astra 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Borism.. ..saj sem se hecala... Preprosto nisem navajena, da bi me kuhala kakšna vročina...pa sem še sama sebi zoprna.. :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Astra, aja hec misliš glede jeze....saj ni problema, saj sem se te navadil, saj je vse v redu, saj sem ti rekel, če bi bilo kaj bi šel kam naprej pa se poslovil, no pa sem še vedno tukaj z resnično željo, da se stanje z sinusi čimprej uredi FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Ste se že kdaj totalno skregali..zaradi brezvezne stvari...? Velik večkrat kot pa zarad česa pametnega... hehe ejga astra, moj stric čist slučajno je strokovnjak za sinuse (otorinolariolog, če sem to prbližno prav napisal).... pa najbrž ti to nič ne pomaga k dela dol na primorskem... kaj si pa delala s sinusi, mi pr matematiki jih kar naprej matramo in rišemo krivulje pa to, zdej.. si tud ti kaj tazga? hm no ja da ne boš rekla da nam ni mar.... seveda nam je mar, jst res ne morem videt bolanih ljudi, se mi smilijo, nevem mrbit sem to podedval, k mam ful žlahte v zdravstvu, tko da en topel objemček gre tja gor na štajersko al pa še mal naprej, pa pozdravi sinuse..... Sicer pa bolj tema za dnevnik... mal vere mi počasi zmanjkuje, sicer samo, ali bolje rečeno, vse, v ljubezen, razmišljam pa razmišljam pa razmišljam, pa tko naprej, pa nevem mrbit se preveč maltretiram, ehja točno, ja že vem kaj mi manjka, luna je zdele v ovnu mam prav? hohoho luna je v vodnarju ja kaj za vraga, grem jaz še enkrat to preverit tokrat na lunin net, hm luna je v vodnarju, hm hm hm, no ehja, za kaj za vraga, sm pol tolk down, ja, lepo trikotnik pa sekstil, hm hm hm, grdo grdo, sej bi še razumel če bi bla v ovnu, v oppoziciji z natalno, tko pa, ahja, no zračna luna pa dost razmišljam o vodnarki pa to, dokaj bad to grem jaz malo pogledat arabske točke... 17 AQU 34 = DECEIT22 AQU 07 = DEATH, POINT 22 AQU 28 = FAME/MONEY 2 To je to, hja, ejajaj, grda reč tole, če tko pogledam.... vse to zdej, haha me je mal zaskrbelo take grde varljive zadeve, pol pa se vrtim okrog vodnarke, .. ki ma 5 stvari v vodnarju.... no nasreco, skacejo te stvari ravno naokrog, po 3 stopinje proč od tehle zadev.... so pa midpointi vražje blizu na srečo, spet mal mimo... huh, pa še ena, je sem prav pozabil.. 19 AQU 47 = DESTINY Aha hehe, direte na luno... njeno seveda.. , zanimivo, jo morem mal po-drezat... hm ja, lepo je videt, da mava precej skupnih točk še zmeri... ahja, dolgčas je tole, ugotavljat da bi nekaj moralo it pa ne gre.. hm, vražje sploh, mal morem spet resignirat zadevo pa bo, s časom, čas postavi stvari tja kamor je treba... škoda da nisem kakšen kozorog.. al pa kaj takega... hm no ja recimo da prva hišca s saturnom šteje za to.... giveme a little paitence.... sam to vprašam, razmišljam da bi se pridružil, RKC, čist tko, ne zarad tega, al tega, predvsem zarad tega, da da mal preverim tole od znotrej... mrbit hja, no to je moj dnevnik, bivša me je spomnila na prijateljico, ki mi je predlagala naj objavim svoj dnevnik..., da bi bla zanimiva knjiga, no nimam časa, in nekak nevem neke substance da bi pisal knjigo, lahko pa semle namečem par stvari, upam da ljudem v užitek, mrbit poduk, kako se dela in ne dela,.... may time be on your side... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Jaz pa gledam TRENJA, kjer bo Drnovšek razložil svoj spopad z boleznijo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Borism.. ..saj sem se hecala... Preprosto nisem navajena, da bi me kuhala kakšna vročina...pa sem še sama sebi zoprna.. :xx!: AstraBoga Kaj pa ne spiš gola....to je to... Danes dobila naročili za kruh:1x kuminovega, 1x polnozrnatnega yesss bom kar pekarno odprla Bog ne daj, da mi se ponesreči :xx!: :xx!: Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Astra en pobož Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Selene, točno to sem imela namen ... sem prav zato prišla sem, da dam hitro en pobož Astri funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2004 Astra - oboga... Zakaj pa ne inhaliras? Pa tu v racunalnik oci matras?!Pejt se cajtat cimprej, pa ne kadi! Sploh ne sledim, pa se s tamalim se grebem za racunalnik....tele teme so me cisto izmucile danes... me kar oci bolijo...(*na novo popravljenih in urejenih kakih 12 ali 13 (zaradi selitve foruma popacenih) tem v forumu astro) se par stvari me caka danes, bom videla, ce mi bo sploh zneslo, bi rada cimvec pod streho, ker morda pichimo v Kostanjevico cez vikend... Sem bila pa pridna totalno, ful vse presesala, pomila, obesila, pospravila, uredila, porpavila, vceraj donatorje in lunco, danes se lunco pa okostje za napoved...Ce mi to znese, sem Jack. Ni se mi zneslo pofarbat, skoda, najraje imam, da storim tedaj, ko me pichi... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Uhhh kako sem se najedel v Čadu. Me bo razgnalo od prebranca porkodio. Prd, prd, prd... uffff ... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Zlo transporten dan;bil v mariboru ijn murski s. ..poudarjam,da so cene v tistem predelu slo. nižje, do~100sit...kupil sem si kamen Jantar in+ .. Igral sem velik javni in ogromen šah ,ki je bil kr na prostem;zanimivo se mi je zdelo,pa sem kr priskocil se zabavat...Bil na vrhu Stolnice. Odkril sem novi design Izparilnika ....Proti Ms.je bilo polno policajev že na znanih lokacijah, ki so merili hitrost(3x),potem sem opazil,da je kar nekaj hiš pofarbanih v iztopajoče farbe; modre ,oranžne,roze,rumene..pa seveda tudi ob cesti polno sveč prišel nazaj ob dnevniku...zelo mi je všeč potovati menim,da rabm taki yob,da se bom nekak dnevno transportirau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Aja še čakam na rezultat izpita. Hudiča ne vem kaj ga prfoksa tako mečkata. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 kupil sem si kamen Jantarravno jantar si je Daša dons kupila... sva ble spet v Ahatu funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 zanimivo, ja..tut jest v ahatu...sam v mb. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2004 ... Ce mi to znese, sem Jack. ... Jack sem. Sem pa kot cunja... po eni strani bom ravnokar dol padla, po drugi pa se ne morem ustavit.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Hm, Mick se je reinkarnirau :xx!:jaz ga pa ful pogresam. nevermind... Eh, Tinka, nisi edina. Ma sej bo najbrz res prisel nazaj, kot pravi Marsa, mogoce pa nas bere vseeno......? Astra, bogica....... Moj decko ma kronicno vnetje sinusov....... Vsako zimo isto sranje, tko da priblizno vem, kako to izgleda na drugih..... No, moj dragi si s slamico vliva v sinuse slano vodo in pomaga za nekaj casa. Si probala? Woohoo, moj kolokvij je bil the best, znala sem skoraj vse (nekaterih podrobnosti pri enem vprasanju pa res nisem vedla, sem pac napisala, cesar sem se spomnila). Pa za dva kolokvija sem izvedela rezultate, enga, k se ga nisem ucila, sem pisala 2,5 hehe, ne morejo napisat "ni naredila"....... Zato pa sem drugega pisala 7..... Z nekaj ucenja. Zdej pa se mal forum prechekirat..... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Uau.. jst tak verjet ne morem.. tole ko nazaj berem...Umetnica.. kak je pa ta ženska zgledala? Mislim normalno?Kaj pa tko po zunanjosti, klošarka, upokojenka, ena fina dama? Ma, sej nima veze... ampak vseen, a veš to me pa full presenet... ponavad vedno na mularijo pomislimo. :xx!:v bistvu zelo narobe.... saj je jasno, zakaj to, ampak..niti slucajno ni na dobri podlagi zgrajen predsodek! iz lastnih izkusenj....mladina Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Jaz še vedno v istem stanju...vam pa nič ni mar... astra.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Ste se že kdaj totalno skregali..zaradi brezvezne stvari...? :xx!: :xx!: Astra...ponavadi....zaradih le-teh.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Sicer pa bolj tema za dnevnik... mal vere mi počasi zmanjkuje, sicer samo, ali bolje rečeno, vse, v ljubezen, razmišljam pa razmišljam pa razmišljam, pa tko naprej, pa nevem mrbit se preveč maltretiram, ehja točno, ja že vem kaj mi manjka, Aha hehe, direte na luno... njeno seveda.. , zanimivo, jo morem mal po-drezat... may time be on your side...hej stari! el nino, malo te je drugace slisati tako.....bi ti rada dala kak advice, ampak...ti si tole astrolosko razclenil, meni se zdi pa vsakic skoda, ko en tak osebek fine vrste (ovni ) trpi.... ma ce tocno ves kaj ti manjka...go get it, boy! drezanje...naravno...... time goes on and heals it all! kiss kiss, tinka Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 marsa jackica...volkec: potrpljenje je enabozja (-bog, kdo to? ) mast baje...ful dela ribica katja: mick ze bere, ampak meni manjka njegov soncek...je fajni fant, pa ga je minilo biti aktiventu, trenutno...saj ni bil nic manj tecen kot ostali, mogoce se je pricakovalo drugacnega odziva....ma nic: meni on manjka in bom pac poskrbela, da mi ostane kontakt....je bil eden prvih , ki mi je tu dal feeling dobrodoslice..pa sploh mi je ok kaj se bo pa on odlocil, je pa itak njegova stvar no, lahko noc vsem skupaj! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 dobor jutro vsem naj bo za vse dan poln smeha in lepih malenkosti...povoženo stanje makarona se izboljšuje danes čaka nekatere (mene tud ) post, naj bo uspešen Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Jack dober si tole zrihtala , ti moram spet reči, da te naravnost občudujem, da imaš toliko energije za vse, da toliko vsega postoriš, pa da so tvoje eksplozije tule sila redke.... En prijeten vikend tebi in tvojima . El Nino tele tvoje analize, svinjsko dobre. Si pravi stručko, obvladaš vse lune, bajte in še kaj - meni nič jasno sem skoraj popolni laik, razen osnovnega znamenja mi ni nič jasno. Sem pa enkrat z enim ovenčkom imela divjo vezo, zato se nikar ne brani levinje, čpe ti pride naproti . Se hecam, glej mogoče pa tole s temi bajtami ni tok važno, vidva se magari zmenita v kaj pa vem 4. hiši, pa se bo potem kar samo razbilo.... Uf, res vsakič narediš vtis kako to vse znaš.... Astra upam, da je s sinusi boljše, če ne sem sigurna, da se boš znala usposobiti, sicer pa še vedno bolje, kot če bi te napadli tangensi... . Mick je pogrešani, ja, samo na vso srečo ne izbrisani..... . Ribica Katja čestitke za kolokvij. Volkec kaj pa če si pisal 11, pa spreminjajo zakon, da bo tvoja ocena legalna ? Ziher boš dobro pisal... Selene tudi tebi en prekrasen dan. Aja, pa privoščite si kakšne pustne norčije te dni.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Uf, tole se napisem, pol pa sibam na pravosodje, se zmenit za stipendijo.... Pol pa na fax (upam da bo tko zanimivo kot prejsnji petek), potem ce bo sreca k frizerju, lasje so se mi grozno razcepili, ni druge kot odrezat.... In VIKEND, juhuhuhuhu!!!! Vsem velik (sem pac dobre volje ). Pa ne mi rect, da sem vas prevec poslinla :o|o: , sem pazla. xrosex What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 ...in za počitnice naslednji teden... ................. xrosex xrosex xrosex ............ pa enga vsem you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2004 Oj vsi! :)Petek, ne, fajn... Meni se pa ni dalo ze danes v Kostanj., po drugi strani pa hocem, samo sem si mislila - ze danes ali kaj... :o|o: In zdajle klic - jutri zjutraj gremo!Jes!!!! Much much better! Imam se kopico zadev, potem bi bila samo zivcna... Tako da danes se po LJ opletam.Lep petek in vikend! Jaz pa pogresam Tino. Pa Cosmo, pa Sanjalico... pa se koga. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts