Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Jaz pa ze 3 leta (odkar smo tu) nisem pekla v pecici. :||||A ni tumach? :\\ Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 se zgodi...boljši da si brez, kakor pa da ti štrudl v pečici stakne prehlad Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 al pa da mi kej v glavo odnese, al pa kej raznese, to je bolj meni podobno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 ne vem (raje).. neka stara plinska jetra.. :|||Pa tud... hm... :|||... no ja, saj ni vazno, 30 let al kolk star stedilnik, groza...Mater, ves lajf sem povsod obsojena na bedno opremo. :||| cakajte da dobim nov stedilnik, bo kar sam kuhal! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Mah jst sem se dans pregrešil s klasično nezdravo hrano......dunajski, pomfri, salat i laško..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne vem (raje).. neka stara plinska jetra.. :|||Pa tud... hm... :|||... no ja, saj ni vazno, 30 let al kolk star stedilnik, groza...Mater, ves lajf sem povsod obsojena na bedno opremo. :||| cakajte da dobim nov stedilnik, bo kar sam kuhal! Kot bi brala samo sebe.....pečica "crknila", električna plošča v kratkem stiku, samo še en plinski gorilnik delal...in kaj lahko na takem štedilniku skuhaš?...enolončnico!...ja, saj to je super, malo dela s kuhanjem in malo pomivanja posode.....kakšen mesec družina že zdrži, potem pa sanja o zrezkih, pa pečenki, pa jabolčnem štrudlju.....Torej, ko se odločite za nov štedilnik, vsekakor naj ima konvekcijsko pečico(sanjala sem jo dve leti..) in res je vse hitrejše, boljše in lepše.....pa saj te stvari niso več tako izjemno drage.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Thanx Enja, saj ne gre za to v bistvu, ali vsaj ne samo za to...Kuhinjo bo treba kompletno, tko kot kopalnico, pa kaj jaz vem, ce bo sploh tu in priblizno tak stedilnik...pa bova pac vse spedenala (najbrz, ce ne bo prej vse skupaj pocrkalo ).. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah jst sem se dans pregrešil s klasično nezdravo hrano......dunajski, pomfri, salat i laško..... tipicno nezdravo sam da je lasko Se palacinke za sladico manjkajo Jaz sem pa navadno zelenjavno juhico Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 js bom danes paštico con amor... z vsemi dodatki in nič manj kot popolno upam da mi bo uspelo skuhat do 21.00 ko mam šloganje.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Na, zdej sm pa spet lačna Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>dobr se sliš - zato bom js dons tole nardila. Hvala za idejo Mljask Čist navdušena - poceni, hitro, enostavno in res zelo zelo dobr. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>Morda polento s sirom pa ciao. [/quote nisem še jedla tega šizim na zeleno solato!!!! lahko brez vseh dodatkov, razen kis pa malo olivnega olja. da ni čista trava pa ponavadi namešam malo koruze ali fizolčka. Polente s sirom še nisi jedla???? Ma dbest zadeva, tako dobra reč, pa čreva prečisti. In zraven xxl skleda radiča s fižolom in tudi jajcem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kot bi brala samo sebe.....pečica "crknila", električna plošča v kratkem stiku, samo še en plinski gorilnik delal...in kaj lahko na takem štedilniku skuhaš?...enolončnico!...ja, saj to je super, malo dela s kuhanjem in malo pomivanja posode.....kakšen mesec družina že zdrži, potem pa sanja o zrezkih, pa pečenki, pa jabolčnem štrudlju.....Torej, ko se odločite za nov štedilnik, vsekakor naj ima konvekcijsko pečico(sanjala sem jo dve leti..) in res je vse hitrejše, boljše in lepše.....pa saj te stvari niso več tako izjemno drage.... kaj je to konvekcijska pečica? A ni pečica kot pečica, pr novejših štedilnikih vse fajn delajo, sam če jih ne električar napačno zveže.. kaj je mene treslo na štedilniku.. pol pa rečem b.-ju kak me pisker trese, on pa v čevljih normalno nč ne čuti, ozemljitev hehehe... no in pol se le zeediniva, pa enkrat v onih copatih ga vžge, pa zmer da je tok, in pol nama pride tip drgač zvezat, zdej pa zmeri ktero kol plato pržgem še v pečici luč sveti.. itak vseen ko se kmal selimo.. m a ja na začetku je pa tko blo, sem pržgala eno plato pa je kr vso elektriko ven zabrisal... Kak se pa nrdi polenta z sirom, a polento skuhaš pa parmezan not vmešaš? Pa daš še kej popečt v pečico.. enkrat sem delala koruzne maffine, ha! So nama že iz ušes ven gledali.. Kot mort.. bi mogu full laškega zraven spit! Sicer bli čist ok, ampak na enega recimo dva maffina, pa nč več. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Konvekcijska pečica, če se ne motim, je pečica, v kateri piha vroč zrak. Bolj enakomerno peče in lahko pečeš v dveh pekačih istočasno. Super zadevca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 to je ona ko maš ventilator notr tudi al ne, me mal zanima, ko bomo verjetn štedilnik nabavljali? Pa je to pol pečica zase, pa ploščo da maš zase, al je tud v samostojnem štedilniku taka? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Mushi, tudi samostojni štedilnik je lahko tak. In se res splača porabit malo več, pa dobro kupit! Jaz si zelo želim mielev štedilnik s pečico, ker je božanski. Ga ima moja prijateljica, pa sem kuhala in pekla na in v njem! Ma najboljši, kar sem jih kdaj probala.Samo stane pa tudi . Pečica mora imeti ločeno suho pečenje, pa posebno z ventilatorjem, z možnostjo kombiniranja.Suho peko uporabiš obvezno pri biskvitu, z ventilatorjem pa za npr piščanca s krompirčki, ti lepo zapeče vse skupaj, skorjica pa to , brez da izsuši! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mushi, tudi samostojni štedilnik je lahko tak. In se res splača porabit malo več, pa dobro kupit! Jaz si zelo želim mielev štedilnik s pečico, ker je božanski. Ga ima moja prijateljica, pa sem kuhala in pekla na in v njem! Ma najboljši, kar sem jih kdaj probala.Samo stane pa tudi . Pečica mora imeti ločeno suho pečenje, pa posebno z ventilatorjem, z možnostjo kombiniranja.Suho peko uporabiš obvezno pri biskvitu, z ventilatorjem pa za npr piščanca s krompirčki, ti lepo zapeče vse skupaj, skorjica pa to , brez da izsuši! Zakaj pa ravno MIele? Tujci, predvsem bogateši tujci kupujejo Gorenje, doma pa se posega po tujih štedilnikih. Imam namen kupiti Gorenje štedilnik, ampak čakam pravi trenutek, ker bom to storil ob prenovi kuhinje. Moj šef je picajzel za te stvari in pred tremi meseci je kupoval vse novo v kuhinji. Potem je šel vse trgovine, pregledal karakteristike vseh štedilnikov, na koncu pa se je odločil za Gorenje. Adres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 rubi pa sej to so že kr neki časa ti štedilniki ne, ja torej to je ventilatorska.. pa men je všeč tak štedilnik s steklokeramično ploščo, takšnega si mislila, kok pa kej to pride potem? Kakih 150.000? Nimam pojma ko jih do zdaj nisem gledala, ma meni je brezveze pečica zase in plošča zase, po enkrat kr cel štedilnik zamenjaš, pa je.. ko enkrat ni več ok.. Moj se za vgradne elemente navdušuje, se mi zdi to brezveze, pol se pa dimenzije čez čas menjajo, pa majo kej takega, ko bi pa ti neki drugega.. on pa pravi pol je pa tak vse nametano v kuhinjo, kao hladilnik ene barve, štedilnik druge.. jst pa pravim stroji so stroji, sej to ni pohištvo, kaj men nuca omara da je notr hladilnik "oblečen". Brezveznost.. sej bomo pa na barvo gledal pr aparatih, pa bo vse belo, al pa srebrno.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Jaz ti pa priporočam Nardi. Imajo take ful dobre ugradne pečice, pa še dizajn je dbest Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 andres, gorenja mam jst od prejšnga leta poln kufer, ko sem jih na smrt sk..cala, samo zdej, ker imava od gorenja praktično vse, bi verjetno spet od njih, sej zdej pa če bo treba, bo serviser takoj pr nama, ga ne bo treba prosit, drgač pa spet halo.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 ANDRES:Miele zato, ker sem to mašino osebno 'sprobala' in je nadkvalitetna!---------Mushi:Ne vem, koliko stane, vem pa, da je uč iz glave. Prijateljica ima posebej tisto ploščo, ki bi jo ti rada, posebej pečico in je čisto super, ke je pečica vgrajena na taki višini, da se ni treba sklanjat! Pa folk zelo pohvali idejo o ločeni pečici in plošči. Jaz nisem ljubitelj plošče za kuhanje, se ne bi odločila zanjo, moja mama pa se je, in to prav od Gorenja; steklokeramično ploščo, s kombinirano pečico in je zelo zadovoljna. Nardi je cenovno zelo ugodna marka, pa glede na toi od kod prihaja, je kar pravilo, da je vse lepotno doterano in všečno, poznam dvoje , ki so kupili hladilnik, in so tako zadovolnji, da samo še to marko kupujejo. Baje dajo tudi veliko let garancije, pa servisi so tudi ok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Bi morali preimenovati temo v 'Kje ali v čem bomo danes kuhali' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 ja, sej tole tud zraven spada, kje skuhat da je pol še bolj dober, če se tko hrustljavo zapeče... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Mushi, so ti že drugi odgovorili kaj je konvekcijska pečica.Sama sem kupila štedilnik pred tremi meseci 3x plin+ 1x elektrika( tudi mene ni mikala steklokeramična ploča za kuhanje) in spodaj že omenjena pečica.Seveda lahko kombiniraš: klasično pečenje ali pa pečenje z vročim zrakom in kot je že Ruby omenila, res se fino speče, lahko pečeš tudi na dveh nivojih...skratka sama sem zaenkrat zelo zadovoljna.Cena: 90.000 sit...znamka Gorenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 hihi....sej res....kwa bomo dons skuhal glede na dogajanje v K4.... ene dva -a,5 perou,3x vodkabull,pa she ene 3 pere..... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.