Marsa 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 Contesa - vse fajn in srecno pot, previdno vozi, ce bos ti vozila! Aja, Tinka - kaj sem zasledila? Grozno se pocutis? Glede na to, da ne mores najbrz nic spreminjati, si pa prilagodi optimalno - poglej malo na forumu, imamo par tem o zasciti, nevtralizaciji in podobnem...Naredi kaksno zascito, kaksne kristale si daj okoli, kupi si duholovca, pa ga za ta cas obesi pod strop.Ce se da, malo obrni lezisce. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Contesa.. Joj, kakšna pomlad je zunaj.. x!x Bila na tržnici..prinesla regrat in redkvice... Tole sonce me je spravilo na misel...da bi za prijatelje naredila v soboto prvi spomladanski piknik...pa so me opozorili, da bo v soboto že dež.. :xx!: Bila v šoli na govorilnih urah...in Jan ...pozitivno vse razen matematike...pa še to ni velik problem je rekla.. ...smo se dogovorili, da bo vsak ponedeljek popravljal eno snov...nadoknadil je celo izgubljeno konferenco...in še tekočo spravil pod streho... pomlad je tu...in men se roooola... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Jaaaaa, pomlad!!!Yes!!! Se ta teden in naslednji teden predavanja, pol je pa Semana Santa in imamo cel teden frej.. Nic, sem se odlocila se malo zapravljat, samo enkrat se zivi, in grem pogledat Galicijo in se do Porta skocim po par flas za ocita. Bom pa potem, ko domov pridem malo bolj pridmo delala, da zasluzim za tisti motor... Ful fajn se pocutim Sibam na spanscino zdajle..Moj cimer danes koncno dobi pohistvo! Mejte se! Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Aja, Tinka - kaj sem zasledila? Grozno se pocutis? Glede na to, da ne mores najbrz nic spreminjati, si pa prilagodi optimalno - poglej malo na forumu, imamo par tem o zasciti, nevtralizaciji in podobnem...Naredi kaksno zascito, kaksne kristale si daj okoli, kupi si duholovca, pa ga za ta cas obesi pod strop.Ce se da, malo obrni lezisce.saj spim dobro...to je v sluzbi, ta problem.strop je previsoko, ampak bom poskusila nekaj...sem brala o zasciti, pa se mi zdi toliko napisanega, da ne vem, kje naj zacnem bom malo bolj pregledala, pa kaksne vilinske simbole za zdravje in zascito si moram narisat.... hvala Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 Aja, oprosti za mojo povrsnost... stekam zdaj... Hmm... Nujno daj duholovca - to je zelo fajn, sploh ce pravis da so previsoki stropi.Razmisljam pa se o drugem vzroku... malo je morda tudi psiholosko pri tebi - da se navadis malo - glede na to, da si Rak... :o|o: A ves... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Mhm, imam občutek, da je Zlomku dons mal budilka zatajila , pa Selene, kje si ? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Aja, oprosti za mojo povrsnost... stekam zdaj... Hmm... Nujno daj duholovca - to je zelo fajn, sploh ce pravis da so previsoki stropi.Razmisljam pa se o drugem vzroku... malo je morda tudi psiholosko pri tebi - da se navadis malo - glede na to, da si Rak... :o|o: A ves... ma je ze res tole o navajanju, samo to je tu definitivno stvar prostora...je visoko, pa mi ne pase....stolpnica...pa stropi so enih 5m, pa ne vem, kako bi gor zlezla s tem duholovcem bomo vidli....hvala za nasvete! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Tinka poskusi z vilinci ali pa kakimi kamni, Marsa bo sigurno znala kaj svetovat...mogoče duholovca ni potrebno obešati...jaz sem dobila v dar enga čisto majčkenega, kot obesek za ključe, mi ga je poslal frend iz Kanade, kot izvirno indijansko stvar, mogoče se dobi kje tukaj pri nas. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 bohdej....kok pa tole en fukjen dan :xx!: celo noch montazha...pol zhe kr zjutri vaje.....pa generalka tut zhe krvse sam za stare babe....k ne vejo kam bi z dnarjem.....preklet LDS pa rotarjanci :xx!: drgach pa prshu pred pol ure domou....mal neki popapat...pol pa gledat en kulski film u cankarja 666 zlomkou......pa cmok janjaki tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Pol si dons kr nonstop a , Zlomkič? Bo treba mal relaksacije . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Aja, oprosti za mojo povrsnost... stekam zdaj... Hmm... Nujno daj duholovca - to je zelo fajn, sploh ce pravis da so previsoki stropi.Razmisljam pa se o drugem vzroku... malo je morda tudi psiholosko pri tebi - da se navadis malo - glede na to, da si Rak... :o|o: A ves... ma je ze res tole o navajanju, samo to je tu definitivno stvar prostora...je visoko, pa mi ne pase....stolpnica...pa stropi so enih 5m, pa ne vem, kako bi gor zlezla s tem duholovcem bomo vidli....hvala za nasvete! nosoroga vprasaj! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Nosorog pravi, da ne more na forum. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 A ze spet? No, vsekakor je potem se vsakic prisel, a ne... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Ok. Jemljem nazaj tisto o koker španjelu. So ga pogrešali Celo tako, da so ga celo preko radia iskali Konec dober vse dobro Danes full lena. Bi morala kar nekaj postoriti, pa se mi ne da. Lenitis - proti kateremu še ni zdravila Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Pomlad je tu pomlad je tu huhuhu!!! hehe, sicer je tle zunaj še vedno kar nekaj snega, se že kar dobr vidi travo, hehe, in temperature so že neznosne v avtu... hjuh, do poleti si morem klimo nabavit, khm avto s klimo... pa še zmeri nimam fendrce hm hm hm, mrbit bo čas, da začnem zapravljat težko prilenarjen denar.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 Kje pa je kaj Selene? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 najbrž je odklopila računalnik in uživa.... kje Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 Upam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Pozdravljeni! Z Selene je vse v najlepšem redu, le da je doma nekaj narobe z računalnikom, v službi pa trenutno nima možnosti se oglasiti na LNF, verjetno zaradi narave dela. Selene upam, da ne boš užaljena, če prijateljem lunatkom tole sporočim, ker jih le skrbi zate. Sicer pa, ko bo uredila tehniko, se prav gotovo vrne na LNF. Lep večer vsem, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 Boris - ti si pravi kavalir... si presodil, da je skrb, pa poves - ne brez slabe vesti do Selene. Pa se Riba si tipicna, da to ni res. Moska. Thanx, ja, me je skrbelo, ce drugega ne, dobim od Selene reply na Napoved, me je ze 'scrkljala' na njen fidbek. Ziher bi zdaj napisala, res - imeli so vsi zivi prebavne motnje, slabo smo spali vsi, ful se potimo... itd... Pozdravcke. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 O, hvala Marsa, kaj piješ Mislim, da ima doma težave s PC-jem, po mojem kakšen virus, sicer pa res, upam, da uredi čimprej, pa da se vrne med nas....lep večer Grem še jaz prositi v Zlato ribico, mogoče se ta njen PC prej "poštima" FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 aha, potem bo komentirala tudi 'viroze'... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 gužva :xx!: tnx god, da mamo ju3 naravoslovni dan(itaq bomo kr v šoli ) ampak, pol je še matematično tekmovanje :o|o: .....v soboto cankarja... .........................drgač pa čisto ok zadnjič na rogli, se z atijem smučama...pa se na vlečnici začnema o bobnih pogovarjat.......sem skor dol padla, ko je rekel , da bomo v garaži naredli prostor za bobne, pol sem pa rekla, da jih lahko mam v sobi in bom dala dvosed ven.......zakon sem vedla, da si bo premislil.................napredujeeeee Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 Bobnar - a ves da sem te dons sanjala... nekje napisala... poklical si me in povedal tole Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 Ravno gledam - Dnevnik, stran 48 - okoli 7 in nekaj - predno sem se odrolala danes v mesto... saj se ne spomnim tocno kaj... vem, da si imel dbest glas... ful zadovoljen... in da sem vedela, da je blazno kul zate nekaj. Ne me lovit, stiskat v kot - riba - remember? pa se na zivce ti gre ta varianta... Nekaj pac - visje sfere, asociacije... ob-nivoji... ... in sem te 'ujela' - in tvoje scene... Kot da bi ono radijsko sceno... a ves... kaj je ze tole? CB.. ?? Nekako ujamem tele valove... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts