umetnica 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Umetnica, čestitke res za hladnost (jaz se tudi ne bi dala motit za takole zadevo).JanjaK, thx P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Kaj se mi je zgodilo??? Sem se ful nekaj žalila in smilila sama sebi prej in to napišem....pa mi ni objavilo Nekam se izgubilo..no tudi malo negativne misli sem imela....ohh...nimam kaj slabo mislit.... dobro jutro vsem! el capitano, sem vceraj gledala en film, si me spomnil na njega...galaxy quest... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 hja če se že igramo, sicer mi niso všeč starwars, pa take zadeve, je pa kar kul, da maš en tak, commander log, zgleda bolj pomembno pa to, sej najbrž čist ego verjanta, ampak za zabavo, škodljivo pa itak upam da ni Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 no che pa zhe tinka "dobro jutro".......bom pa she jst: DOBRO JUUUUUUTROOOOO 666 zlobijeu se je konchn po chloveshk naspal tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Res pride rano sonce v vaše kraje Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Umiiiiiiiiram... :xx!: Diagnoza: vnetje sinusov Ok, saj vem, da se od tega ne umre...sam zdajle se točno tako počutim... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Res pride rano sonce v vaše kraje tukaj ga sploh se ni...ze 4 dni...smo dobri, da sploh vstanemo Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Tinka, ti ga ja ne vidiš, če si zamenjala dan z nočjo....lep večer vsem FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Tinka, ti ga ja ne vidiš, če si zamenjala dan z nočjo....lep večer vsem niti ne..vsakic pogledam...pa spim dalje Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Danes si ja šla spati ob sončnem vzhodu, no saj bo nocoj bolje.....če menda spet ne žurirate....klin se s klinom zbija FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Včeraj dobila en krasen SMSHvala, ker si prisla v moje življenje xrosex Uh, sem se stopila..... Danes zjutraj pa sneg v naših krajih, pa nesreča manjša na cesti, ampak oba dva pasova sta bila začasno zaprta, pa smo malo počakali... V Ljubljani pa dežek..... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 niti ne..vsakic pogledam...pa spim dalje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Aja, sem bil včeraj na plezanju ... Sem nekaj mislil, da ne bi več :o|o: ... pa je veeno šport n.o. 1. Pa me danes noge BOLJ bolijo kot roke! :o|o: Whatever Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2004 Janja - to pa je lepo, me pa nic ne preseneca, da takole dobis, saj si res tak clovek, prijazen in topel, me nic ne cudi, ce se kdo to opazi. Rachek, to! Sport! Treba! Jaz sem pa taka tja v glavo danes... :o|o: Sem se hotela pobarvat, pa ne vem, s katero barvo, sita sem tele, bi hotla spet malo svetlejso. Pred eno uro je prislo Sonce v znamenje Rib...Kot bi mignil, gre cas... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Raček, kakšno plezanje? Umetna stena? V naravi? Alpinizem? Sicer ni važno, važno je da migaš. Saj veš, kotalečega kamenja ne obraste mah. Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Hm, Mick se je reinkarnirau :xx!:jaz ga pa ful pogresam. nevermind... danes tukaj prvi dan sonce!! po petih dneh...torej se obstaja! rachek...plezanje.... se malo, pa bo cas za zunaj.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 aja....bistveno sem pozabila: freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! vse najboljse! zelo odraslo zgledas za svoji 2 leti Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2004 ... jaz pa pogresam Micka..Lepo, Tinka! Saj sem ziher, da se bo se oglasil, bos videla. Saj se dobro pocuti tu in je navezal dbest stike, zakaj bi zdaj odsel, ker je imel pac tecno ali kakrsnokoli obdobje ali pac konflikt s tremi forumovci - saj nas je skoraj 2000...Je ze najbrz tudi prav in cisto OK, da je tako, vcasih clovek rabi malo miru, biti sam s sabo.... da se malo oddalji, pa potem vse skupaj lazje, trezneje gleda in tudi sprejema zadeve.Vcasih tudi nasa podzavest nekako naredi, vse pelje v to, da se zgodi nekaksen brejk, vcasih je to koristno, vcasih pa celo potrebno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Uau.. jst tak verjet ne morem.. tole ko nazaj berem...Umetnica.. kak je pa ta ženska zgledala? Mislim normalno?Kaj pa tko po zunanjosti, klošarka, upokojenka, ena fina dama? Ma, sej nima veze... ampak vseen, a veš to me pa full presenet... ponavad vedno na mularijo pomislimo. :xx!: Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Raček, kakšno plezanje? Umetna stena? V naravi? Alpinizem?Umetna stena, v pekarni v Mb. V naravo upam, da mi bo letos uspelo prit. Lani med prvomajskimi, ko so ostali šli plezat v Paklenico, sem jaz ravno dobil resne težave z zdravjem. Alpinizem sam me ne interesira toliko, letos tudi ne grem na alpinistični tečaj, po vsej verjetnosti naslednje leto. http://www.kozjak.org/stena.php Sicer ni važno, važno je da migaš. Saj veš, kotalečega kamenja ne obraste mah.Lep pregovor. Si bom zapomnil. Marsa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 sej ne morsh verjet....ucheri zvecher mi zashteka disk....ok.....ga drmam pa drmam....pa itaq de je crknu... :xx!: grem dons, kupm nouga, ushraufam...dela....crkne plata.....grrrrr.....pa ne grem she enkrat ven.....jutr.....bom dons na laptopu...drgach se pa stvari zlo zlo pozitivno razvijajo...hehe 666 zlobijeu......tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 free pa veliko xrosex you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Hvala za cestitke!! res je 1 zanimiv dan!! pa Vanja ma tut RD! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Umiiiiiiiiram... :xx!: Diagnoza: vnetje sinusovOk, saj vem, da se od tega ne umre...sam zdajle se točno tako počutim... :xx!:Jaz še vedno v istem stanju...vam pa nič ni mar... Kul...kolk astro tem je na novo odprtih...sam da malo pridem k sebi..dodam kakšno pametno.. Ste se že kdaj totalno skregali..zaradi brezvezne stvari...? :xx!: :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Čimprejšnje okrevanje, da ne rečeš, da nikomur ni mar. Glede kreganja, ja seveda smo se, ampak nismo zamerljivi....lep večer FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts