Aira 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Puranji zrezki v gobovi omaki, zeliščni krompir. Zelena solata z dodatki korenja, zelene paprike in kalčkov ter drobnjaka, zelene in janeža. Za posladek bo pa pomarančna pita s sladoledom. ... dragi moji... kako se vam da vlagat toliko truda v nekaj kar redi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 dragi moji... kako se vam da vlagat toliko truda v nekaj kar redi... A ti bi se rada pa kar brez truda popravila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Jz predlagam zdele za eno tako malico: 1 pomamlanco2 japkesok 1/2 limone2 jagodi1/2 korenčkamalo vodemalo cimeta Sadje lepo olupite in narežite na male koščke, potem pa postopoma dajejte v mešalnik ( najprej pomamlance...) pol pa ČIN ČIN!! (Sej ne da zdravo živim, sam po enem ogroooomnem krožniku makaronov se prileže neki takiga ) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Zakaj pa raje tega kar tako ne pozobaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Pa ne vem, se kr hitr najem dveh japk, pa pol ne bi mogla več naprej še pomamlance...ko je pa spasirano, se pa sploh ne zaveš, kdaj ti ful sadja spolzi po grlu, pa ni treba ful prebavlat, pa fajn je mal rezat pa miksat pa tk ko se delaš, da neki kuhaš. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Saj ravno zato sem te pa vprašal. Na ta način zaužiješ mnogo več kalorij, kot si misliš, ker jih tvoj jezik ne more registrirati, ker je reakcija med razlitimi celično medceličnimi tekočinami potekla v mikserju, ne pa v tvojih ustih. No, ja , je pa tudi nekaj, če se delaš, da kuhaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Aja, jz sm pa mela v mislih vitamine, pa da bi jih čimveč zaužila, heh na kalorije sm pa čis pozabla Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Tudi na sol si pozabila, ker se vitamini brez soli ne morejo resorbirati v celoti.A na WC te pa pogosto pitje takih đusov ne potegne :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Praviš, da bi mogla še solit moj zvarek? Pa kdo bi pil to pol? Raj pojem še eno skledo makaronov, pa tiste solim Na WC- ju še nisem bla od zaužitja, pa mislim, da mami tud ne ( sem jo zavedla z enim kozarcem kot Eva Adama z japko) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Ne soliti, samo kodirati, da ti biokoda odpre preko senzorjev na jeziku tvoj program presnove v možganih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 To pomeni... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 ...da moraš prebrati knjigo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Devica, a še nisi fertig Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Danes kuham po posebnih željah... - vampe (mož)- špinačo z bučnicami (hčerka)- govejo juho z veeeliko jetrnimi cmoki (sin)- veeeeliko skledo zelene solate (jaz) In če je to nedeljsko kosilo...naj me res koklja brcne v tazadnjo :D Ampak takšne so bile želje.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Če boš za vsakega porabila po štiri krožnike, štiri servetke in kompleten jedilni pribor, bo kar fajn, če boš pa vse skupaj v en pisker vrgla, pa ne bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Piščanec s cimetom....njami, pa samo 270 kcal Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Piščanec s cimetom....njami, pa samo 270 kcal a?ma dai..s cimetom, le kam ga potrosiš? Haha, jaz bi umru od takih kalorij... hm sicer pa danes, takole, Koprive ala špinača, nič peklo zelo kul, regratna solata, z jajci kuhanimi jasno, mal pašte, hm mislim da je to to, ja in je blo za večerjo in kosilo, hm pa ne v tem vrstnem redu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Piščanec s cimetom....njami, pa samo 270 kcal a?ma dai..s cimetom, le kam ga potrosiš? Haha, jaz bi umru od takih kalorij... hm sicer pa danes, takole, Koprive ala špinača, nič peklo zelo kul, regratna solata, z jajci kuhanimi jasno, mal pašte, hm mislim da je to to, ja in je blo za večerjo in kosilo, hm pa ne v tem vrstnem redu Ja, contesa, cimet potreseš po seb, da ma piščanc boljš okus -----------------------------------------------------------------------------------Postopek je takle: Maš okol 150 gramski piščančji zrezek na osebo ( auslezvaš prsi recimo), par listov zelene solate, pol limone, pol japke, cimet, sol, poper, folijo... Položiš pol solatnih listov na pol folije, položiš gor četrt naribane japke, pokapane z limoninim sokom, popopraš, soliš, pocimetaš, položiš gor šnicl, pa spet četrt japk pa ostali solatni listi, zaviješ v folijo, pa pečeš pr 190 stopinj 30-45 minut. Pride fajn sočno ( sam ne dat preveč limone, da ne bo prekislo). Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 včeraj sem pekla princeske prvič! sem mela očutek, da nebo iz njih nič ratalo, pa je! so ble lepe in dobre (ker ponavadi kar jaz skuham je dobro, ni pa lih ok za pogledat) pa meni je oproščeno, ker sde še učim! dans ni blo cajta kuhat, ker sem predolgo spala, bom pa jutri mogoče kake ocvrte banane pričarala . ko grema z mamo v maribor moram nekaj eksotičnega nabavit, k pri nas v špeceriji nimamo nič! Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 krompir v kosih(oblice),ribji pohani osliči, z limono vse pokapljam, stanetova sol, kuskus polenta in sveže nariban parmezan. Pijem bezek,seveda z medom. manjka mi čokolada, pa sm se znajdu,da je ananas v hladilniku še, haaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Zvite zrezke s papriko, suho salamo in Briem...pečen krompirček...stročji fižol s kislo smetano in česnom...Za posladek pa tudi jabolko...ali kar bo kdo vzel... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Koprive ala špinačazelo zdravo ogromno beljakovin- ta zdravih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Danes sem pa letos prvičobrnil raženj smo vsi prste lizal Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 kaj pa za dans???? aid dobr tek! Nocko! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.