aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 hihi 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2004 ... Hm, je pa dons en eksploziven dan, Marsa bi ziher kaj več vedla povedat na to temo, ziher kaki eksplozivni planeti na dlu. ...Ja, takole pa pravim v tedenski napovedi:Proti koncu tedna se bo taksna energija v ozracju se stopnjevala, saj bomo ze kar od sredine tedna dalje cutili mocen vpliv mlaja, ki se bo zgodil ravno na prihod pomladi in tako slednjega naredil se bolj ognjenega in silovitega.Zdaj bo spet povecana moznost oz. nevarnost poplav in zemeljskih plazov (in tudi drugacnega 'rusenja'), prav tako pa bomo zagotovo spet spremljali in dozivljali najrazlicnejse tezave z zvezami in z elektriko; mozno je, da pride do kake eksplozije ali podobnega tragicnega dogodka, povecana pa je tudi nevarnost nesrec pri delu in nesrec in poskodb, povzrocenih predvsem zaradi povrsnosti, naglice in pretiravanja.Precenjevali bomo svoje sposobnosti, tako bo zdaj vec drznosti, norosti in objestnosti in celo fanatizma.Belezili bomo tudi vec nesrec, tragicnih dogodkov, kriminala, nemirov, najrazlicnejsih trenj in uporov. .. Spomnim pa se, da smo omenjali tudi prebavne tezave.. In pravim:... Teden utegnemo zaceti s prebavnimi motnjami in tezavami nervozne narave, zato si cimveckrat dnevno pripravimo zeliscne pripravke - za omenjene tezave je zelo primeren melisin caj. ... Kot tudi smo slabo spali:... Nasa intuicija bo prebujena, prav tako domisljija, Intenzivneje bomo sanjali in vec bo spet zaspanosti, zasanjanosti, odsotnosti in zmedenosti, kot tudi nespecnosti. ... ... To dobesedno civkajo vrabci na strehi (Hit, ki ste omenili, itd. npr. Notranjski val etc.), LNF-jevci pa pravzaprav vecina sploh ne veste, da je to tedensko gor - na LN - od nedelje za prihodnji teden. In mesecna (ce se le da 1., sicer pa najkasneje 8. v mesecu) za prihodnji mesec. Skoda, ker nihce nic ne povezuje nikoli. Oz. tudi ce povezujete, ne daste fidbeka (ali redko), ki pa je zelo zazelen, zatorej Janja - thanx zanj! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Zaenkrat še dobro spim. Sm kar šokiran nad tolikšnim dvigom temperature. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Marsa, sem prepričana, da vsi berejo...bomo pa odslej bolj pridno komentirali.. Jaz sem se odločila..da v soboto na Štajerskem ne bo deževalo...in pripravljam piknik z naslovom...PRAZNOVANJE POMLADI... Ker pa sta otroka pred kratkim praznovala rojstni dan...seveda vsi sprašujejo...kaj prinesti...in sem se spomnila na Matejo.. Vsak si pripravlja svojo škatlico obilja...v njo bosta napisala, kaj vse si želita...materialne in nematerialne stvari...povabljencem pa sem rekla, naj vsak prinese kakšno sporočilo in želje...če pa želijo...bo v škatli prostor tut za kakšnega jurja... Hm...pa seveda sem pomislila...na Marsino napoved...hm..eksplozije, težave...in podobno...bo treba mal pazit... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2004 ... kot tudi vec drznega kriminala.....se posebej v tujini... ... kar sem si zdajle seveda izmislila zraven zaradi slikovitosti... torej, ni del napovedi (tale tujina). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Pa res, Marsa... vedno preberem napoved, pa mi je bilo kar samoumevno, da vse drži... ČESTITAM zdaj še za vse napovedi nazaj.. ampak tale zadnja, tale pa je bila res u nulo ... tolk enih slabosti in bolečin, pa nespanja in tega vsenaokoli ... kul, kolk ti tole obvladaš! In je lažje it čez, če takole prebereš... OK, pol nisem jest zdele čist nek ultra primerek, ki se mu tole dogaja... (tamali že dva dni stokajo, da jih boli trebušček, da se jim vrti, Daša je šla celo do zdravnice - kar je res izjemno, mora bit že zelo hudo, staro mamo od Dašinga fanta so pred kakšno uro v bolnico peljali, meni že dva dni slabo, da ni res... ma, kolkr češ tegale... ali ... TUDI TO BO MINILO ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Uh, jest tudi zelo slabo spala danes. Vsaki dve uri sem pogledala na kazalce. :o|o: Mogoče je bil kriv cviček? Ali pa res nekaj naelektrenega... :o|o: Grem jutri pomlad čakat v Kranjsko goro pa smučke bom tudi s seboj vzela , če bo pa prevelika plundra, so pa tudi kopalke v borši. Je treba dati možgančkom malo prostih dni ...pa PC-ja ne bom odnesla s seboj ampak vas ne bom pozabila ... sej se kmalu slišimo C.l. BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Jutranji slalom na avtocesti Bil na obali,v Kopru,lahko bi šel še dlje, pa sem se raje ustavil pri naši Tamari; mi je razkazala na hitro star deu mesta, saj sem bil že ob 8hdol; šla sva še v njen atelje,ker je vse na mestu kot se štima za novodobno kreiranje oblek in za strankino, humano počutje .Novi viadukt prav res hitro raste,nekak vč100m visok; bojo morda tut yuping skakal dol?..Sm si zamislil,kak je živet polet na obali, treba obvezno imet klimo doma, al pa ceu dan zaprta okna Berem vas tamle, kak spite, spim jest že uredu, sam nič se ne spomin; vsaj zjutre sm prezračen flegmatik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Samo toliko, da vas pozdravim in zaželim en lep večer, pa grem naprej praznovat , lepo se imejte, uživajte in pazite nase.....lep pozdrav, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Imela prijateljico s hčerkico na obisku-dopoldan.Popoldan nekaj kuhala, nekaj sprehajala, nekaj lapuha nabrala. Imam občutek, da bodo pomladne cvetice odcvetele mimogrede. Obrezala vrtnice, težila dedcu- spet okrog iste hruške( tiste, na račun katere sem kitajsko večerjico plačala), Ful lep in umirjen dan. Res. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Pliss, a bi bil kir tolk prijazen..pa bi me s kolom po glavi... ..pa še to ne vem, če bi pomagalo... :xx!: :xx!: :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Ojoj, Astra...... Ne bom te s kolom....mogoce te lahko pobozam..... pa da se bos boljse pocutila...... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Pliss, a bi bil kir tolk prijazen..pa bi me s kolom po glavi... ..pa še to ne vem, če bi pomagalo... :xx!: :xx!: :xx!: Astra Kaj pa recimo hladen tuš? No....saj če že lepo prosiš imam še nekaj kolja okrog hiše Jutri bo bolje - brez kola evo ti sončka. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Astra, po dežju vedno posije sonce! Naj v tvojem srcu nikoli ne bo dežja, ampak naj vedno sije sonce! Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Ooo, hvala... ..kolk ste prijazni.. Sploh nisem žalostna...sam sem upala, da sem prišla k pameti...potem pa ugotovila, da je od blonde nemogoče...kaj takšnega pričakovat... En lep dan je... ...jaz pa delam spisek, kaj vse moram postoriti do jutri... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 astra tak skrbna, ziher bo vse super in kaj dobrega za njamivesel začetek piknikov in pomladi želim Stankaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Dobro jutro vsem, čeprav sem že vstal ob 4h zjutraj ! Spet en lep dan na obzorju, pa tudi vikend.....z željo, da naj bi tudi vam bilo tako ....ASTRA, ti se pa po mojem moraš le bolj spoštovati , takšne besede, naj te kdo s kolom po glavi, ojoj.....lahko bi si kdo drugače tole razlagal....vedi, da pot vodi navzgor.....lep dan vsem, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Pliss, a bi bil kir tolk prijazen..pa bi me s kolom po glavi... ..pa še to ne vem, če bi pomagalo... :xx!: :xx!: :xx!: Astra Ma ne s kolom po glavi, bože mili, Astra?! Lahko te zgreši pa ti zlomi ključnico! (A je ta-hudo že mim?) B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Pliss, a bi bil kir tolk prijazen..pa bi me s kolom po glavi... ..pa še to ne vem, če bi pomagalo... :xx!: :xx!: :xx!: AstraHeh, ko sem to prebral, sem se spomnil na svojega star'ata. Je imel zanimivo teorijo...ce si mu naprimer potozil, da si jezen zaradi cesa, da te kaj boli, da si...je rekel:"Takole naredi, vzami kladivo in se z vso mocjo udari po palcu na roki.Po tem dejanju si bos rekel:kako je bilo prej vredu, ko sem bil samo jezel ali...." Precej neumno se slisi, vendar samo do takrat, ko enkrat poskusis. Lekcija ostane Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 [Ma ne s kolom po glavi, bože mili, Astra?! Lahko te zgreši pa ti zlomi ključnico! (A je ta-hudo že mim?) B. Se pridružujem klubu, ki danes ponoči ni spal. Brala Jack in Amy. Mal motenj... :xx!: Marsa, dej drugi teden, pa kaj lepšega napiši Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Uff, zdaj mi je pa kr mal Jaz sem čist kul...sam prosim Marso, da neha napovedovati nespečnost...sicer pa očitno med nami kroži podobna energija...se spomnim, ko smo bili klub povoženih makaronov.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Dobro jutro perjatli .... kaka doooooolga nočka .. en pobožek vsem funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Mateja, welcome to the club... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Pliss, a bi bil kir tolk prijazen..pa bi me s kolom po glavi... ..pa še to ne vem, če bi pomagalo... :xx!: :xx!: :xx!: Astraprou sam bi se mogl videt, prek neta bo tesko sicer pa a ves tist: DIHAT pa DIHAT pa DIHAT pa DIHAT...pa vcasih spat.ja, Nataly ti je fajn rekla: Hladen tus!!!- spere staro.. da pride novo!- vdihujes novo in izdihujes staro!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Astra tnx... sem tri dni (in noči) čakala, da me včlanite... sej štekam - totalna gužva za tale klub ... Free, ja, SPAAAAAAT ... kako se že to dela funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts