Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 8

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Aha, potem obstaja tudi tisa Zlomka  :2src:  xsrcx  :inocent:  x:Xx ?

Išče se tista Zlomka s pojasnili.... x;)x  x:)x .

:vragec:

chist mem udarla :O:

666 zlomkou....ne se trudit

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

Pujsa se je čist zafirbčnila..... No nima veze, Pujsa ljubi demokracijo pa jo tut poklanja vsem - vključno z Zlomki in Zlomkuljami, udarim pa tut ne za vsako figo x;)x x:)x x:Dx x:Dx x:Dx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:vragec:

:hepko:

tole dons prou megaturbogiga dan x:)x

hehe...pa sestank mel v K4....dobil vse papirje + dovoljenje za obratvanje do 4ih zjutri x:Dx

de mi je zdej videt une stare babe iz kersnikove :xx!:

zdej bojo shele pizdil x:Dx

skratka re-otvoriteu 2. aprila x:)x

uau, jaz sem pa tole cisto spregledala....super!!!!!!!!!!

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

pa se novi komputerck, ja lepi casi se ti obetajo, zlomk :palec: x:Dx x:)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

To je to Raček in krokodil, ko sem bil nazadnje tam, so pa imeli res divje cene, 10 dkg pečenega kostanja je prišlo tolk, kot pri nas kosilo :eek:

Aha, okej, hvala za pojasnilo (krokodilu). :palec: x:Dx

....potem si že nazaj Raček, no fajn...lep vikend x;)x

Neeee, na Dunaju ... čez 30min nekje se z 5tro odpraviva na pot ... x:Dx

Aja, no, ker bo Marsa spet komentirala ( <_< ), kaki smo bikci, x:Dx da se premaknemo za 5km pa nam ne vem kaj manjka ... x:Dx Sem zavil v Gradcu proti Linzu. x:Dx Valjda ugotovim, da sem zajebal pune, x:Dx lutam tam po podeželju nekje, se vrnem nazaj v Gradec .... najdem avtocesto po eni uri :onfire: ... nikoli v življenju bil v Gradcu(Metro ne šteje) ... gremo dalje ... na Dunaju najdem GTT sprve, z Petrinimi navodili, se razume.

Huh, dogaja tukaj, vidim x:)x :palec:

Nekateri slabo spite - en lubček in pobožek za vse vas x:Xx xsrcx , Aakhut z novim compom - kolk bo šele zdaj veselo xracx , BorisM je praznoval RD - upam, da se danes uredu počutiš, da ni mačka kaj preveč x;)x ..... in joooooooooooj včeri, ko sem šla spet enkrat po milijon letih v čestitke in voščila, mi je kapnilo nekje z neba, da je imela tudi Marsa vmes RD??? Marsa, iz vsega srca ti voščim supa trupa leto, velik sončnih žarkov in ljubezni ... xloveyx x:Xx (hmmm no, verjetno je imel RD vmes še kdo, sam za Marso sem si nekak zapomnila, v čestitke pa ne hodim kaj preveč pogosto, se opravičujem :o|o: x:Ix ).

No, jaz sem pa začela brat še eno knjigo za diplomsko, pa me je kar odneslo, lansiralo, ne vem, če jo kdo pozna... Lynne McTaggart: Polje, pred kratkim je bila izdana, prejšnji teden pa je bil povzetek o njej v Astronovicah. V glavnem, ni mi kaj preveč jasno, kaj berem, ker je not tolk fizike in biologije, jaz pa nobene podlage :vio: , ampak je huda huda kul knjiga. xbookx xzobkox

Se mi pa ultra čudne stvari dogajajo... dva dni že nosim fluorit, razganja me, psihično-mentalno, ne snamem ga niti za ponoči (kar se pri meni ni NIKOLI dogajalo :eek: ), zdaj pa delam računico, če je možno, da je moje stanje kaj povezano s tem kamnom x;)x Bom šla nosoroga mal pobarat v kristale&oljčke, ker se bolj tam zadržuje x;)x

Grem še mal razganjat x:Dx

Lep dan vam želim, sončki x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

.u jutro,ko grem na pot, sploh nism čutu duše v telesu, je bilo sam telo v avtu, hoh, verjetno zato, ker sem se odloču mau poletet tut realno x:Dx haa, kak se je fino peljati za kombijem, ki je bil preoblečen v jagodno nalepko x^x Bil v Celjski kotlini;blablaopazovanje vsemogočnih gradnej betonskih hribov˝;me prav zanima kdo je prvi uporabljav beton? Bemu ja, kaj vse slisjo natakarce, hoh; pa sj jim ni zamerit, ko pa so polne vseh zgodb ,ki jih mim grede preradovedno˝ prisluhnejo gostom lokala x:o)x Naš avto bo kmalu dobu krila, postal bo prav reaktivc :eek: Le kak bi nadgradili človeku aktivne pogone? V cvetličarni opazu, nek poseben zeleno,vijugast Bambus, haa, tega si moram res 1xnabavt. Opažam se, da pred g.Mlajem ljubim excentrične poteze Vsega x:Dx A se mi zdi grozno peljati za cisterno polno kanalizacijskih tekočin? x8Dx Kak so slo.ptički ratal prav imuni na prihod avtov, sploh se ne umaknejo, al so spomladansko leni al pa znajo že mislt x:Dx

Prej sm jedu Cleansfood x:Dx

tale mlaj :vragec: :eek: :vragec: ....................

bila celo noč budna :eek: :eek: :eek: ..............

mar bi do jutra igrala biljard še naprej ............. :o|o:

x:)x x;)x x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Spala kot ubita x!x

Danes imamo veliki piknik...Praznovanje pomladi... x:)x

Mislim, da imam vse pod kontrolo...moška polovica je že šla, da zakuri ogenj....bom v kotlu skuhala eno obarico... :yumy:

Potem pa prvi roštilj v sezoni...

Upam, da bo vreme zdržalo... xgoldfishx xcrossfingx :detelca:

Mejte se x:Xx

Astra

Per aspera ad astra

O, Astra, primerno! :)

Ja, upajmo - za vreme.

K sreci pa tega nisem imela prav (v napovedi) - sem mislila, da se bo ze od srede tedna dalje sfizilo vreme.

Drzim fige in pesti za vreme, Astra, in dbest se imejte... pa se zame en cevap, pa za Mitjo dva.. Je rekel za piknik, jaz hocem govejo juho in cevape... (to pa zato, ker je danes ves skozlan, ker je vceraj bil na Metelkovi in pil. In izgubil jakno, samo se je zdajle izkazalo, da brez mobija, ker je prvotno misdlil, da je mobi v jakni)..

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nekaj ful dobrega je uletelo! x^x x8Dx

Oni skrinsejvercki na mobiju, ki so zdaj ful in... no, in zdaj bos imel tudi 'marsine skrinsejvercke'. x8Dx :palec: x:Xx

Za vse mobije... x8Dx x:Xx

Recimo tkole...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Četrtkov bljuz

Sreda zvečer. Naj grem ali ne? Bo križ bolj vznemirjen ali umirjen? Ne vem. Vzamem tri pettolarske kovance in jih šestkrat vržem. Pozornost usmerjam k vprašanju in ne rezultatu. Gibanje in počitek sta mi med razlagami najbolj padla v oči.

Med čakanjem na spanec premišljujem, da ni sama po sebi pomembna pozornost. Saj nisem hodil ali se vozil mimo tisočerih uličnih svetilk in gledal, kdaj se bo katera prižgala ali ugasnila, ko bom šel mimo. Le opazil sem, ko se je to zgodilo. Sedaj se ne ugašajo ali prižigajo več, ali pa tega ne opazim. Kaj naj bi to pomenilo? Verjetno samo po sebi nič. Naklučje.

Ne, naklučij v življenju ni. Kot glasbena želja, ki sem jo v šali vrgel v glasbeno skrinjico želja jutranjega vodiletja in se je čez čas odvrtela na postaji, kjer je delal prej. Za tisto postajo netipičen in nikoli slišan Twisted Angel. Z željami se ne gre šaliti, pa četudi so samo glasbene... Ali ko sem pred dvema tednoma slabo razpoloženim sodelavcem zapel prvo kitico Kekčeve pesmi, danes pa je zvenela v vseh pisarnah, naravnanih na isto radijsko frekvenco.

Zaspim, ko nisem več pozoren na spanec, samo opazim, ko pride...

Oče med hitro hojo pred mano še lahko govori; zgodbe, ki jih še nisem slišal. Ali ima pri hoji 78-letnika ali njegovih zgodbah pri tem kaj himalajska sol? Kako bi šele šel, če je ne bi mešal z navadno pol na pol. A naše himalajske odprave vedo za to posebno sol?

Križ ostaja enako vznemirjen, ko očeta pustim pri njegovem znancu. Zakuril bom pod nogami in z novo energijo pogrel boleč križ. Raje se gonim po naravi, kot se zaupam šamanu... Na povratku, ko sva oba s križem umirjena, čakajočima še sam povem nikoli povedano zgodbo.

Oče na eni od smučarskih palic izgubi krogec, v snegu postane neuporabna in privežem mu jo na nahrbtnik. V sebi slišim glas – palica se bo izmuznila, ker nima krogca. Len sem, sam sebi se izgovorim na utrujenost in le močneje zategnem pašček. Saj jo bom videl, če bom hodil za njim...

Konec, parkirišče! A palice ni več. Oče je malo nestrpen. Greva, jo bo že kdo našel in odnesel v kočo, pravi. Samo 15 minut mi daj, odgovorim. Preveč, pravi. Pa 5 minut! Vzamem svetilko, ki sem mu jo prej posodil in v pričakovanju hitim nazaj. V mislih poskušam določiti mesto, kjer bi lahko ležala. Ne, ni nižje doli, na zgornji prečni poti bo. Pot je bolj ravna kot strma. Koliko zmorem? Spomnim se lastnega pravila - začni teči, ko ne moreš več hoditi! In ko ne boš mogel več teči, boš spet lahko samo hodil...

Čeprav me ni bilo dalj časa, je oče zadovoljen, ko se vrnem z izgubljeno palico. Dober si, pravi. Redka pohvala. Ne, nisem dober, le vstrajen, si rečem in odpeljeva proti domu.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

čeprav že zlo diši po pomladi, je zima še zmeri blizu

sem jo poiskala :vio:

odšla na en hrib, gazla sneg ponekod do pasu :onfire: :onfire:

ampak je blo tko fino :hepko: :hepko:

lepi razgledi, sonček, toplo ..... in popoln mir :shsh: xloveyx

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

Dobro jutro še od mene xsrcx

Zadnje čase nenormalno veliko spim, zgleda da nabiram spanje za naprej... zdaj me pa sam še zanima, kdaj pride tisto kritično obdobje z ultra malo spanja...? x:Dx x;)x

Hmmm danes zna bit luštkan večer, pa še jutri dan - odvisno od cimre, ali se bo odločila prespat pri fantu al ne.... xgoldfishx xcrossfingx ... to se pravi, da lahko povabim "obisk" v Ljubljano, kar bi res bilo... huh, čudovito xsrcx Po skoraj enem tednu bi ga bilo res ful lepo videt xloveyx xchatx xflirtx xlove2x xwizardx

Berem KAO za diplomsko, pa se sploh ne upam napisat mentorju mejla, ker se mi tolk utrgane misli rojevajo v glavi, da se bojim, da se bo na glavo postavil, ko ga prebere... Hihi x:Ix No ja, bo treba zbrat pogum pa napisat, druge ni x;)x

Piko, pesniška duša!!! Oziroma prozniška, no x:Ix Prav luštna osvežitev dnevnika so tale tvoja razmišljanja :palec: Res lepo pišeš, me je kar not potegnilo, ko sem brala x;)x Mogoče se ti pa še pridružim kakšen dan še jaz s svojim "bljuzom" x:Dx x:)x

Marsa, jaz bi tele skrinsejverčke, kje so? xsrcx xsrcx A jih je več? Saj bom šla zdaj mal stikat po LN-ju, če jih kje najdem x;)x

Aja... pa tole sem hotla vprašat...? Pred kratkim sem si kupla "družinsko srečo" (rožico, da ne bo pomote), pa so zdaj vejice začele že kar krepko dol čez lonček rast... jaz bi rada imela tisto lepo afro-čupavo obliko rožice, ne pa dolgolasko... A to pomeni, da ji lahk postrižem dolge laske in se bo razbohotila v širino in gor? (uh, pa ravno meni se to dogaja, ki nočem rožic strižt, ker jih to boliiiii :cry: )

No, želim vam lep dan... Astra, držim pesti za lepo vreme na vaš spomladanski piknik :palec: xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

O, Boris, dobro zurckaj! :)

Mateja, Soncna! xcivx :2src: xsrcx x!x

Zal moram razocarat soncna - to je tisto, ko si izberes slikico, da jo imas potem gor, jo pa placas (pac, mobi usluga) 160 sit. Potem pa jaz dobim nek procentek od tega - tako da obogateli s tem ne bomo, je pa fajn... pac, cimvec teh virov razlicnih da je... kamen na kamen in to... :o|o: xsrcx xcivx guramo, kaj cmo... xsrcx

Glavno je, da uzivamo, da uzivajo drugi... in da smo zdravi in veseli in da nam pravzaprav nic ne manjka. xsrcx x!x xsrcx

Picasso

sončna vila, rožico lahko strižeš. mogoče jo res malo boli, škodi ji pa ne. sicer ji pa lahko prej poveš, da jo boš sfrizirala, pa se ne bo ustrašila.

x:)x x;)x x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...