enja 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> hihi....sej res....kwa bomo dons skuhal glede na dogajanje v K4.... ene dva -a,5 perou,3x vodkabull,pa she ene 3 pere..... zlomk......in te odnesejo domov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>......in te odnesejo domov? sploh nedons sm se odlochu de ne bom pretiravu zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 chinesee Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Danes sem naredila kuskusove žličnike s sirovo omako, motovilc + zimski radič s pogretim fižolom in za posladek kompot iz suhih sliv! Pravzaprav sem imela silen predsodek do kuskusa . A je dober. Tisti instant, hitro pripravljen in z malo domišljije tudi megagalaktičen . Žličnike naredim po receptu proizvajalca na hrbtni strani vrečke (priprava kuskusa+žličnikov = 10 min *se pravi naredim kuskus, potem zžvrkljam dve jajci, malo olivnega olja, žlico drobtin, eno kislo smetano, sol, kar nekaj drobnjaka (zmrznjenega) (namesto peteršilja)in dodam kuskus. Počakam 5 miinut, nakar v osoljen krop z malo olja z žlico polagam žličnike. Kuham 5 min in žličnike, ki so zelo rahli, s penovko poberem in dam direktno na krožnik. Slednjič polijem s sirovo omako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Folk, a vi nič ne kuhate? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Danes peljem mojga na večerjo, nč ne bomo kuhal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes peljem mojga na večerjo, nč ne bomo kuhal A od jutra-vstajanja pa do večerje pa nič?????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Špinačno lazanjo. Za polizat prse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Špinačno lazanjo. Za polizat prse Ne grizi, raje jo liži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Ne bom grizla lazanje...... Imam korenje v hladilniku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Zunaj je mrzel februarski večer, za jutri pa na prvi dan astronomske pomladi napovedujejo astronomsko nizke temperature, tja do minus 25 stopinj. Čas je za eno zimsko solato. Spotoma v trgovini nakupim nekaj potrebnih reči. Doma preberem v knjigi: Sirova solata s čebulo300g sira gaude ali ementalca4 čebule4 mandarine2 rezini svežega ananasa1 čajna žlička hrena4 žlice gorčice4 žlice kisle smetane8 žlic olja, sveže mlet poper Ali imam res samo eno vrsto sira? Skockam je 12dag Lahke livade. Surova čebula se mi rada dviguje, a v skledo vseeno dodam še ½ grobo sesekljane bele čebule. Kaj še pravi recept? Olupim eno pomarančo, jo nakrhljam in zrežem. Eko je zelo primerna, ker ni izrazito sladka in kakšna kisla bi ne bila nič slabša. Kaj še? Aha, doma imam - spravim še eno hruško v kockice… bom malo kockal z okusi. Vedel sem, da mi ena reč manjka doma. Ni bila gorčica; sedaj imam dve, hren mi pa manjka še naprej. Tudi ne vem, kdaj sem pojedel kislo smetano. V lončku zamešam v olivno olje žlico gorčice, solim in zamešam v mešanico. Knjigo sem že vrnil na polico in ugibam, kaj po receptu še manjka. Jasno, korenje, kaj pa drugega. Debel, obrezan in ostrgan koren zaribam v zmešanico. Pa poper nameljem povrhu. Moral bi čakati, da se okusi sinhronizirajo. Kaj vse bi še moral, pa ne naredim… ali pa naredim kaj, česar ne bi smel. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Goveja juha z rezanciBiftek, kot priloga - špinača & polentaSolata - Radič Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Rezance v sirovi omaki s tartufi in sladko smetano ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 spagetki z omakco.......mmmmmm Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Zelenjavna mineštra in palačinke z breskovo marmelado potresene z grobo nasekljanimi orehi Zelenjavna mineštraNa olivnem olju pocvrem *1 por in nekaj posušenih paradižnikov vloženih v olivno olje,zalijem z malo belega vina in pokuham in nato dodam na majhne kocke narezan:*1korenček,1koromač, 1cuketo(bučko), prgišče brstičnih ohrovtkov in pest graha iz zmzovalnika.Imela sem v hladilniku vazico s koruzo, ki mi je ostala od včeraj, pa sem dodala se malo *koruze.Pocvrla vso zelenjavo, dodala sol, pikič šetraja in malo mlete kumine(antiprdec) in zalila z vodo.Ko je mineštra zavrela, sem dodala še tri majhne *krompirčke narezane na kocke.25 min na majhnem ognju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Ruby, že bere se slastno....Pri nas danes jota- z......drugič prav gotovo dodam še mleto kumino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Hvala Enja , kako si kaj? Jota ...z....???? Ka pa še zraven.... Ni hujšega, kot če pride kimel pod zob Potem pa sem ga eno večjo dozo lepo zmlela. in ga dodajam v joto, fižolovo mineštro, bobiče in tudi v zelenjavno mineštro, če vsebuje razne napenjalne sestavine Sicer pa ga uporabljam tudi za čaj.Po ščepec vsakega:Kumina+janež+kamilice=odličen čaj proti napenjanju, želodčnim krčem, za po preobilnem obedu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Hej ruby..čisto malo sem te pogrešala Poznam čajček janež+kumina+kamilice....zelo blagega sem skuhala mojim fantom, ko so bili še v pleničkah...jasno, proti napenjanju Jota z okusom po prašičku...to sem mislila...Mož je bil pred kratkim na "generalni"...ugotovili, da nima povišanega holesterola( zato pujsek)..in v črevesju nekaj plinov..zato mi je "tvoja kumina" takoj padla v uč....no meni bo pa odslej padala v pisker, da razplinim možakarja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Plemenite kuharice lunin golazh: Velik kos posta izpred pol leta pochasi nasekljamopreprazhimo ga s kako manjsho intrigozalijemo z gnojnico iz glavepochasi cmarimo, dokler se ne primedodamo shchepec ljubosumjamajhno zhlichko egoizmadobro premeshamo z lastnimi sexualnimi frustracijami med serviranjem she pogrevamo, da se sluchajno ne ohladi zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 [med serviranjem she pogrevamo, da se sluchajno ne ohladi zlomk Plemeniti sladokusec vsega ti pa res ni potrebno dol pogoltat, kar ti na taler dajo Pa nea zaj pacaj tote teme ...cenim vse tiste ki kuhajo vsak dan...in klobuk dol pred dekleti, da se jim ljubi še tu gor kak nasvetek dat..... Vsak iz vsake stvari potegne vun točno to kar rab! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vsak iz vsake stvari potegne vun točno to kar rab! kurca iz shlica... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 po želji.... s predpostavko da si njegov srečni lastnik Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> po želji.... s predpostavko da si njegov srečni lastnik valda!mene zhe ceu zhivljenje gleda....tebe pa verjetno samo obchasno kurc vas gelad...al kuko zhe zlomk vas gleda Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> valda! zlomk vas gleda he,he to pa nau držal, vidiš me pa ne Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> he,he to pa nau držal, vidiš me pa ne zlomk vse vidi, zlomk vse ve.....le tko naprej Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.