umetnica 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 umetnica, ko si se s to gospo pogovarjala, a ti je povedala, zakaj ti je to naredila s kljuci...?! :o|o: totalno cudno....ne, totalno arogantno je zanikala najbolj me je presenetilo to, da ljudje na tak način izražajo svoj gnev in nezadovoljstvo :o|o: P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Mateja.. ..pa res presenečaš...(zapiši si jo vsaj tokrat nekam.. )... Tinka, veš kaj je hec, da se je zdaj tut prva totalno spremenila... ...pa saj sem rekla...trapa meseca...pač ne znam reči NE... Aliana, domov boš šla, ko bo v Madridu pomlad, takrat boš pa tukaj vzdihovala...joj, kako je zdaj tam lepo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Ja, Astra... saj vem..Sem smotana, tolk casa sem si tole zelela, zdaj pa tle neki travmiran in tezim.. ma sej mi je v bistvu cist kul, sam ta teden me je mal PMS dajal, pa une konjunkcije Marsine pa te zadeve.. Saj grem v Granado drug teden, sem ze nasla en hostelcek v Albaicinu (najlepsi del mesta!!).. Pa nekaj sanjam o celodnevnem jahanju v Jaenu.. Samo moram se malo pobrskat po netu kje kaj ponujajo.. Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2004 jo je vidu en moj prijatelj, ko je to storila, potem sem pa tud jaz govorila z njo :o|o:Ja, .. in? :o|o: Tudi mene tole zanima (vidim, da je Tinka vprasala ze)...A je navedla kaksen razlog ali sta se pogovarjali - kaj?Mater si skrivnostna, Umetnica... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Marsa, sem zgoraj napisla tinki, da je gospa arogantno zanikala dejanje :o|o: potem se je pa v dogodke vključila tudi uradna oseba in od tam naprej oni rešujejo stvari P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2004 Aja, oprosti, zdaj si morala pa meni specialno razlagati, ko tako povrsno berem (saj Tinkino sem tudi naknadno opazila... )...Aja al kwa?Ma, folk! :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Aja, oprosti, zdaj si morala pa meni specialno razlagati, ko tako povrsno berem (saj Tinkino sem tudi naknadno opazila... )...Aja al kwa?Ma, folk! :o|o: je že kul upam, da jim bo uspelo razčistit stvari tako kot je prav P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2004 Ja, jaz tudi! Samo s cim vsem se mora clovek po nepotrebnem takole ukvarjati ... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 ja Marsa, imaš prav sem vzela to kot nek neprijeten dogodek, zaradi katerega sem se morala pač potrudit z urejanjem nekaterih uradnosti :o|o: ampak, svet se s tem ne spreminja jutri je spet nov dan, pa čim lepši naj bo vsem P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2004 ja Marsa, imaš prav sem vzela to kot nek neprijeten dogodek, zaradi katerega sem se morala pač potrudit z urejanjem nekaterih uradnosti :o|o: ampak, svet se s tem ne spreminja jutri je spet nov dan, pa čim lepši naj bo vsem Ja, saj, nimas kaj, dbest ko tako gledas (mislim ze zdaj, takorekoc sproti )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Eh, daj Bobnar, ne težit...sem pač občutljiva na ene pripombe.. :xx!: Blink astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 http://www.nsi.si/modules.php?op=modload&n...105142&t=105142 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Dobil grafično kartico Radeon 9200 na test, vgradil, dela super, čeprav je za današnje razmere počasen čip. No, vsaj proti mojem par let staremu Rage 128 je F1. ... Bom vzel še Radeona 9600 na test. Pa razmišljam, da bi kupil še novo matično ploščo, pol pa seveda še procesor z hyperthreadingom (ali bi raje obratno?), pa .... eh, spet bo šlo enega keša. Bom kupil raje kolo. Pa krasto od žulja sem si pravkar skrampal na nogi, pa kri teeeeeččeeeee ... :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Še zdaj ni rezultata, kar se tiče izpita ki sem ga delal 3.2. Predvsem sem Vam hvaležen ( še posebej dobri coprnici ) za dobre in pozitivne misli da naredim, ampak tole čakanje me že živcira. Aja Borism kar se tiče klobas, ne vem če bi mi kdo kar tako pet kil šenkal, no razen stare mame. Uff JanjaK tebi pa ne bi rad preveč razlagal ali so klobase svinjske, nočem te spravit v slabo voljo . Upam da mi ne zameriš. So pa zato svinjsko dobre. Mnjam, mnjam Dobil sem ponudbo, za fuš delat. Pa ne vem pristop šefa mi ni bil preveč všeč, kot da ne ve kje ima rit in kje glavo. Malce zmeden se mi je zdel. Ne vem, ne vem, imam samo še 12 ur za premislek. :switz: Aja pa zopet sem nostalgičen ratal do nekoga..., kako te to zahrbtno udari. Se mi zdi da ženske bolje prenašajo prekinitev zveze. Ne vem, kaj pa vem. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 uau, cisto sama na forumu! just me & my vichy zdaj lahko vse teme v miru oblajam, pa se ne more nihce vtikat... umetnica: se vedno ne razumem, zakaj ti je to naredila ta gospa? a je tebi kaj jasno? ma... astra....zanimivo. vsekakor si vsaj njej pripomogla, ce ze ona tvojemu tamalemu ni... bobnar: ne se obremenjevat...saj se tukaj ni slo zate, po moje... volkec...ne vem, tale fus...a si na volji? potem daj! glede tvoje nostalgije...mogoce je taka ura...pa ne vem, ce ravno zenske vse tako lazje prenasajo... jaz sem se ravno vrnila iz enega zupre reggae zura, za spremembo, malo veselih vibracij, polno velikih nasmeskov in dober band... tinkAbout yor sista tinkAbout yor brotha tinKabout yo selfno man is an islan no man is born alone... lep dan! xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Dobro jutro vsem! Volkec trezno razmisli, če ne ve kje glava in rit, tolk le glej, da imaš hrbet zaščiten, kdaj lahko pridemo na klobase ....5 kg je kar veliko, tolk le glej, da se ti ne pokvarijo(rok trajanja....dober tek!!) Tinka pa že sredi tedna žurira, potem pa dvomim, če bo kaj z njo čez dan....kar naspi se v miru. Lep dan vsem xrosex FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Hja, Tinka! Lepo se naspi in uživaj na dopustu! Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 umetnica: se vedno ne razumem, zakaj ti je to naredila ta gospa? a je tebi kaj jasno? ma...tinka, tud meni ni čist nič jasno, zakaj je šla to počet poznam je ne, ona mene tud ne, prvič v življenju sem jo vidla pa nekako se mi zdi brezveze meni ugotavljat vzrok za to, kar je naredila jaz moram pač popravit posledice njenega početja P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Umetnica, občudujem te, da tako mirno sprejmeš...je pač naredila...Jaz bi vrtala in vrtala...in želela vedeti ZAKAJ... Volk, če je šef zmeden...razmisli, kako opravlja svoje delo...in kako bo šele zmeden, ko ti bo treba plačat... :xx!: Za izpit pa še enkrat... (mogoče si pa tako dobro pisal...da se še zdaj čudi...in zato tako dolgo traja.. ).. Tinkaaaa, uživaj x!x V mb pa spet .. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Astra, hvalasaj jaz tud v unem trenutku nisem bla mirnasamo zdaj se mi pa zdi izguba časa in energije za ugotavljanje, kaj jo je pa pripeljelo do tega, da je to storilaupam, da jo bodo našli in da bo odgovornost za svoje dejanje pač morala prevzeti P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Lep pozdrav vsem lunatikom! Jaz sem vstala, zdej bom mela zajtrk, pol pa pridno se ucit. Mogoce mi pa rata! Volk, poznas mogoce se koga, ki je delal isti izpit, pa ze ima rezultate? Ker pri mojem prvem izpitu se je zgodilo, da so izgubili en izpit, ki ga je resla ena kolegica. Sicer ne vem, a so ga nasli, al je bla ustno ocenjena al kaj, vem, da je na koncu dobila 10..... Pac moznost je, da ga nimajo.... Aja, to da zenske lazje prenasamo rastanak....Ni cist res, je precej odvisno od vsakega posameznika. Nostalgjia je pri vseh ljudeh..... Pa sej po eni strani je cist fajn, da je.... Odvisno od tega, kaksne obcutke imas zraven.... Umetnica, wow, kaj si mirna! Pa ne morem verjet, kako so ljude lahko taki..... :xx!: Na svojem avtu sigurno tega ne bi naredila... Lepo se mejte, vas se pridem vmes kej prechekirat! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Kaj se mi je zgodilo??? Sem se ful nekaj žalila in smilila sama sebi prej in to napišem....pa mi ni objavilo Nekam se izgubilo..no tudi malo negativne misli sem imela....ohh...nimam kaj slabo mislit.... Ja. Povzetek bo zdaj čisto kratki.Včeraj imeli pogreb. Hčeri, frenda njuna in jaz. Nasadili na grobek še trobentice. Naj počiva v miru. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 captain's log, stardate, 18.2.2004, 9.32 GMT, onboard CP Earth, location, Jadranska 19a, Ljubljana, Slovenija... danes sem ustal, way pre zgodaj, za moje pojme, včeraj gledal stigmato, na htv2 zjutraj sem se zbudil z rano na moji desni roki na črti glave, direkt v sredino med kazalcem in sredincem majhna rečka se je že skoraj pozdravilo,ampak blazno me skrbi zakaj ravno na črti glave, sem na faksu, 2 uri sta že mimo, kar lepo, vodnarji so še kul, Še vedno mi odmeva v glavi, refren, Out of control-rolling stones, torej tkole gre Now I'm out, Now i'm out of control... pa pol še ene parkrat yeah out... pismu ej dobro in preprosto zveni tu kitara, jedel nisem še nič, počasi postajam lačen, domov bom prišel tam enkrat ob treh, al pa štirih, promet bo za jih ubijat...., dobr da sem si ubodu ABC, da grem kr mimo, najbrž bom rabu hitrejši avto, k petka po avtocesti ne fura nevem kaj, Life je dober, mal preveč pošten da bi bil še prijeten, čakajo me še štiri urce faksa, 1 matematike, 3 laboratorijskega dela, oziroma uvoda v to, jutr bom mel 11urni dan, tukaj, plus 1 uro za prevažat se, pekel na zemlji, nekak se še kar smehljam, spet sem zaljubljen , zgubljam kontrolo, počasi postajam tisto kar hočem bit, oziroma, tisto kar sem, čeraj sem naredil kolokvij, danes sem ugotovil da mam še kar nekaj časa, pred naslednjim, luna je v ribicah, prijateljica, ma mens. moja teorija se je potrdila, hm še mal pa bo luna v ovnu, mrbit se tokrat prvič ne bom počutil za en drek, ko bo opozicija z natalno, ahja, čas gre tako počasi, življenje pa tako hitro, debata je bla danes z vodnarjem pa vodnarko, kolk je suks met 19 let, ko jih maš 18, lohk voziš avto, greš volit, pa to, zdaj ko jih imaš 19, nimaš nič, edin take mlade bejbe k se zanimajo za bolj zrele tipčke te preganjajo, ampak kot sem rekel, nič, Očitno bo kaj s tega, mal me zebe, dost mi je dolgčas, Captain, Jure G. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Manjkal bobnar Nič tišine.Samo punci sta na bližnje drevo napisale: Tukaj pičiva Jaka! Z barvico seveda. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Uh, včeraj je bil en ploden dan. V želji v prijatelja vliti malo energije, sem dokončno določene zadeve od malega do danes smiselno povezala . Zdaj mi je vse jasno, posvetiti se mi more samo še dokončna sanacija te zadeve, ki mi bo pa ziher kapnila v naj ta naj ta bolšem momentu . Pa še eno misjonarsko zadevo opravila na željo prijatelja in prijateljice na vsetrojestransko zadovoljstvo. Doma krasen dan. Skratka čista desetka. Umetnica, čestitke res za hladnost (jaz se tudi ne bi dala motit za takole zadevo). Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts