Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 8

Marsa

Recommended Posts

Hojla!

Koncno malo soncka tukaj. Upam, da se bo tako nadaljevalo...

In koncno nasla racunalnik, v katerega lahko vtaknem disketo in posljem nekaj za prevest prijateljici..

Aja, Marsa, jaz tudi ne maram nosit deznika s sabo.. Ga mam v avtu, tistega, ki sem ga dobila kot darilo zraven avta. V bistvu je edini, ki se me ze nekja let drzi, ostale zgubim prvic, ko jih nesem s sabo.. ali pozabim kje ali kaj, pa se mi potem ne da nazaj hodit.. Ponavadi si takole na potovanja vzamem eno mini pelerino s sabo.. tokrat pa, ne vem kako, sem jo pozabila.. in sem zdaj prisiljena z deznikom hodit okrog..

Nic novega drugace tukaj.. samo da je sonce x:)x

Papacau!

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pa se še jaz javim. Ravno končujem službo x8Dx in grem domov.

Aliana, jaz tudi ne vem koliko dežnikov sem že izgubila in pozabila okrog..... Dobro je blo, če so tam ostali in sem jih dobila nazaj. Ponavadi pa se spomnem na dežnik, ko pridem ven in zunaj lije. Imam pa ful rada, da poleti dežuje name, ne na dežnik (sej tudi drugače, sam kaj ko se prehladim in zbolim). Hura za sonček v Španiji! x:)x (tuki ga ni :o|o: :V: )

Moja sošolka je bla v Benetkah, kjer so tudi odpovedali karneval..... Je rekla, da se bolj bedno še ni imela..... So se cel dan prekladali po Benetkah in ful je deževalo...... :xx!:

:vragec: dobro jutro! x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

:eek:

Pred 10 minutami pravi Mitja - aja, se kar dezuje, morda malo snegec kot da hoce naletavat...

Pogledam zdajle! :eek:

Totalno snega!!! :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Takole... :)

V 10 - no, ok, morda pa 15 minutah, vsekakor smo prejle pogledali in je ful dezevalo, zdaj pa takole, v manj kot pol ure!)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:C: Zarad snega moj dragi ne bo prisel na obisk.... :V: Nej neha snezit! :!!:

Pa za ucit se mam............in mam takega egoisticnega brata, da ga to ne briga, ampak brez slabe vesti gleda TV ful naglas, pa k je telefon........mam cepke v usesih, da ga ne bi slisala, ampak ne samo, da ga slisim, tudi razumem vse, kar pove. Sem ga prosila, naj ostane v eni sobi, ko se pogovarja, ker me je s sprehajanjem po stanovanju se bolj motil, pa sem dobila samo NE! ...........ma dej....vsak vecer isto.......vsak vecer mu moram tezit, da da potiho, ma sej je sele 24 let star, sej ni gluh.........:huh: <_< :sniky: x:((x xnckrivx :C: Uf, kozorog. I don't know what to do.....

Marsa, ti me ful drazis s to roza barvo.....Jz bi tud...... :2src:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

a se hecas, Katja - :eek: - aha, ti bi mi potem podtaknila ono rjavkasto sminko, ko bi jaz rekla karmin in NE rjavkasto... x:Xx x:o)x :vragec: x:px x;)x

xsrcx

Picasso

Kaj pa zdej?  x:)x

Bravo!

A si bila ti prva?

Ratalo ti je, a, hehe...

Zdaj grem pa tjale, v horizontalo pocasi...

Ne najdem ene knjige iz knjiznice... tamali pravi, da je 'moja', da sem si jo jaz sposodla... :eek: :sori:

Picasso

sem vstala že pred peto :sleeping: :sleeping:

razlog: jutranja telovadba - kidanje snega :onfire: :onfire:

pol pa pod vroč tuš,

zdej pa še v vaši družbi en dober domač čajček z medom x:px

potem pa veselo na delo :D :P

ampak pol bi mi pa tko pasala kašna dobra masaža x:Ix xwizardx

sicer pa - zunej je prava zimska pravljica xloveyx

uživajmo jo še malo, dokler je :hepko: :hepko:

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

Ni čudno, da sneg pada, če pa v nedeljo ni bilo karnevala, da bi šeme tole zimo spakirale, tako da snega ja.... Se mi je prav smešno zdelo ponoči, ko je strela bliskala, ko poleti, pa potem TV izklopilo (pri nas non stop dela x:Dx ), pa v sneženju Volnico peljat ven, hi hi hi, sva se po 10 minutah vrnila s 3 cm snežno oddejo na njem. Zanimivo.

Potem pa zjutraj v Ljubljano, vozila počasi, sicer je še kar nekako šlo, samo na avtocesti na voznem pasu pa ledeno, zvoženo, kar nevarno. Ampak saj je že konec februarja, pa spomladanksa utrujenost je že začela delovati, tako da bo kmalu pomlad, cvetje, sonce, lepi sprehodi, ljuubezen (saj večino tega si že itak vedno sproti nakradem x:px ).

En prekrasen dan vsem skupaj xwizardx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Malo srece pa malo razmisljanja...... x:)x Ampak nisem verjela, da mi bo ratalo. xrolleyesx Me proud. x^x

Katja - poslji mi naslov na OS. :palec:

..  eh, nacejajta se vidve, MArsa itak rada podžiga, bo požgana sama ..

Tole je brez veze, Pokowc, te kaj zuli? Tudi jaz lahko zacnem vse tvoje komentirat, saj to ti je ze znano (od drugih).

Itak si pa pravzaprav ti razlog, da smo se sli tole, ker je tebe motilo, kako ima spet marsa nekaj, kar nimajo vsi. xrolleyesx Ne mores, da ne bi, a ne? x:px :o|o:

Prav ti je, zdaj pa je Katja prva.

Tudi ti pa imas lahko tole, samo ne znas. x:px x:o)x

Jaz sem ze bila pozgana (v prejsnjih lajfih), ti pa rabis se kako merico izkusenj.

p.s. Kaj pa se zgodi s tistimi, ki delajo zdrahe in opravljajo? x;)x

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...