Skoči na vsebino

Kaj bomo pa danes kuhali?

Recommended Posts

• Komentarji 1,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

mmm dobro... zelenjavne mineštrce so ful dobre... njami njami...

jz pa danes ne bi nč kuhala... sem že v službi jedla ribo (mam koščice povsod) pa kisu krompir.... je blo dobr... samo koščcice so ... nadležne

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

Danes sem se pa nakuhala :switz: :switz: x^x http://www.astro-art.net/forum/images/smiles/5kuhar.gif

*gosta juha iz jurčkov s kislo smetano

*rostbif na angleški način z bernsko omako

*krompirček pečen v peči in

*brstični ohrovt kuhan na pari, zabeljen z olivnim oljem in balzamskim kisom

Za posladek pa odprla en pandoro in kafečk x:px

In ker je pri nas doma eno lepo pravilo-kdor kuha, ne pospravi po obedu x^x x;)x

..čakam, da možiček dotera vse komplet v kuhinji in potem se bomo vejetno odpeljali kam na sprehod z Velikanko, ali bazen ali turško savno :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Jej dobro začinjeno s surovo začimbo in zdravo soljo, pa ti ne bodo nikoli hlačke pretesne x:Dx  x;)x

Da te osrečim SStane, moji mami je nekdo :sniky: :bomb: x:Dx pred mesecem za njem rd poklonil tisto tvojo čuveno knjigo in epruveto z zdravo soljo.

Knjigo je prebrala in začela kuhati po tvojih inštrukcijah (soljenje na koncu, ko je jed ohlajena na neke stopinje itd...)

Ja, res je kar propagiraš:

prišpara se, ker ne hodimo več k njej na kosilo, brez zamere, ampak meni so jedi pripravljene po novi metodi bljak :xx!:

in posledično bi lahko res postale gate preohlapne zaradi hujšanja, ker pač taka hrana ne gre dol.

Vendar to ni moj namen. Imam 178 cm in 60 kg in se v svoji koži odlično počutim. x^x

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Da te osrečim SStane, moji mami je nekdo :sniky:  :bomb:  x:Dx  pred mesecem za njem rd  poklonil tisto tvojo čuveno knjigo in epruveto z zdravo soljo.

Knjigo je prebrala in začela kuhati po tvojih inštrukcijah (soljenje na koncu, ko je jed ohlajena na neke stopinje itd...)

Ja, res je kar propagiraš:

prišpara se, ker ne hodimo več k njej na kosilo, brez zamere, ampak meni so jedi pripravljene po novi metodi bljak :xx!:

in posledično bi lahko res postale gate preohlapne zaradi hujšanja, ker pač taka hrana ne gre dol.

Vendar to ni moj namen. Imam 178 cm in 60 kg in se v svoji koži odlično počutim. x^x

Z eno epruveto si pa res ne more kaj pomagati, me pa zanima, zakaj se ji zdi metoda pravilna, če je tudi njej koža prav, tako kot je tvoja tebi :8):

Čisto iskreno SStane,

ne poznam dovolj dobro ozadja, mislim pa, da je mama dobila v dar prav to knjigo zato, ker ji je nekdo (ne poznam osebe ) želel pomagati pri težavah s psoriazo.

Toliko vem o zadevi, bom pa vprašala, če želiš.

candlelight Objavljeno Danes ob 17:55

CITAT (borism @ 21. Nov 2004 ob 17:44)

Potem se mu isto godi, kot meni, dobra navada, pa saj mislim, da je popolnoma fer tako...

Bravo Borism :palec: , verjetno si srečno poročen! x^x

Vse je fer, če se da zmenit .....samo zgodaj je treba začeti delati na tem in potem ostane v krvi......nekaterih se pa zlepa ne da...

Ne da se dela na temu, od čistega začetka se 'naštela' tako, pa je x;)x

(pri tistih, kjer se pa ne da....kdo jih sploh šljivi :vragec: na levo krug)

<{POST_SNAPBACK}>candlelight Objavljeno Danes ob 17:55

CITAT (borism @ 21. Nov 2004 ob 17:44)

Potem se mu isto godi, kot meni, dobra navada, pa saj mislim, da je popolnoma fer tako... 

Bravo Borism :palec: , verjetno si srečno poročen! x^x

Vse je fer, če se da zmenit  .....samo zgodaj je treba začeti delati na tem in potem ostane v krvi......nekaterih se pa zlepa ne da...

Ne da se dela na temu, od čistega začetka se 'naštela' tako, pa je x;)x

(pri tistih, kjer se pa ne da....kdo jih sploh šljivi  :vragec:  na levo krug)

Hvala Ruby72 x:)x , lahko rečem, da sem, pa da sva oba zadovoljna, ker se spoštujeva, zaupava in pomagava v dobrem in slabem x:)x :palec:

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Čisto iskreno SStane,

ne poznam dovolj dobro ozadja, mislim pa, da je mama dobila v dar prav to knjigo zato, ker ji je nekdo (ne poznam osebe ) želel pomagati pri težavah s psoriazo.

Toliko vem o zadevi, bom pa vprašala, če želiš.

Če ni dobila knjige v paketu s tremi mesečnimi dozami zdrave soli in to metodo prakticira z navadno soljo, ti verjamem, da je taka hrana zanič. Lahko pa tudi, da metode še ni dobro osvojila, ker vem, da to kuharicam predstavlja največji problem. Pošlji jo na moj forum, tam smo začeli to metodo prakticirati. Tudi o psoriazi nekaj že piše, je pa ozdravljiva, to vem iz telefonskih razgovorov.

<{POST_SNAPBACK}>Če ni dobila knjige v paketu s tremi mesečnimi dozami zdrave soli in to metodo prakticira z navadno soljo, ti verjamem, da je taka hrana zanič. Lahko pa tudi, da metode še ni dobro osvojila, ker vem, da to kuharicam predstavlja največji problem. Pošlji jo na moj forum, tam smo začeli to metodo prakticirati. Tudi o psoriazi nekaj že piše, je pa ozdravljiva, to vem iz telefonskih razgovorov.

SStane,

moja mama ni neumnica, da bi tvojo knjigo prebirala in potem solila z navadno soljo kot doslej!

Če je s tvojo metodo psoriaza res ozdravljiva, si obsojen, da postaneš kakšen Nobelovec in se postaviš ob bok Billu Gatesu.

Bodi dovolj temu, nikar ne zavajaj ljudi, se ti bo narava maščevala in ne dajaj mi inštrukcij, kaj naj jaz počnem. Hvala.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...