umetnica 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 - ekpridno odštevej :xx!: jes pa počas prot sončku P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 lepo se mej... 666zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 thx.. ti tud P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 as she kr kle.....bejzh na sonchek 666 -ou pod popek tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 5 minutk pauze..... pol pa spet jeba :xx!: 9. sekvenca 666 zlomkou.... :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 tko!!!!....poun kurac mam mashine...pa sekvenc...10 narjenih....dost jezvecher pa mal drgach....nch K4...ko jih jebe :xx!: grem na SALSOOOOOOOO 666 zlomkou bo plesalo celo noch tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 iz temule si ga pa dobr poshinla... 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Danes sem bil na Mavrični soboti in spoznal dva lunatka in eno lunatkico, Pokowc, tebe pa nisem opazil, čeravno sem po celi šoli vpil, Pokowc, kje si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Ti pa moreš biti bogat, ko toooolk šparaš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Misliš, da te mi trije ne bi poživili Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Pokowc, mojga paketka pač nisi mogel videti v nobeni bio trgovini, to se mačke in komarji gonijo zaradi česa drugega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Javljam se na hitrico.... Pa saj ne, da sem pozabila na vas, temveč enostavno mi zmanjka časa... Pestro odvijanje..... Zakopana v knjige..... Bralna mrzlica . Mal grem zdej pofirbcat kwa dogaja novega na lunci.... vidim, da mi bo kar čas vzelo.... Lep vikend vsem! Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 http://www.webbordel.com/forum/hah, hotu sm rečt, da je bil tisti paketek glih tak himalajski, in uvoznik je bil iz celjske kotlinePokowc, ti pokažem Himalajo na Rakitni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Malo sem utrujena danes... komaj ze cakam, da bo konce lige... no ja, se en krog bom ze se zdrzala...Danes sicer izgubile, ampak ni tako hudo, ker je ze jasno, da ne bomo izpadle... ni tako slabo za novinke ... smo izpolnile zastavljeni cilj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 hah, veš, to še pride na vrsto, ko si mlad, ni časa˝šparat, treba žweet hm to je tud najbolj bedna ugotovitev, živet dokler je človek mlad, a kaj pol se pa kar umre al kaj? žvet je treba zmeraj, in lepo zmerno da ti ni treba pol šparat... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2004 Hojla vsem! Samo da se pofockam (imam ful enih stvari za spedenat).Sem se vedno zelo dobre ... razen da nekaj pokasljujem in sem se ocitno prehladila malo...Morala sem malo pokukati na forum in to me je tudi spravilo v dobro. Zaenkrat sam tolk.Lepo nedeljo vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Fuuuuul utrujena. :xx!: v petek sem peljala moje goste na letališče v benetke, potem pa s tamalo na shoping v Udine. :xx!: :xx!: 8je imala obljubljeno šše od Novega leta, pa sem zdaj izkoristila in vse povezala)... Čestitam sama seb...za intuicijo.Sredi nakupovanja...sem malo zagnjavila...da greva nazaj do avta.In kaj tam vidim.. ...hoteli so mi ukrasti avto... :xx!: :xx!: Ključavnica je bila vsa premazana z maso, kjer so vzeli odtis ključa.Sedla sem v avto...se mal vozila okol, da vidim, če me kdo spremlja...potem pa na policijo.Komentirali so...ste imeli pa res srečo...tole gre ponavadi hitro... ..Ker nimajo nikjer varovane garaže...sem pač poiskala parkirišče...kjer se mi je zdelo...da bo primerno...in upala, da bo vse ok.Priznam, da nisem bila čist mirna...sam sem nekako imela občutek...da bo vse ok. Opozorilo, da si moram urediti dodatno varovanje... Dans pa lena nedelja...še vedno čutim utrujenost v kosteh.. :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2004 Uhh... a to je bilo to potem... Ja, dbest, bravo za intuicijo! ... tudi moja mama je nekoc hotela se na trg, ko je po mestu imela opravke, pa si je sproti premislila in sla vmes se domov in je zalotila vlomilca, ki je ze odsraufal vse vijake na kljucavnici, oblecen cisto v crno, v petek ob 12h v 7. nadstropju sredi centra LJ!!... Tudi mamo je intuicija potegnila domov takrat... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 bohdej....17 narjenih.... :xx!: crknjen...celo noch plesu salso....pa nch spat...sam garat.....bemu tole me bo uzuchil 666 zlomkou na pauzi tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 aakhut. mi ni cisto jasno, kaj delas...?17 narejenih sals...? slisi se zanimivo.... lep teden vsem, po moje bo lep! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Tri dni je nekaj ****** i-net. sem mislila da bom ********. Kruto! Sploh nisem mogla gor :xx!: Se zgodi Zdaj pa spet v šoli, sem se matko javla, pet dobla, tnx riba Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 dbest, kristalka Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Hoj druščina...uf.. kaj je spet enih zamujenih tem za prebrat.....Tisti teden ko sem še kašljala za računalnikom me je potem le do konca skuhalo.. pol pa fasala vnetje sinusov in jedla antibiotike 2 tedna... sem bla že res nesrečna.. ko vinčka nisem smela za kosilo zraven pit, pa sem mojega ljubega nonstop spraševala, ti, sej nisem kronik, če se mi en kozarček lušta, a a a? Pa smo včeraj nadoknadili.... Zdej grem pa mal brat... kaj je kej novega........ Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2004 O, Tinka! O, Mushi! Cestitke, Kristalka! Piflarka! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Mickeni, normalno da jst že nisem, ne? hahahahha.... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts