Michelle 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Jaz njoke z eno fajn zelenjavno omako...mojedva pleskavico s kajmakom....pa ne spomnem se kaj sta mela zravn...v glavnem...solata...Zvecer me cakajo kakiji Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 en velik, slasten, nič masten NIČ. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 en velik, slasten, nič masten NIČ. Zakaj? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 dons si bom pa eno kitajsko pojedino nardila Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 en velik, slasten, nič masten NIČ. Zakaj? k je mami kuhala je kitajsk nardila... mljask je blo dobr. dons pa nam nč kuhala k nimam cajta, bom sam en sendvič... k že ful dolg nisem nobenga...in wrum na predavanja.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 hi hi hi Dons bom mel pa dobro kosilo, k sm doma in bo mama skuhala Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 ja sej res ti si dons doma. nč jasn. in zakaj si pol tkole na vse zgodi pokonc?jz morm pa ke na telekom poklicat kva zdej mislijo s tem adsljom... a mal nategujejo al oreng!!!! aja da naumo kuhal sm pa tk že povedala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Hja...mi mamo dons v firmi "modro srečanje" kar pomeni ura debate o neki temi....zanimivo, se cela firma skp usede pa kero reče....in bo baje pica da te kap od Julči....in zvečer sm povabljena na party...in je spet napovedana pica....tko da...dans je v znamenju pice... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Meni so pa pizze iz Julči premastne, no vsaj nazadnje je bila (ko je kar tekla mast s sira (al sem pa mela samo jaz tako smolo) drugač pa je Boccaccio najbolj romantična pizzerija za romantičen večer v dvoje. Jaz pa iz službe kosilo lepo v menažkah kot rdeča kapica. Tako da se ne obremenjujem s kuho, ko mi vzame cel popoldan, pa še posodo prat.Trudi, ne štekam - a mi povezave ne delajo ali koga. Kje pa ti pravzaprav živiš, če lahko začnem z nedolžnim vprašanjem (ki nekam pelje) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Trudi, ne štekam - a mi povezave ne delajo ali koga. Kje pa ti pravzaprav živiš, če lahko začnem z nedolžnim vprašanjem (ki nekam pelje) Živimo/stanujemo na Notranjskem in delamo v LJ Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 jz morm pa ke na telekom poklicat kva zdej mislijo s tem adsljom... a mal nategujejo al oreng!!!!poglej si na kaj si mislimo o.../storitve - vaše izkušnje kaj sem napisala o telekomu... povzetek: potrebovali so 5 mesecev!!! :xx!: pa upam, da boš imela več "sreče"! kaj bom danes skuhala, pa še ne vem... bom tukaj še malo pobrskala med idejami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 bom šla pogledat. a pa to si tolk časa čakala v lj. aja pa še neki me fuuuulll zanima. a ker paket vzameš pol poveš? ker v pogodbi ni nč pisal. jz bi pa študentskega. help. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 skuta, malo moke, pšeničnega zdroba, drobtin, limone, cimeta, eno jajce...in še poljubno kaj po vaši kuharski domišljiji, zmešano z ljubeznijo, nato počiva en čas in narediš knedle, daš kuhat, potem v drobtine, kak vanili sladkor še ščepec navrh in kuhinja bo polna luštov, se mi že sline cedijo, kak bo to dobro!Njam! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 dons bo pa verjetno mami nardila pico... sem ji včeri povedala kaj vse more gor nametat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 uuuu....dons bojo same kalorijeen par perchkou 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> uuuu....dons bojo same kalorijeen par perchkou 666 zlomkou....tralala En mau posolenich Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>En mau posolenich ITAQsej nosm s sabo uno dozico 666 neslanih zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Mi bomo danes jedli: Govejo juho (ne iz kocke ), pa mesni burek, pa rdečo peso, Me prav zanima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Danes sem naredila puranje zrezke v smetanovi omaki,pire krompir in zeleno solato,za sladico pa čokoladni žepki! V moji restavraciji si je nekdo naročil segedin, a nisi ti enkrat dala dober recept Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mislim, da nisem bila jaz Sstane! Bom pa pogledala, mislim, da imam nekje original recept! Danes sem naredila fižolovo juho, palačinke in višnjev kompot! Za večerjo pa pečen krompir v oblicah s koščki masla in zdravo soljo! Mmm, dobra ideja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 O, Naky, haj! jaz pa sem vceraj spekla sardele, pa so bile tolk njami, sva pa kar kruh zraven jedla in ogromno skledo radicev razlicnih. ... danes bom pa najbrz rizibizi, ker mi ne pase nic kaj druzga... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Meni pa se že kuhajo vampi s slanino(kosilo za jutri) ker cel dan delam, pa da doma ne umrejo od lakote! Ne bodo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Pa nekdo že sline tudi cedi Pravi, da bo vampe s pirom zalival Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Sem mu že napisal, kozarček refoška, če že Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Se že ven vleče, da mu v nobeni gostilni ne bodo tako skuhali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.