Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 8

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

tko!!!!....

poun kurac mam mashine...pa sekvenc...10 narjenih....dost je

zvecher pa mal drgach....nch K4...ko jih jebe :xx!:

grem na SALSOOOOOOOO x:)x

666 zlomkou bo plesalo celo noch x:)x x:)x x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
Danes sem bil na Mavrični soboti in spoznal dva lunatka in eno lunatkico, Pokowc, tebe pa nisem opazil, čeravno sem po celi šoli vpil, Pokowc, kje si xcivx xcivx xcivx

Guest sstane
Pokowc, mojga paketka pač nisi mogel videti v nobeni bio trgovini, to se mačke in komarji gonijo zaradi česa drugega x:Dx x:Dx x:Dx

Javljam se na hitrico.... Pa saj ne, da sem pozabila na vas, temveč enostavno mi zmanjka časa... Pestro odvijanje..... Zakopana v knjige..... Bralna mrzlica x:Dx .

Mal grem zdej pofirbcat kwa dogaja novega na lunci.... vidim, da mi bo kar čas vzelo....

Lep vikend vsem! x:Dx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

hah, veš, to še pride na vrsto, ko si mlad, ni časa˝šparat, treba žweet

hm to je tud najbolj bedna ugotovitev, živet dokler je človek mlad, a kaj pol se pa kar umre al kaj? žvet je treba zmeraj, in lepo zmerno da ti ni treba pol šparat...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hojla vsem! :)

Samo da se pofockam (imam ful enih stvari za spedenat).

Sem se vedno zelo dobre ... razen da nekaj pokasljujem in sem se ocitno prehladila malo...

Morala sem malo pokukati na forum in to me je tudi spravilo v dobro. :vio: x:Xx :8):

Zaenkrat sam tolk.

Lepo nedeljo vsem! x:)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Fuuuuul utrujena. :xx!:

v petek sem peljala moje goste na letališče v benetke, potem pa s tamalo na shoping v Udine. :xx!: :xx!: 8je imala obljubljeno šše od Novega leta, pa sem zdaj izkoristila in vse povezala)...

Čestitam sama seb...za intuicijo.Sredi nakupovanja...sem malo zagnjavila...da greva nazaj do avta.In kaj tam vidim.. :eek: :eek: ...hoteli so mi ukrasti avto... :xx!: :xx!:

Ključavnica je bila vsa premazana z maso, kjer so vzeli odtis ključa.Sedla sem v avto...se mal vozila okol, da vidim, če me kdo spremlja...potem pa na policijo.Komentirali so...ste imeli pa res srečo...tole gre ponavadi hitro... xrolleyesx ..

Ker nimajo nikjer varovane garaže...sem pač poiskala parkirišče...kjer se mi je zdelo...da bo primerno...in upala, da bo vse ok.

Priznam, da nisem bila čist mirna...sam sem nekako imela občutek...da bo vse ok. x^x

Opozorilo, da si moram urediti dodatno varovanje...

Dans pa lena nedelja...še vedno čutim utrujenost v kosteh.. :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

Uhh... a to je bilo to potem... Ja, dbest, bravo za intuicijo! :palec:

... tudi moja mama je nekoc hotela se na trg, ko je po mestu imela opravke, pa si je sproti premislila in sla vmes se domov in je zalotila vlomilca, ki je ze odsraufal vse vijake na kljucavnici, oblecen cisto v crno, v petek ob 12h v 7. nadstropju sredi centra LJ!!...

Tudi mamo je intuicija potegnila domov takrat...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

bohdej....

17 narjenih.... x:)x :xx!:

crknjen...celo noch plesu salso....

pa nch spat...sam garat.....bemu tole me bo uzuchil

666 zlomkou na pauzi

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Hoj druščina...

uf.. kaj je spet enih zamujenih tem za prebrat.....

Tisti teden ko sem še kašljala za računalnikom me je potem le do konca skuhalo.. pol pa fasala vnetje sinusov in jedla antibiotike 2 tedna... sem bla že res nesrečna.. ko vinčka nisem smela za kosilo zraven pit, pa sem mojega ljubega nonstop spraševala, ti, sej nisem kronik, če se mi en kozarček lušta, a a a? Pa smo včeraj nadoknadili.... Zdej grem pa mal brat... kaj je kej novega........ x:Dx

Mushi

O, Tinka! xcivx :palec:

O, Mushi! x:Xx :palec:

Cestitke, Kristalka! Piflarka! x:px :vragec: x;)x

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...