free 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Astra tnx... sem tri dni (in noči) čakala, da me včlanite... sej štekam - totalna gužva za tale klub ... Free, ja, SPAAAAAAT ... kako se že to dela mah kwa pa vem ..sicer pa sem ravno ta teden bil precej bolj zaspan kot ponavadi mogoce, ker sem vec fizicno delal... pa s tem vec dihal.svez zrak vcasih tudi utrudi ... itak pa jest dostkrat glih obratno k vecina neki ..vsi dobre, jaz slabse, vsi slabse mene pa razganja... zihr narava, vesolje nardi, da je ravnotezje! zato ne sekirat, ce ste slabe, ker je nekdo v tem casu dobre ej, poslusam DIDO (Life For Rent) zdaj muska full pomaga, ce ne drugega vsaj v apatijo porine iz nezavednega vcasih potem pa je le se korak do strahu (pleksus) ne.. in potem zalost na srcni, pa potem jeza na modripa bolecina na adjni, pa radost na kroni.. pa bela in zlitje nad glavo...kolk spet nakladam .. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2004 Jaz pa sem danes malo boljse spala, vendar tudi slabo. Astra - kaj je s tistim kolom? Boris, kako si se kaj zabaval? Jaz pa sem dobre vseeno... prvic zato, ker je sonce, drugic zato, ker je petek, tretjic pa kar tako, brez veze. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Triangelce, bi lahko uvedle night **sešons** ob takih extremnih stanjih na nebu Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Uff, čez 5 min. pa že šibam po 5tro na Dunaj. Mater, kako je lepo zunaj , hvala bogu, da mi ni treba v pisaarni bit. Se čitamo kaj popoldan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Hvala Marsa za vprašanje! Bilo je super , bo še treba ponoviti , ampak danes imam neko vrtoglavico in glavobol, pa ni maček, brez skrbi, ker sem ob dobri hrani spil manj kot pol litrčka Refoška....tale mlaj me malo moti, žal name ima bolj vpliv kot polna luna, se pa znam kontrolirati ....vsem pa lep dan ....dajte ga izkoristiti, ker če gledam vremensko za teden dni naprej bo bolj klavrno ....nedelja=dež, ponedeljek=dež, torek=dež, sreda=dež/sneg, zato izkoristite današnji in še jutrišnji dan zunaj v naravi.....lp, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Raček pozdrav, pa če šibaš na Dunaj, pusti trebuh zunaj...SREČNO pot.....lp FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Jaz pa sem danes malo boljse spala, vendar tudi slabo. Astra - kaj je s tistim kolom? Boris, kako si se kaj zabaval? Jaz pa sem dobre vseeno... prvic zato, ker je sonce, drugic zato, ker je petek, tretjic pa kar tako, brez veze. he he, tazadnja je najboljsa! .. kot: zakaj pa ne bi bli dobre volje kar brez veze hi hiin se odlocimo in smo!! dobre volje. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2004 Ja, saj sem res brez veze, nimam nekega D razloga...Se je pa izkazalo, da sem dobro pripravila tale 'teren' danes s pocutjem, ker me je ta hip klicala frendica, da greva kupit zame neko perilo (se za r.d.). Kul.Nujno moram napisat napoved in cimprej dat gor (ob petkih jo pisem praviloma), ker je zacetek tedna prih. ugoden za kake stvari... aja, saj itak sem po mojem v mesecni napisala tudi...Pa vceraj sem zamehurila en intervju, moram danes nekam vtaknit, samo ne vem kako in kam v casu... Boris, me veseli, refoska pijes, crnega torej, kot Ich - na zdravje, to velja (sparaj) za zvecer, ziher bos se kaksen kozarcek rujnega popupckal... A ves da name tudi mlaj - kar ne preseneca, ker sem rojena na totalen mlaj (sonce, luna konjunkcija 2 stopinji)... Zdajle pa cakam frendico, pa sibava. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Tudi jaz sem bolj Free pa Contesa stil - zaspim ko ubita, da bi me mučila nespečnost , zna bit pa zanimivo. Drugače pa nič posebnega, danes bolj pridna za službo, pa manj na forumu - sploh ne morem verjet, da je tole moj prvi post danes, pa popoldan šibam V škofjo k stari mami na obisk, je že celo večnost nisem vidla, po moji krivdi seveda. Tole moram spremenit. Pošiljam vam zvrhan koš navihanosti, pa zdravja in spanja Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Contesa pozdrav! Trenutni odgovor na tvojo vprašanje je v temi VREME in ASTROLOGIJA, sicer pa bomo spremljali sproti, jaz vsekakor držim pesti za vaš lunin party in lepo vreme FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 morgen 666 zlomkou...pa na rilchek tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, jutro Zlomkič , dons pa budilka dela kokr treba.... Kaj imaš pa za vikend v planu? Šibaš kaj u gun konc al boš spet sekvenciral ? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 uuu, hja pismu ej kar ne da se precenit športa v življenju, prele zjutraj sva s fotrmo mal igrala tenis,mmm, pismu ej, ja, to je že čisti užitek, ko se človek trudi da bi nekaj lepo uspelo, vse kar srečaš v življenju najdeš v eni sami partiji športa.... čist vse, Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, jutro Zlomkič , dons pa budilka dela kokr treba.... Kaj imaš pa za vikend v planu? Šibaš kaj u gun konc al boš spet sekvenciral ? hihi pujsa... dons rasturam metelkovo...chanalzero...zarobotko...DJ NOVAsekvencioniranja pa za neki cajta dost :xx!: zdej se bom sexualiziranju posvetu 666 -ou na svinjski rilc(hek) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 uuu, hja pismu ej kar ne da se precenit športa v življenju, prele zjutraj sva s fotrmo mal igrala tenis,mmm, pismu ej, ja, to je že čisti užitek, ko se človek trudi da bi nekaj lepo uspelo, vse kar srečaš v življenju najdeš v eni sami partiji športa.... čist vse,he he, preprosto.. si se najdu free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 zdej se bom sexualiziranju posvetu 666 -ou na svinjski rilc(hek) Zmer boljše dejavnosti, najprej sekvence, potem vizualizacija v spremstvu sekvenc, zdej pa materializacija - sexualizacija Metelkova bo od Hudiča pol Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 borism: trebuh zunaj ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 borism: trebuh zunaj ? "Kdor hoče iti na Dunaj, mora pustiti trebuh zunaj," je rekel Martin Krpan.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 To je to Raček in krokodil, ko sem bil nazadnje tam, so pa imeli res divje cene, 10 dkg pečenega kostanja je prišlo tolk, kot pri nas kosilo ....potem si že nazaj Raček, no fajn...lep vikend FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 sem dons gledala ene fotografije, pa mi nobena ni bla nč poznana P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Tole pa nič jasn.... Umetnica, rabimo dodatna pojasnila Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 brez pojasnil P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 to nagradni kviz:POGLEJ IN ZADENI 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Poglej slike in zadeni Zlomka ? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Poglej slike in zadeni Zlomka ? zadeni ZLOMKO :xx!: ti bo zhe razlozhila, che bo hotla 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts