Mateja 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Danes sem zmagau.To je bil moj nartabul mega bombastično prfukjen dan. Ljudje, čudeži SE dogajajo. Hvala.vau, kul Bobnar funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Smučala na Voglu,sonce toplo,sneg nogolomski,skratka,krasen dan.Enim se zdaj bliža prosti vikend,meni spet delavni,tako,da sem današnji dan res uživala,medtem,ko ste vsaj nekateri ,prav pošteno garali.Lep četrtek vsem Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 .bil spet nekam, bliz JanjeK...imel idejo, za Krokarjevo meso, a tut obstaja?Reku sm ,vidim mini kravo v prtljažniku ene prikolice, ki smo jo prehiteli; ampak se reče mlado tele Seveda, izkoristil sem dan spet za raziskovanje zanimivih idej. Odloču sm se,da grem peš do vhoda-izhoda1866L.je pisalo, (zraven še ena vrata1819L.);od10h naprej je odprto,vsak dan, ampak cena pa je skor3y...Proteus Anguinus Ob vožnji nazaj prot Lj. se sprašujem al sploh vem, kaj imam bo sebi, v sebi in okrog sebe,se mi kar smeji; pot je ja, sam jo je treba še bolj aktivirat; ah pomlad je sam,da prav bo brstela Kongresni trg je že posejan z Ru.Žafrani. Na troli reče en mladenko;tak je vroče,da se bom samovžgau˝ (Temperature so ujutro okrog nule, pa tja do popoldneva ~20°C).Prej sm si nardu K0bariški orehov žepek ,neke vrste nasitni štrukelj.Mmobitel je podražel telefonski impulz za 2dva sit.Prijeten dan.hvala.* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Eh. Monteje bi mogli delat v vsaj enkrat večji pakungi. :o|o: Pravkar sem z največjim veseljem zmazala štiri, pa še kar naprej bi jih, če bi jih še kaj imela v hladilniku Lepo. Zdaj zgleda bom namesto od Nutelle odvisna od Monte pudingov al karkoli to že je? Drugač pa že cel dan iščem neke dokumente, prav po tisti moji lastni sončnovilski logiki sem jih pred bordanjem nekam "pospravla"... hja, pospravla tko, da jih zdaj niti mrtva ne najdem več. :o|o: Zdaj pa imam že pol dneva sobo popolnoma razmetano z gorami papirjev in se mi jih ne da tlačit nazaj v predale in police in urejat, ker je preveč vsega in premal placa. Dokler me ne bo čez ene tri dni prijel živc od vsega tega prekladanja papirjev in jih bom spet zmetala na kup in na najvišjo polico in bo mir do naslednjič. Huh, kolk se mi ne da te šare urejat. Najbolj smešno je pa to, da je to MOJA šara Eh, sej bom pospravla nooooooooooooooo Bobnar, ful fino tole s čudeži - ti prav privoščim Poki... mini krava? (pssst.. si ziher, da si uredu vidu? al je bil mogoče vseeno le teliček? )Contesa varno in zadovoljno prišla domov ... kul Uhhh... sem do zdaj poslušala en trance, pa me je kar nekaj napsihiralo... na začetku je blo super, sem kar odfrčala nekam med oblake, tko je fajn peljalo, zdaj sem pa po ene 5ih urah poslušanja tega že kar mal živčna ratala... zgleda da zame ni priporočljivo te muske poslušat več kot samo za kratek meditativni izlet grem probat pospravt :o|o: ne obljubim, da mi bo uspelo če se jutri ne javim na forum, to verjetno pomeni, da me je fršlok od vsega hudega nočko lunatki Sončna Vila iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih ... jest bi se pa cartal ............. ...... pa carte ni.............. ....... sej bo verjetno v petek ...... še mal še mal še mal ..... hih SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Daj no...boš že povedal...kaj te je tko lepega doletelo... Če bi bla nova škorpijonka..že neb bil tko navdušen... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Da se javim na hitro... z menoj vse ok (skor no hihi), samo moj murnčk beri PC doma je crknil, totalno, je bil že pogreb... čakam novega, potem pa komentiram še drugje. Pa napoved nisem dobila na svoj email V službi sem pa večinoma na terenu, pa tudi že pred časom sem se odločila, da ne bom uporabljala PC zase. Vendar evo me Uživajte sončki moji, Selene ma vas rada Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Saj pravim... TU MAČ!sač mač ... ni tu mač, je glih ravn prou... sam uživej zdej funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Morgen. Celo nocˇ nisn spal bemu. Zaj pa ko zombi plazim okrog bobnar dane bos od same srece in vznemirjenja postal ...hm: mesecnik? super vse tole! contesa, a je bila dobra revija? lep dan vsem, pa do kmalu! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Oho, včeraj Pujsika dobila darilo po pošti, ha ha ha . Pismu tale sestrica razvaja.... Poki si bil na Internem? No ziher si užival, pa zdanje trenutke zime izkoristu, zdajle že intenzivno sušimo sneg . Hm, je pa dons en eksploziven dan, Marsa bi ziher kaj več vedla povedat na to temo, ziher kaki eksplozivni planeti na dlu. No en navihan dan vsem skupaj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Jaz sem pa popolnoma obupan.Ne vem, kaj naj storim.Verjetno me ne bo na party Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Kako ne? Boš študiral kakšno barvo platnic narest ? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Janja, ti si pa od vraga, da si me tako hitro polosala. Ampak, pizdi me pa nekooperativnost Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Ha ha ha, aquarius ti je že odgovoril, jaz ti pa tule povem, da so mi všeč vsi odtenki modre, da bi me pritegnila platnica z mogoče več različnimi odtenki plave. Ehe he, že pol man razp.... . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 No, malo manj že. Daj mi še nekaj povej. V knjigi bodo vsi teksti, tako kot sem jih na LN prilimal. http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...=ST&f=21&t=3595 Bi lahko poglavje o bogastvu koga motilo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Hm, si pa taktik, človk ne more da ne bi pogledal o čem ti govoriš . Meni se o bogastvu ne zdi nič motečega . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Ne bo katera debelo gledala, ko bo s hujšanjem tudi obogatela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2004 Skoraj vso noc nisem nic spala, bila 'prisiljena' vzeti tableto (ki jih sicer ne jem, ze 10 let ziher nisem nobene vzela - no, saj zato pa sem je samo pol, ker je ful mocna - Ketonal)... Celo tavzentroza, ki sem si jo kuhala ob 4h zjutraj, mi ni pomagala - kar se mi ni se nikoli zgodilo.Ob kakih 6h ali 6:30 pa sem koncno zaspala in spala skoraj do 11h.Zdaj sem pa se kar off - pa en kup tukajle zadev... :o|o: Sicer pa soncno, lepo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Pa kaj se to dogaja, da nic ne spite? Meni se je prejsnji teden, zdaj se je pa zgleda preselilo... Vceraj praznovale Saint Patrick's day.. vse tiste punce, ki smo v manjsini.. to je pa nekako 6 od 20.. 2 Irki, 2 Finki, Nizozemka & me.. ostalo pa Belgija in se nekaj.. V glavnem, saj so me opozarjali, da zurat s Finci in Irci... Jaz sme jim se dost zgodaj usla, ker moram metro lovit.. sem pa edina na faksu danes, od sesterice. Itak je pa predavanje odpadlo, ker imajo maso za zrtve atentata.. nekako mi ni... in bom napisala tule se par mailov, pol grem pa mal v mesto, sem obljubila prijateljici, da ji poiscem ene knjige..Pa probleme mi delajo z vpisom na faks... :o|o: besna... kr neki, kao da se ne morem normalno vpisat na se en faks, ker sem se absolventka in.. whatever, ko sem se v 2. letniku vpisovala na AGRFT, da bi sla sprejemce delat, ni pa nobem nic kompliciral.. Jaz se pa tle vpisujem na maturo in vse, da bi ja bila sprejeta.. birokracija.. :xx!: saj so se doma pozanimali, resujejo te zadeve sele pol enkrat, ko bom ze doma, tko da se bom lahko sla menit.. Sam vseen.. neumno no.. Zdaj imate pa pri vas tud soncka, a ne? Uzivajte! Besitos WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Uh, Marsa zastopim tako sceno. Kar tolčem zdaj tule po lesu, ker se mi že dolgo ni tako godilo kot tebi danes. Drugače se mi je redno dogajalo sred noči budnica, slabost in do jutra... ali da so me mogli iz šole, službe domov peljat, ker nisem bila sposobna se sploh gor držat... Kar lepo počajčkaj in naberi moči nazajen pobož od mene Stankaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2004 Hvala, Stanka. Prijazno od tebe, mi je prec boljse (pa se po tamle Janjinem postu nekje v Ribici). Tudi meni ne, ze 10 let, pravzaprav od poroda dalje se mi se ni zgodilo tole... neverjetno... saj pol tablete pa je pomagalo, ravno zato po mojem, ker jih ne jem. Grozno... K sreci je tako redko, enkrat na 12 let se prenesem.... Ceprav pa tezko. Ne maram fizicne bolecine, nekako lazje prenasam psihicno.Hvala ti, Stanka! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 no, samo, da je burja mimoda je zdaj kaj boljši veš sem probala pogruntat, zakaj to tak pride... in za en vpliv sem ziher: po kakem prehladu, ali stresih, ali če vmes kak mesec izpade... Tisto o hormonskih neravnovesjih pa ne razumem najbolj vem, da si nekje odprla posebno temo in sem vsakox dobila spomin na slabosti, da sem rekla, boljše, da tja ne pišem, da ne ratam slabe volje, kaj moramo me na obroke to plačevat, kar je baje tam Eva zagrešla no, samo da je mimo, Stankaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 U,Contesa, srajčica z mediteransko aromo bi se morala odlično prodajati. Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 tole dons prou megaturbogiga dan ucheri ono laufal 100na uro don kesh padu....in zdej...hehe...z nouga noucatga PC-ja tole hehe...pa sestank mel v K4....dobil vse papirje + dovoljenje za obratvanje do 4ih zjutri de mi je zdej videt une stare babe iz kersnikove :xx!: zdej bojo shele pizdil skratka re-otvoriteu 2. aprila 666 zlomkou....pa 1 gromozanski CMOK na rilc (se ve komu ) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hvala za No krasno, dan je Zlomkastično simpatičen, zgleda, vse se odvija po lepem scenariju. Da je pa s ta nove kište je pa videt, k se črke tko bleščijo . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Jooj, saj res, zdajle sem se neki spomnila..Vceri na zuru nosila ene ful lepe uhancke, ki mi jih je enkrat en lunatik podaril. So me vse sprasevale kje sem jih dobila.. saj ves... Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts