Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 8

Marsa

Recommended Posts

Ojla,

v petek me ni bilo, sem šla z dragim na pregled učk, pa so mu z enimi kapljicami širili zenice, tako da je bil mal nevozen x;)x . No, tehničnega naredil iz prve x:)x :palec: . Bil pohvaljen od zdravnice.

V soboto imel službo, pa se je zvečer vračal domov in v naših krajih je ogromno živali. Pa me poklliče, da je enega mal zadel, pa da ga je samo na hitro videl, da misli,d a je ris. jaz pa njemu, da je bolj ziher tjulenj x:Dx x:Dx x:Dx . No se je sekiral zato, ampak itak dava čez 1 teden poštrihat cel avto, ko se je en Picasso angažiral, tako da bo kot nov.

Eni prijateljici sem izrezala Vilinske simbole in najdla 2 direkt zame x:)x :palec: , čist po nesreči, samo zato, ker sem šla to zanjo delat x:)x x:Xx .

Sestrici crknil računalnik, pogrešana, ampak baje bo do konca tedna poštimano.

No en navihan dan vsem x;)x x:)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Normalno :palec: ...ker če bi kaj druzga odgovoril pa bi on lahko postal (sex) abstinent, ne? :vragec:  x;)x  x:Dx  x:Dx

kaj pa vem... s tem ne morem ultimatov postavljat.. ko mam sebe tud rada, pa s tem ni za izsiljevat... x:Dx x:Dx

Mushi

Pozdravcek!

Spet ponedeljek, ko moram do pol 4h cakat na naslednje predavanje x:)x

Tule v Madridu se zadeve pocasi spravljajo v stare tire.. Saj ne, da bi lahko pozabili kaj se je zgodilo, ampak.. ljudje morajo delat, hodit v sluzbo, zivet naprej.. Volitve so bile, bomo videli kako bo sedaj naprej..

Drugace nic posebnega. Soncek, toplo.. cisto pomladno-poletno vreme. Med vikendom sem se malo sprehajala po mestu in fotkala posledice demonstracij.. pa na bolsjaku dobila se en dober spanski DVD, prodajalec mi je pa obljubil, da do naslednje nedelje pobrska po arhivu in mi poisce vse, kar ima od Almodovarja.. x8Dx

Lepo se imejte!

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Oj aliana x:)x

tolikox sem se spomnila nate!

Bila sem v Madridu, luštno mesto, sploh park in tisti kvadratni trg, slikarji, paella, jambon, flamenco...

a sedaj gotovo vsepovsod žalostno...

Stankaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Tudi jaz sem se dostikrat na Aliano spomnila, kako je v enem posebnem zgodovinskem trenutku tam, ko lahko tole vidi v živo, se te čisto drugače vse skupaj dotakne kot od daleč.

Hja, raje bi bila tu v kaksnem bolj veselem zgodovinskem trenutku.. :xx!:

Ampak kot je moj dragi rekel, sem spoznala Spanijo se z drugega zornega kota..

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ja, moji spomini so bolj v stilu študenskega klatenja naokrog in spraševanja: Donde esta Autocamping

Stankaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

:vragec:

matr...jst chist norc........37. sekvenca fertig :hepko:

she 12 xracx pa zmaga x:px

sm pa chist :xx!: :xx!: :xx!:

aja...pa na poshto sm shu en CD eni maldenki poslat...bemu....zuni pomlad :xx!:

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Aliana - ja, v posebnem, celo usodnem obdobju si bila v Spaniji, vedno se bos spominjala kot se morda sicer ne bi... zgodovinsko, kot pravis... izkusnja... ena doza se taksnega real lajfa..

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Prva misel mi je bila - ko sem izvedela za tole v Španiji - pismo pa Aliana je tam nekje. Pravo ustvarjanje spominov imaš x^x

Ok. K meni malo. Danes dobila v roke odločbo, da me še očitno rabijo malo na delovnem mestu. Dobro očitno.

Učim se angleščine-nikoli ni prepozno x:Dx

Berem, garam

x:Dx

Čez vikend imeli pestro - dva otroka na obisku in prespala pri nas. Živahno kot le kaj...uranov vrtec... x:Dx x:Dx

Pes pa je tako zrastel, da mu je spalna škatla že premala. Kdo bi si misil.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Hoj hoj x:)x

Da se pofočkam še sem, preden piči cimra spat, pa ugasnem računalnik... x;)x

Še sem živa, evo mene nazaj v Ljubljani x;)x Hihi Selene si me pa prav lepo "predstavla" nekaj strani nazaj :2src: x;)x x:Xx Res je, za kakšno ultra babjo debato bi rable cel dan, tako sva pa samo najnujnejše prečvekale x:Dx Eh saj še pridem kaj na vaš konc, vsaj zgleda tako x;)x Selene je pa res pravi srček, iskriva, nagajiva, non-stop z nasmehom na obrazu, topla... huh, še bi lahko naštevala. V glavnem - xsrcx

Joj, pa za Aliano sem se tut jaz ustrašla, ko sem slišala za tisto morijo v Španiji :O: Ampak sem potem nekje v nekem cajtngu prebrala, da Slovencev med žrtvami ni bilo, tako da sem se pomirila... Hvalabogu. Je pa res... tole, kar se je zgodilo... brez besed. :V:

Aja, Marsa, malce več si tule v dnevniku, pa te bom kar tule pobarala, če se ti lahk pridružim v avtu za na piknik - seveda če imaš še kakšen frej plac...? x:)x Hihi drugač sempa vidla, da si se vmes mal barvala, pa da ni prišlo ravno zaželjeno ven x;)x - no, ugani - danes sem si šla kupit ognjenordečo kano, tole bo pa kar tapravo, tako da jutri spet barvamo... x:Dx x:Dx Jupiiiiii xsrcx

Hmmm, kaj še.... aja, hehe, danes sem končno uspela prit do faksa in se zmenit s profesorjem za temo diplomske... Delovni naslov bi nekak bil "Duhovna inteligenca v povezavi z občutljivostjo za paranormalne pojave" - vsekakor zanimivo, sicer ne ravno to, kar sem hotela delat, ampak me itak zanima vse v zvezi z duhovnostjo in itak tudi paranormalnim, tako da sem ful vesela xsrcx Če bom rabla kaj pomoči, dragi moji lunatki, v smislu udeležencev pri raziskavi, bi vas prosila za pomoč, če boste pripravljeni pomagat z reševanjem vprašalnikov xsrcx Bomo še videli, v katero smer se bova z mentorjem odločila it glede eksperimentalnega dela diplomske :palec:

Aja... pa danes sva se dobili s Candlelight na kavi xsrcx Super, iz nje sije ena taka lepa nežnost, blagost, ne znam opisat drugač x:)x Super punca - celoten vtis današnje kave xsrcx

En lep večer vam želim, srčki x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Hm ja Marska ni nic komentirala moje pesmice :( pa sm tko lepo ji zaigral za rojstn dan.... no ja, tough crowd, očitno, ahja, pismu ej, to je eden izmed najbolj polnih dni, v mojem lifu, faks, frendi, ljubezen, šloganje, vožnja, joga, "svašta", karkoli manj bi bilo premalo, karkoli več bi bilo odločno preveč... naj bo to misel za danes, lahkonoč, Čiao
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Oho Marsika,

tvoje delo se prebira pravkar na Hitu. Je Betka Štuhel rekla, da se je ob 8.05 priklopila na lunin.net, ker je bilo v zadnje pol ure ogromno prometnih nesreč, da pogleda, če so morda za to krivi planeti....

Drugače se je pa dan dobro začel, s kavico z mojim dragim x;)x x:)x x:Xx .

En navihan dan vsem x:)x xDDx

Vsem skupaj en x:Xx

Moji frendi pravkar odpeketali sončnemu **vzhodu** nasproti x:Dx . Jaz bom imela pa več časa za lnf x;)x .

