aakhut 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 POPIZDU BOOOOOOOOMMMMMMMMcrkanl vsi PCjigrrrrrrrrrrrrrrrrrrzdej kle na stari testaturi.....de o mashini sploh neb :xx!: 66666666666666zlodejeu tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Jaz sem bila danes odrezana od novic, letajoč sem in tja, preberem tukaj, kaj dogaja v Španiji .....nimam besed. Aliana Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Kar se tiče dogodkov v Madridu, to je šele začetek terorističnih napadov po celotni Evropi. Tale napad je zelo podoben, napadom v Bagdadu. Ni pa izključeno, da so al kaida sodelovali z eto v smislu izmenjave informacij, prodaje orožja, inštrukcij itd. Ve se za iro da je na veliko sodelovala z raf, hamasom, cosa nostro, cammoro, z libijci in plo-ojem. London ali Varšava so naslednje tarče. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Dobro jutro vsem lunatikom Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 ojla klapa, en jutranji pozdrav, sem ravno na poti za spat, pa sem si mislila, kaj delajo lunatki... kriza tole delo, nobenega casa, nic vec na tekocem, kaj kdo dela.... ampak delam na tem, da bo boljse vec casa...sem na SOFu, sem si mislila: bi lahko eno kavico udarili s kom iz koprskega, pa ni niti casa za en normalen odmor....polno ljudi iz povsod, sicer, kar je super ene fine stajerce spoznala nocoj, pa se celo gardo razlicnih ljudi, juhu! malo je zagrenilo sceno tole madridsko sranje...pardon my french...ampak se mi je kar zataknil en kos kosila v grlu nekje...pfff. no,bodite lepo in do kmalu t Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Dobro jutro dragi moji Včeraj sem bila na kavici z zelo simpatično, fejst, prijetno lunatko, Sončno Vilo. Punca tud v resnici izžareva energijo kot tule, odprtost, navihanost, toplino in pozitivnost. Ura je kar prehitro minila, mislim da bi rabili cel dan, da bi si vse povedali. Ej ful si srček, Sončna Itak, da sva za konec nekaj ušpičili in upam, da imaš za seboj lepo noč Danes petek, končno. Očitno sem ta teden malce pretiravala in šla preko sebe. Bo potrebno malce bolj poslušati telo, ki mi dopoveduje že nekaj časa da rabi time aut in to ne samo dva dni... Poleg vsega imam pa še gnojno grlo, smrkam, kiham - zdej pa ne vem a sem tole se nalezla od vas, al od hčere hecam se.No naj se vam naredi lep dan, uživajte Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 nch morgen... :xx!: u cel LJ nimajo ene orng mashine...pa to je za popizdit :xx!: in zdej kle na eni 10 let stari 586ki...z windousi :xx!: :xx!: :xx!: 666 zlomkou.......bemu chefurje k ne znajo shtroma rihtat tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Hvala vsem za skrb. Nic, vse je OK z mano, itak se pa z vlaki ne vozim.. ceprav me je vceraj kar malo strah bilo it na metro.. tam bi blo lahko se huje.. Ampak, pac.. kaj naj recem.. life goes on.. saj nima smisla zdaj tle panike zganjat nekaj..Ne, ne grem domov. Saj je bila tudi od doma prva reakcija - cimprej se spravi od tam.. Pa tud to nima smisla. Prvic, ker so verjetno naredili, kar so mislili naredit, vsaj v Madridu, drugic pa.. ma poslusala sem vceraj Aznarja po TV.. kot bi Busha poslusal.. Ne vem no.. nekako se mi zdi, da jim je tole ful prav prislo, da se lahko grejo zdaj 'lov na teroriste'.. In mislim, da bi bil kar problem trenutno priti cez mejo.. Raje pocakam, da se zadeve malo umirijo..AJa, gledam TV danes zjutraj.. nekaj ful zanimivega slisala.. so povabili v studio tuje novinarje, kao kako oni dozivljajo.. novinar Timesa je rekel, kako so najprej pomislili na Alkaido in pisali o tem, potem pa, ko je ministrski predsednik tako prepricano govoril, da je bila ETA, so spremenili mnenje.. in da danes ni vec dvoma, da je ETA kriva.. hmmmm Pocas bi clovek v kaksne conspiracy theory zacel verjet.. ne vem, ne vem.. ampak kakorkoli, kdorkoli... prasci!! Je pa strasno turobno ozracje okrog.. Ljudje so prestraseni, sokirani.. nihce se ne smeji.. Na faksu smo imeli zalno slovesnost, zdaj imajo se maso, samo.. nocem bit zraven.. Ja, zapomnili si bodo tale dan.. jaz pa tudi... Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Aliana....vse gre nekako v pozabo, čez nekaj časa in ljudje se nekako navadijo na vse to. Pred nekaj tedni sem spoznala gospo, ki se je preselila iz Izraela v Slovenijo ravno zaradi tega, je rekla, da niso več zdržali takega življenja. Bivši mož prijateljice pa ostaja v Izraelu in pravi, da se je navadil...in da je taka njegova usoda.Nekdo je omenil London kot naslednjo možno tarčo...v Londonu je to stalno nekako prisotno in ljudje živijo s tem, zato se nekateri nikoli ne vozijo z podzemno.V času, ko sem jaz tam živela, smo imeli dostikrat bombne alarme...pa se navadiš....in ne misliš na to. Včeraj sem imela cvetni dan, sem kupila en super lep kaktus z pravimi cvetovi in pa družinsko srečo temno zeleno...tok se mi je dopadla v cvetličarni, da je šla kar z menoj domov...v bistvu sem iskala bele tulipane pa niso imeli .Danes pa tako z opazujem te dve novi rožici in sta res cort Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2004 Ne, ne grem domov. Saj je bila tudi od doma prva reakcija - cimprej se spravi od tam.. Pa tud to nima smisla. Prvic, ker so verjetno naredili, kar so mislili naredit, vsaj v Madridu...Pametno. Nobene panike zdaj ni treba. Mi je vsec tvoj post. Imamo specialno porocevalko ekskluzivno direkt iz Madrida. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Danes sem bil povabljen na razgovor za sluzbo. Seveda sem bil temu primerno urejen (kravata pa to ). Ko sem se v sredo pogovarjal z ono zensko, s katero sem bil dogovorjen, mi je rekla naj jo poklicem danes, ce je ne bom nasel takoj. Tako sem pac ob 12:50 (ob 13ih sva bila zmenjena) stal pred zgradbo, vendar nisem nasel pravega vhoda in sem jo pac poklical, tako kot mi je rekla.Potem se po telefonu spet predstavim in ji povem, da sem prisel zaradi razgovora. Nakar mi zenska rece: "Veste kaj, danes ne bi. Poklicite v ponedeljek." Super odgovor.. Kak me razp* tako neresene osebe Pa baba gnila je mela se mojo telefonsko, ker me je v sredo extra vprasala za njo. Zgleda, da ji je blo prevec dela poklicat, da danes nima volje. Sovrazim taksno zgubo casa! Ah, me je skoda za tja.. za take nesposobneze pac ne mislim delat. Drugac pa je kar lep dan danes ja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Hehe, hvala Mick Samo tako neresnega folka sploh ne prenesem. :xx!: Saj ce me bo se kdaj poklicala, ji bom rekel, da pridem "na Nikolovo". Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Hvala vsem za skrb. Nic, vse je OK z mano, itak se pa z vlaki ne vozim.. ceprav me je vceraj kar malo strah bilo it na metro.. tam bi blo lahko se huje.. Ampak, pac.. kaj naj recem.. life goes on.. saj nima smisla zdaj tle panike zganjat nekaj..Ne, ne grem domov. Saj je bila tudi od doma prva reakcija - cimprej se spravi od tam.. Pa tud to nima smisla. Prvic, ker so verjetno naredili, kar so mislili naredit, vsaj v Madridu, drugic pa.. ma poslusala sem vceraj Aznarja po TV.. kot bi Busha poslusal.. Ne vem no.. nekako se mi zdi, da jim je tole ful prav prislo, da se lahko grejo zdaj 'lov na teroriste'.. In mislim, da bi bil kar problem trenutno priti cez mejo.. Raje pocakam, da se zadeve malo umirijo..AJa, gledam TV danes zjutraj.. nekaj ful zanimivega slisala.. so povabili v studio tuje novinarje, kao kako oni dozivljajo.. novinar Timesa je rekel, kako so najprej pomislili na Alkaido in pisali o tem, potem pa, ko je ministrski predsednik tako prepricano govoril, da je bila ETA, so spremenili mnenje.. in da danes ni vec dvoma, da je ETA kriva.. hmmmm Pocas bi clovek v kaksne conspiracy theory zacel verjet.. ne vem, ne vem.. ampak kakorkoli, kdorkoli... prasci!! Je pa strasno turobno ozracje okrog.. Ljudje so prestraseni, sokirani.. nihce se ne smeji.. Na faksu smo imeli zalno slovesnost, zdaj imajo se maso, samo.. nocem bit zraven.. Ja, zapomnili si bodo tale dan.. jaz pa tudi... Alianaja, sej, pozornost javnosti pa jim je vseeno uspelo preusmeriti ne docim ... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Danes sem bil povabljen na razgovor za sluzbo. Seveda sem bil temu primerno urejen (kravata pa to ). Ko sem se v sredo pogovarjal z ono zensko, s katero sem bil dogovorjen, mi je rekla naj jo poklicem danes, ce je ne bom nasel takoj. Tako sem pac ob 12:50 (ob 13ih sva bila zmenjena) stal pred zgradbo, vendar nisem nasel pravega vhoda in sem jo pac poklical, tako kot mi je rekla.Potem se po telefonu spet predstavim in ji povem, da sem prisel zaradi razgovora. Nakar mi zenska rece: "Veste kaj, danes ne bi. Poklicite v ponedeljek." Super odgovor.. Kak me razp* tako neresene osebe Pa baba gnila je mela se mojo telefonsko, ker me je v sredo extra vprasala za njo. Zgleda, da ji je blo prevec dela poklicat, da danes nima volje. Sovrazim taksno zgubo casa! Ah, me je skoda za tja.. za take nesposobneze pac ne mislim delat. Drugac pa je kar lep dan danes ja Ej ne se sekirat, ta te sigurno ni mela v planu sprejet, še preden si prišel na razgovor. Upam da ti bo naslednji razgovor prnesel službo oz. redno zaposlitev. Ja ko se spomnem kolk razgovorov sem dal čez. Na enmu so se delali norca iz mene, pa so to tudi dobili. Sem jim reku da sem iz zapora uletel, da sem bil obsojen za poskus umora , vse kar sem zapisal na prošnjo sem na razgovoru zanikal. Res mi ni bilo jasno zakaj so me zasliševali trije ljudje za eno klinčevo delovno mesto. Na tistih razgovorih kjer je več ljudi v komisiji, so ponavadi tudi precej arogantni. Na koncu sem ugotovil da na intervjuje za službo, se ni potrebno ne vem kako obleči, ne smeš biti plašen, prej domač. In če so spraševalci arogantni, si lahko tudi ti. Čim so arogantni vem da ne bom sprejet, zato nimam kaj izgubiti. Spominjam se enega drugega razgovora. Zasliševal me je osebno direktor oddelka. Bil je tako nevljuden in aroganten, da sem že po minuti razgovora vstal in mu zagrozil da mu bom presekal kravato, zaradi obnašanja. Kao se je opravičil in hotel nadaljevati z razgovorom, pa sem brez besed odkorakal. S takim kretenom nočem imeti nobenega opravka. Tudi mi iskalci zaposlitve smo lahko izbirčni glede delodajalcev. Tudi mi delojemalci smo lahko pozorni na prvi vtis delodajalcev, še posebej pa je potrebno biti pozoren na nivo razgovora. Če se nekdo vpiči na neko podrobnost, pomeni veliko možnost da ne boš sprejet. Če je bil razgovor sproščen, v korektnih tonih in če ti je uspelo predstaviti sebe in imaš dober občutek, so kar velike možnosti da te zaposlijo. Mislim da so razgovori za zaposlitev na nek način trgovanje z svojimi delovnimi sposobnostmi. Na teh razgovorih je treba biti kot trgovec, delodajalcem ponuditi tisto kar veš in znaš, svoje sposobnosti moraš poudariti, kot da prodajaš kakšen dober avto. No mal sem preveč zafilozofiral, upam samo da ti bo moja izkušnja s temi razgovori kaj pomagala. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Me je pred eno uro klical bratec. To kar se je dogajalo v njegovi službi je zelo čudno. Dela na poštnem centru v Murglah. Najprej je njegova sodelavka imela hud napad epilepsije. Pregriznila si je jezik. Poklicali so rešilca. Ko so jo že hoteli odpeljati so v kapiji našli mrtvega varnostnika. Zadela ga je kap medtem ko je dremal. Kot da to še ni bil konec, so na rentgenu v pošti našli bombo. Izpraznili stavbo in poklicali policijo, te pa pirotehnike itd... Mislm kar je preveč je preveč. Najbrž je nekdo hudo preklel poštni center Murgle. Kaj takega še ne. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2004 Hojla vsem! Sem zelo dobre volje. Zdajle si grem natocit vodo v banjo. Vsem zelim lep dan ceprav znajo bit kaksne shtale... :|| Kaj berem, Volk, tole... :o|o: Meursault - bodi vesel, potem pac to ni zate, brez skrbi, da je tocno zate tocno nekaj (ful dobrega). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Me je pred eno uro ...shvasta sicer pa bols na enkrat, ce ze, kot pa vsak dan neki free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 je pa zunej tko lepo, da bo treba it mal pomigat če ne drugač, pa na laufarce P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 jst mam pa pauzo....pr sedmi sekvenci :xx!: ....shen 41 :xx!: :xx!: :xx!: 666 zlomkou....tralalalalalala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 (popravljeno) si pa ful priden, sej ni več deleč do 48 Popravljeno 13. marec 2004 -> umetnica P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 odshtevam...ne prishtevam....grrrrr :!!: 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 no, pa odštevej pr 48 al pa 0 boš mel use narjen kle bi bil un spmeško k ploskasej bo, zih bo P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 k che odshtevash se manj slish 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 k boš pa do nule odštel si pa le reč: 48 sem jih naredu P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 to pa ITAQ :xx!: 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts