Kristalka 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 spet tu! sem bla pri sestričnah na počitnicah, je blo fajn sem vas ful pogrešala zdaj vas iscer malo varam še z maat forumom. morm pogledat kaj je gor, so me pogrešali dans sma ble z Nord v kinu: Poslednji samuraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Poslednji samurajWB, Kristalka ... cel teden sem se spravljala v koloseja, pa se mi ni uspelo spravit tja :o|o: ... Toma Cruisa pa zdajle gledkam (vsaj) v Vanilla sky (že stodesetič) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Evo mene spet doma! Pravkar prišla s pustovanja! Noro noro noro dobro je bilo!!! Sem se tko nanorela, da zdaj sploh spat ne morem! So ful fotkali tam z digitalci, tako da upam, da bojo kake slikce na obala.netu (baje je tam natečaj za najboljšo fotko s pustovanja). A ja, jaz in še dve prijatelci smo bile klovni! Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 ojla tamara, lepo to!mene je bilo vedno totalno strah klovnov, ko sem bila mala....ampak po moje niste ve bile nic grozne...razno grozno zabavne kaj pa nisi dlje ostala....? zdaj moras pa doma noret! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Umiiiiiiiiram... :xx!: Diagnoza: vnetje sinusov Ok, saj vem, da se od tega ne umre...sam zdajle se točno tako počutim... :xx!: Astra Astra, vnetje sinusov se da premagati tudi na moj način.... Če imaš še vedno težave, se oglasi... Pozdravček C.l. BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 tole ne morsh verjet....ucheri spau do petih popoldne, poa padu u postlo ob osmih, ša spau do zdele.....pa she bi 666 zlobijeu.....hrrrr.....hrrrrr....hrrrrr tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Pozdravljeni! Včeraj sem se zelo razveselil razglednice od mojega prijatelja ALIJA, ki je tudi vaš prijatelj!Oddal jo je na pošto 4.1.2004 na Kerguelenih(otoška francoska raziskovalna baza v bližini Antarkike) in je do mene potovala, kar 43 dni, ampak prispela je pa le. Če še ne veste, Ali je moj prijatelj, ki je na poti okoli sveta z 8 metrsko jadrnico, sicer je kaj več o tem napisano v DZK pri Vojku! Ali, hvala, ker si se še tam spodaj spomnil name, oziroma na nas, ti si pravi prijatelj……SREČNO v nadaljevanju plovbe proti domu! Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Pardon, ker takšna je pa iz notranje strani....ALI Srečno FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Bors, kak ganljivo ,res Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Čigava je pa roka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Pol je pa v redu, da le ni od ene Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Škoda, ker je bil Pustni karneval odpovedan zaradi nevarne poledice(sicer pametna odločitev organizatorjev!)....no upam, da bo naša JanjaK, jutri zjutraj tudi pametna na cesti, no vsaj želim ji tako, pa še komu drugemu iz tistega konca, to je za jutri, pa danes je tudi potrebno paziti pod nogami.....lep dan FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Hmmmm očitno ne živite v pravih krajih. Ker Ptujski pa je le bil Malo nas je nazeblo, malo je bil okleščen...bil pa je. Smo se ful nasmejali Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Nataly Haj! Zdaj si že doma, lahko snameš masko FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Smo prišli iz noooorega smučarskega dopusta , bilo je res enkratno! Sneg, družba, zabava, vsi zdravi in celi, samo prijetno utrujeni. Smo se 6 ur vozili v snegu in dežju domov. Danes pa peremo in spet pokamo, saj gre mlajša hči jutri spet smučat na Kope Jest pa spet.... veselo na delo C.l. BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Nataly Haj! Zdaj si že doma, lahko snameš masko Ne...nič je še prezgodaj. Si hecen, me kdo prepozna Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Vuf, vuf, vuf ... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Nataly Haj! Zdaj si že doma, lahko snameš masko Ne...nič je še prezgodaj. Si hecen, me kdo prepozna Potem pa pusti do pogreba v sredo FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 V Madridu tudi dezevno - zmrznjen karneval... Ampak se Spanci ne dajo in se ze tri dni ful dogaja. Jaz se pa pac prilagajam in oblecena v pet puloverjev in z deznikom v roki skacem okrog. Kul je, zadnjih par dni mi je tako hitro minilo... Se malo, pa grem v Granado (mocno upam, da bo sonce konec tedna!!!), potem se pa ze kmalu zacnejo predavanja, kar pomeni le se en mesec.. potem bom pa ze kar naenkrat doma.. Pa za diplomo se spet malo premika.. Zdaj sem se dokoncno odlocila kako in kaj, preberem se eno knjigo spanskih pravljic (ej, ful sem ponosna, ker kar berem v spanscini in kar gre...), potem pa zacnem pisat, takoj ko pridem iz Granade.. Besitos!!! Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 besitos Danes se je zgodil v Slo. 65 prometnih nesreč.Več kot 120 ljudi je poiskalo pomoč,zaradi padca ,zlomov..Danes sem v roku petih minutah izgubil zve žarnici. Sami sta počili,na mizi in na stropu.Jedel prefino pašto, Mlinotestovo 4j Zanimivo,letos sploh ne pogrešam Pusta..v trgovinah krofe prodajajo tak z zatohlim okusom Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Pismu ej, pustne norčije pa to, ahja, jaz sem pa dva dni zabil za človek ne jezi se tip igre, z mojim bratcem .... quality time, bi se reklo temu, hm mojim lasem manjka še pet centimetrov, pol bom pa lahko z njimi kaj naredil, ala spel jih al kaj, slikc še nimam, pa sem jih že vnaprej obljubil hja zarečenega kruha se največ poje,...., hja, dugcajt je dugcajt, nič mi ne manjka, nimam pa vsega, no ja, seveda sam ena je ta vse, rahlo čudno, ampak sem se odločil, da bom šel s tem, naprej, probal nekaj novega mal drgač, met rad, kot ponavadi, mrbit mi rata mrbit ne, kdo ve, življenje je kratko, a vseeno predolgo da bi bilo hitro, hja pot je kratka čas dolg, torej počasi, hm ja, počasno življenje sanje mnogih, a moj pekel.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2004 V Madridu tudi dezevno - zmrznjen karneval... Ampak se Spanci ne dajo in se ze tri dni ful dogaja. Jaz se pa pac prilagajam in oblecena v pet puloverjev in z deznikom v roki skacem okrog. ...Aliana! Res kul, ko se javis... Tako je bilo meni danes in vceraj. Oblecena v premalo puloverjev (sem precenila situacijo oz. gledala glede na stopinje in ne glede na vzdusje), brez deznika (tu gre za oseben princip ), hecam se, samo je pa res, da ga ne nosim, pravzaprav lahko recem kar nikoli... hm, morda skoraj nikoli, ker ga imam v avtu za rezervo (samo ga potem nikoli ne uporabim, ker recem, eh, saj bo ze, saj ga ne rabim, pa mi je potem morda zal)...In je potem res tezje uzivati. pac.Bolj vsec kot pust in to mi pa je itak bilo 'vse ostalo' v 'paketu'. Bravo za tekoce branje v spanscini! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Pozdravljeni! Včeraj sem se zelo razveselil razglednice od mojega prijatelja ALIJA, ki je tudi vaš prijatelj!Oddal jo je na pošto 4.1.2004 na Kerguelenih(otoška francoska raziskovalna baza v bližini Antarkike) in je do mene potovala, kar 43 dni, ampak prispela je pa le. Če še ne veste, Ali je moj prijatelj, ki je na poti okoli sveta z 8 metrsko jadrnico, sicer je kaj več o tem napisano v DZK pri Vojku! Ali, hvala, ker si se še tam spodaj spomnil name, oziroma na nas, ti si pravi prijatelj……SREČNO v nadaljevanju plovbe proti domu! Borism super tole....! contesa, zelo mogocno in magicno zgledas.... nino...a ni obratno, pot dolga in casa malo...? ma ti je udarilo na filozofijo vidim, tale clovek ne jezi se... vse bo se v redu.... kar pocasi... lep vecer, aakhut-dobro jutro! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Škoda, ker je bil Pustni karneval odpovedan zaradi nevarne poledice(sicer pametna odločitev organizatorjev!)....no upam, da bo naša JanjaK, jutri zjutraj tudi pametna na cesti, no vsaj želim ji tako, pa še komu drugemu iz tistega konca, to je za jutri, pa danes je tudi potrebno paziti pod nogami.....lep dan Hi hi hi, odpadlo ja, jaz sem se pa takooooooooooooo veselila da vidim tele coprnice, pa ostale maske. Sem dobila sporočilo že od zgoraj, ker je dragega spet malo bolj bolela medenica, da naj ne greva tja, samo se ni dal prepričati, hotel na vsak način ustreči . Cesta je bila res ubitačna, pa avtomobili od gor do dol zmrznjeni, pa ledene svečke dol visele.... In potem sva šla še tankat, pa sem na Rakeku, ko je manjša bencinska tankala Diesel s sosednjega avtomata - kjer ni bil za kamione in nehala tankat, ko je bil tank pln. Z vrat sem pogledala kok je številka avtomata, pa grem noter plačat, tankala točno oglatih 5.000 SIT, noro, ponavadi šče hočem okroglo, kak tolarček ponagaja. Zanimivo. Sicer pa sanjski vikend, res, takih bi še.... Po dolgem dolgem času se zadeve odvijajo v mojo smer, pa eno meni ljubo osebico sem z neko malenkostjo tako zelo razveselila, da mi je bilo toplo pri srčku, ko sem dobila SMS... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 no....pa dobro jutro... 666 zlodejchkou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts