampak nisem imela časa tole preštudirat, se mi je mudilo...in tako do naslednjič, ko me pot tja zanese so pa cene od 10-40 tisoč...če ne celo malo več.

Mogoče, že kdo ima doma pa lahko kaj svetuje.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hvala Marsa x:Xx , veeeeeeeeeliko uporabnih informacij že obstaja, samo poiskat je treba znat....a nje a nje bi rekla Sončna x;)x

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest sanjalica

Zadnjo uro sem prebirala forum in različne teme na njej. Lepo vas je prebirati in so ljudje, ki jih po pisanju začutiš...

Pred tem pa sem bila na sprehodu in sem šla skozi naše mestno blokovsko naselje. Vsedla sem se tam na klopco in zrla v okna... Luči različnih barv, različne zavese... Prikrivajo pogled ... In za temi oknami se dogajajo drame. Življenja. So srečni in nesrečni, žalostni in veseli, osamljeni in sami, bleferji...

Tu pa se odvija dnevnik...

Dnevnik, v katerega po Marsinem predlogu zapišemo zapažanja, misli, sanje, bojazni, upanja...

Pa....mislim, da s tem, da ko damo "fotko" na net postanemo tudi manj intimni in osebni na forumu...

Sama sem v začetku spregovorila precej odkrito in iskreno o sebi...in mogoče tudi po sugeriranju preko OS naj tega ne počnem....sem se zavedala...

Misli mi begajo; verjetno bo begajoč tudi ta post...

Hočem samo reči..., da se sprašujem o sebi...koliko bi želela, da o moji duši, razmišljanjih vedo moji znanci... Nebi želela.

In če sem se tukaj "razgalila"...je potem moja cena za to "razgalitev" da ostanem neznana Sanjalica.

Čeprav je kar nekaj ljudi na tem forumu, katerim bi res rada pogledala v oči in jih "poskusila" doživeti tudi v živo...

Če je moja ocena njih (simpatičnost postov) res tudi odraz meni simpatične osebnosti.

Koooompliciram, oprostite. xDDx xDDx xDDx

g.Sanjauca, sam glasno razmišljaš

..Dan preživel tokrat na Dolenjskem;pridem izza ovinka in vidim na avtotrgovini enga rumenega hrošča :eek: zihr kot neka novodobna znamenitost NM, bil v Kripti;zana novomeška stolnica,Prav zanimivo tako čisto cerku še nism vidu; nuna mi pravi,da jo čistjo s sesalcem x:Dx. Obiskal novo knjižno založbo Goga;..se ustavil v predmestju vasi.., šel sem nekam v hrib in opazim miniaturni grad na vrtu;seveda narejen ročno,kot garnitura˝palčkov, gospodinja mi je pokazala kak se dela šnopccviček,joj kaki ostanki so potem;pa tisti vonj :sick: v Krškem pa mi je ostala v spominu slika iz daljave firme celuloze in njeni odpadki, kako nekak bruha ven žagovno in dil.Pozneje sm pa šel mim prehoda zebre in kliknil na gumb za čakanje, ampak sploh ni pisalo čakanje pač čekanje˝,heeee x8Dx

Od same radovednosti me je danes sonce opeklo x:Dx

Meni tudi ne (da kompliciras), pac - razmisljas... Razumem te - in da se tako razmislja...

Sem razmisljala, da utegnejo teme, kot so fotke itd..., spraviti morda koga v nekaksno 'zadrego' ali pa nekako... kot nekaksen 'podton' zdaj zraven, aha, ta pa ni dala fotke.

To je popolnoma vseeno, to je nam vsem skupaj jasno, in nikogar ne silimo, tam ko recemo, kaj je zdej, kje so fotke in tko, se v bistvu se najbolj hecamo od vsega.

Jaz sem itak pac... skoraj 'uradna' oseba tule in je cisto kul, da je fotka, v bistvu, nekako.

Sicer pa kar se tice - je to tudi neka moja osebna 'terapija' - soocanje s svojim ksihtom, ko ga zagledas... Itd. xDDx

Nocem bit zakompleksana. Hocem se videti na fotki, brez da bi mi bilo nerodno, neugodno, zoprno itd.

Meni se zdi, da mi pa pravzaprav kar dobro uspeva.

Nekaj fajnskega sem se spomnila nekoc, namrec:

Ne samo, da ima nekdo pravico, da mu nisem vsec, jaz imam to pravico - da nekomu nisem vsec, kajti na kraj pameti mi ne pade, da bi hotla bit vsem vsec. x;)x x:Xx :vragec:

Tako nekako. x:)x :vio:

Tako da - kaj pa potem... Pac - jaz. Jaz, ki cvekam, jaz, ki nakladam, jaz, ki se me vidi, jaz - ki sem...

V bistvu je vseeno. x:Xx :palec:

Picasso

Guest sstane

Ti pa res vse vidiš, pa saj to je naša Candell, ona s tisto sexualno mažo, veš?

A misliš, da ne bi smela na TV nastopat, ko je naša :8): x:Ix :inocent:

Nekaj fajnskega sem se spomnila nekoc, namrec:

Ne samo, da ima nekdo pravico, da mu nisem vsec, jaz imam to pravico - da nekomu nisem vsec, kajti na kraj pameti mi ne pade, da bi hotla bit vsem vsec.  x;)x  x:Xx  :vragec:

Tako nekako.  x:)x  :vio:

Kaj mi sedeš Marsa :palec:

Všečnost gor ali dol...obstaja na miljone razlogov zakaj nam je nekdo všeč in zakaj ne in ravno tako obratno.

Sanjalica x:Xx , meni se zdi to zelo sprejemljivo in normalno imaš prav. Ostani pri svojem. Ker res se dogaja....interpretira marsikaj, kar ni pozitivno...in kaj je potem smisel vsega?

Bodi dobro v svojem svetu in ostani sanjalica x^x

Candel zelo fejst punca x:)x

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Zadnjo uro sem prebirala forum in različne teme na njej. Lepo vas je prebirati in so ljudje, ki jih po pisanju začutiš...

Pred tem pa sem bila na sprehodu in sem šla skozi naše mestno blokovsko naselje. Vsedla sem se tam na klopco in zrla v okna... Luči različnih barv, različne zavese... Prikrivajo pogled ... In za temi oknami se dogajajo drame. Življenja. So srečni in nesrečni, žalostni in veseli, osamljeni in sami, bleferji...

Tu pa se odvija dnevnik...

Dnevnik, v katerega po Marsinem predlogu zapišemo zapažanja, misli, sanje, bojazni, upanja...

Pa....mislim, da s tem, da ko damo "fotko" na net postanemo tudi manj intimni in osebni na forumu...

Sama sem v začetku spregovorila precej odkrito in iskreno o sebi...in mogoče tudi po sugeriranju preko OS naj tega ne počnem....sem se zavedala...

Misli mi begajo; verjetno bo begajoč tudi ta post...

Hočem samo reči..., da se sprašujem o sebi...koliko bi želela, da o moji duši, razmišljanjih vedo moji znanci... Nebi želela.

In če sem se tukaj "razgalila"...je potem moja cena za to "razgalitev" da ostanem neznana Sanjalica.

Čeprav je kar nekaj ljudi na tem forumu, katerim bi res rada pogledala v oči in jih "poskusila" doživeti tudi v živo...

Če je moja ocena njih (simpatičnost postov) res tudi odraz meni simpatične osebnosti.

Koooompliciram, oprostite.  xDDx  xDDx  xDDx

ja itak, vecina itak ne govori vsega tukaj. zakaj pa bi.

vsak ma svoje zadeve, ki zeli, da so se vedno v obzidju ali pa so tako krhko sprejete, da jih povedo le tistim, katerim najbolj zaupajo.; oz. ne zaupajo-mo ostalim v celoti, ker sami sebi ne zaupajo-mo v celoti x:o)x

itak. tako je verjetno prav.

hm, vcasih pozablja clovek, da je nekje zato, da se bo zabaval in hkrati ozavescal.

saj verjetno v osnovi ni nihce zaradi kakrsnegakoli drugega razloga tukaj?

ves ostali balast, ki prikriva te 2 omembi pa je verjetno le pot in nacin posameznika ter njegove prilagodljivosti, odprtosti... a ne?

torej nacin kako se bo on soocil z samim seboj. ocitno se na forumu posluzije vec ljudi 'taksnega' nacina, ker je itak uporabnikov vedno vec x:o)x to si naj kar vsak sam razlaga naprej..

konec koncev bi se vsakic lahko vprasali zakaj smo se sploh rodili in zakaj zivimo!!

morda ob sprejetju nam dojemljive razlage oz. razumevanja ugotovimo, da smo prav zato na tem forumu x:Dx x:o)x

ha ha ha ... kolk znam jest zabluzit.. shvasta. x:Dx x:o)x

Joooooj se moram do torka naučit digitalno TV, imamo kolokvij. Ohh kake gluposti, ko bi bilo vsaj kaj konkretnega, pa sami neki izrazi, makrneki :switz: :switz: .

Nč kr plonkceglce bom naredu, čeprav tud' za to bom rabil vsaj nekaj znanja, da sploh vem kaj bom plonkal. Madona kako so glupe razlage pojmov...

Ja sam ka mali pao s lipe

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...