Preživela zelo lep podaljšan intenziven vikend z veliko smeha, zabave in dobre volje. Ogromno pozitivne energije x:Dx in komaj čakam, da jih grem jaz obiskat ker je vedno party na kvadrat x:Dx . Iz vaze me **gleda** ogromen šopek oranžnih tulipanov, ki so ga pripeljali iz NL zame x:Ix , moje najljubše rožice v najljubši barvi. Lepo je imeti take prijatelje x:Ix

Malce sem vas pogrešala, sem pa zdaj prebrala večino stvari za nazaj, ker sem vstala zgodaj.

Lep dan vsem skupaj.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pozdrav!

JanjaK, kje je sedaj Betka Šuhel, ker je drugače bila moja soseda, ampak je odšla potem v svet, pa ker je na TV ne vidim več, sem izgubil sled za njo....lep dan vsem x;)x  :palec: 

Ojla Boris,

kje stanuje sicer nimam pojma, vem pa da ob torkih zjutraj prebuja na Hitu x;)x x:)x

Sonček pa ptički so me zbudili danes, ja pomlad je tu, neglede na to da je zunaj še vedno vse belo, vsaj tle pr nas ;) morem it spet v lj na faks, pogledat ljubljanske študentke :2src:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

meni je pa danes en cuden dan...sem se vsa sitna ze zbudila, mogoce prezgodaj ali pa predlgo spala...

mi ne ustreza tale stolpnica, ker delam, prav nic!!!

moram pogledat, ce najdem tukaj kje o kaksni zasciti...se pocutim, kot, da mi pije energijo...:sori:

no pa gremo kaj naredit...

lepo, da ste vsi soncni xsrcx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

aja...pa na poshto sm shu en CD eni maldenki poslat...

iiiiii, a si res, aakhut xflirtx xzobkox :hepko: x:Xx

sicer pa res nekaj čudno danes na cesti :sori: :o|o: ... sami neki zastoji in nesreče in Daši je bilo slabo, tako, da sem jo peljala v šolo in potem kar nazaj domov ... in sva tudi midve slišali na HItu Marsino napoved... samo ne tistega dela, ko je povedala, da bere z LN, sem napoved prepoznala po Marsinih opisih in pomislila, valjda tole kaj povejo, od kje dobijo ...

O? Ja, saj... ja, jasno lahko preberejo... Vendar seveda - naj povejo, odkod, ce so, je kul - tako se pac dela.

Thanx za info, Janja in Mateja! x:Xx xcivx

Aja - katero? Mesecno ali tedensko? :8):

Vceraj sem bila zelo malo gor (imela kup stvari, med drugim ortodonta s tamalim in popoldne ogled neke hale, ki jo bomo opremljali, fino, spet malo miganja (razen umskega)...

Soncna - komot - ce bova sla, najbrz pa ja, ponavadi greva, ce se zmenimo.

Lasje, saj zdaj je ze OK, ker sem si ze enkrat umila lase, pa ze kak mm zrastejo, pa boljse pride... Saj v bistvu je skoraj ista barva, samo bolj intenzivna, bolj mocno na rdece, namesto na oranzno.

Me pa moti dolzina - predolge imam in taka sem kot kaksen vrag tja v glavo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tedenska, je bila prebrana, se mi je pa fino zdelo, ko je rekla, da je šla pogledat na Lunin net x;)x , če imajo planeti kaj prste vmes. x:)x :palec:

:vragec:

no...pa najprej en tradicionalen MORGEN (vsem, ki ste se zhe zbudil x:Dx )....

pa en gromozanski x:Xx na she bl gromozanski rilc x;)x

zjutri konchal s sekvencami ob pol petih :xx!:

clo dela x:)x x:o)x

dons pa montazha....jutr pa zhurka x:px

tko....zdej bom pa she mal utruju x;)x

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Oho Zlomkič....... Rilc nastavljen pa čaka ta gromozanskega x:Xx .

Pa kaj maš ti tole ene sekvence? Sem se spomnila iz srdenje šole, edino kar sem se naučila pri glasbi (smo mel enega dobrovoljnega prfoksa), da je sekvenca ponovitev motiva na različnih višinah....

Zdej mi pa manjka link na Zlomkiča x:Dx .

Drgač si se pa zbudil v eno sončno, razigrano, podivjano in navihano jutro, pismu si ti en srečkovič x:)x x:Xx x:px :inocent: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...