Guest sstane 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>To pomeni, da sploh nima želje spremeniti svojih prehranbenih navad! :xx!:Vprašaj ga :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 dons bomo špagete... jih pa že neki cajta nisem... njama Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Zjutraj je novi škof pripovedoval, kako si je kuhal špagete, ko je študiral v Rimu.Se mu vidi, da je narobe špagetar Daj recept, da vidimo, če je pravilen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 nič nemo kuhali, dijeta. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Saj jo ne rabiš ali pač? Ma veš kak je, zdaj ko smo 30, se je že začelo vsako malo preveč lepit na razne dele. Ni pa še hudo dobro, še vedno pa za moške ne velja tisti pregovor, ki velja za ženske: 10 sekund v ustih, za vedno na bedrih. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>nič nemo kuhali, dijeta.Mi tudi ne, bo pečenka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 nagajiva si ti conti že na vsezgodaj. Sam jaz mislim, da na to, kaj ti ciljaš, je bolj vpliva na zgubljanje teže, čeprav zna bit tud kalorično. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> dober tek Conti Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 že enih 10 dni se mi luštajo sarmice... pa tud danes ne bo nič z njimi, sem dobila sveže gobe (take iz narave), tko da bodo danes rezanci z gobami. njami, ampak... js bi sarmice... bi mi pa prou pršu kakšen recept... za sarme brez mesa... sicer si ga bom pa zmislila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Še ena sarmarca na Lf-ju Šizim na sarme in nasplošno vse jedi iz kislega zelja Sarme brez mesa? Morda tiste postne, samo nimam ne pojma ne želje po takih. Tudi jaz bom danes za kosilo široke rezance z jurčki ,potem pa še na pari skuhan brstični ohrovt, začinjen s soljo, bučnim oljem in balzamskim kisom.Za desert pa en kaki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Od vsega sem najbolj zadovoljna (glede hrane ), ko si vzamem čas za mehiško restavracijo in se prehranjujem v stilu "daaavaj....dok ne puknem" In ko sem v mestu, kjer obstaja takšna restavracija, si ta luksus (skoraj) zmeraj privoščim-. In danes bom sita..... Obožujem mehiške pikantne jedi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Enih par napotkov glede shranjevanja hrane: baje so naše babice na kmetijah tako delale, ko še ni bilo zamrzovalne in podobno: krompir in jabolka ne shraniš v zaboji v kleti, ampak skoplješ približno 1,5m globoko jamo- zemlja mora biti suha, brez podtalnice blizu- potem daš v luknjo veliko slame, na to slamo položiš jabolka oz. krompir, spet daš gor slamo, na vrh pa še pokriješ z zemljo, da izgleda kot streha. In tako naj bi jabolka in krompir ostala notri kot sveže nabrana!! Škoda, ko sem iz mesta pa ne morem tega preizkusit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 jz grem pa dons v nebesa jest... komi čakam... njami! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 dons bom jst na dietimam jamarje....hehe 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Makaronflajš, zelena solata in karamelizirana jabolčna pita! Najboljše v makaronih so luknje Če niso prazne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 prebranec in tapravi kmečki štrudl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>prebranec in tapravi kmečki štrudl To ti je pa neka težka kombinacija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 ...pa z nezdravo soljo pripravljeno... Grem hitr vse stran zmetat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>...pa z nezdravo soljo pripravljeno... Grem hitr vse stran zmetat Ne nori, danes je ja post Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 ja, dons je post, dons se je ribe... ha,ha, ha js jih bom res... ocvrt file osliča in krompirjevo solato... <{POST_SNAPBACK}>Še ena sarmarca na Lf-ju Šizim na sarme in nasplošno vse jedi iz kislega zelja Sarme brez mesa? v bližnjih trgovinah nisem dobila glave, pa sem naredila kr tko: na plast zelja, plast sojinih kosmičev (prej pripravljenih na nacin kot za omako bolognese,)... dokler ne zmanjka obeh, zalila z redko paradižnikovo mezgo, in zapekla... izpadlo je kot nekakšen segedin, dobro, jedli dva dni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Včeraj sem se bal, da nebom imel pečenke za kosilo in res ne, bile so pečenice. Verjamete al ne, pečenka je dane :xx!: Overdoza pečenke mi ne gine. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Brezbožnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 ja to je zdej vprašanje... ful se mi ne da... eno solato... z zdravo soljo ... pa je. pa z domačim jabučnim kisom, in bučnim oljem... njam. bo čist uredu. še kšn fižolček pa ne bi mogl bit bolš... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Danes pa mrežna pečenka, mlad pečen krompirček, dušena zelenjava in kokosova tortica! Kaj pa sekt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 špageti z omako iz jurčkov in skleda radiča Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.