lia 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Nehajta s pizdarijami tle gor Ker če bo tega preveč, bo Marsa pobrisala kar celo temo. A je ni škoda? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nehajta s pizdarijami tle gor Ker če bo tega preveč, bo Marsa pobrisala kar celo temo. A je ni škoda? se bojish a?...de se zgubish zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Dons je bla pa ena domača klobasica in solata! Mmmmmmmmmm!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Filane paprike, pire krompir, mesana solata (paradiznik, paprike, cebulca,...), za poobedek pa sadna solata iz 5 vrst sadja, prelita s posebno smetano za sladice! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 MUsaka (brez mesa) in solata iz kitajskega zelja in fižole, za posladek pa ananas. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Danes sem pridna v kuhinji. Že sem zamesila testo, lepo gre gor, naredila omako iz pelatov, origana, mešanice začimb za pico, česna in popra. Pripravljeno imam mocarelico, trapist, kuham koruzo, malo bo šlo na pico, malo v solato, pa gobice bom dala gor, paradižnik, zeleno papriko, pa še solato gentile po dooolgem času.... Njami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Ciganski golaž Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ciganski golaž Da ga ja ne boš solil med kuhanjem, pa tudi nekaj surove paprike si prištedi za kodiranje pod 65°C Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da ga ja ne boš solil med kuhanjem, pa tudi nekaj surove paprike si prištedi za kodiranje pod 65°C Hihih, ne ne......dans sm ga kar že narjenga kupu, sm sam, pa se mi ne da kuhat sam zase. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hihih, ne ne......dans sm ga kar že narjenga kupu, sm sam, pa se mi ne da kuhat sam zase. Vseeno, če je v konzervi, ga prevrej, ohladi na 65° in potem dodaj surovo mleto papriko in zdrave soli po okusu, pa še malo surovega olivnega olja lahko dodaš. Saj veš, da Cigani radi vse zmešajo, pa je super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Krompirjev golaž! Si šla med vegetarijance Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Aha. Kul . mAL PREPOZN, SM GA ŽE PRED TEM, KO SEM TO PREBRAL ZMAZAL, BOM PA UPOŠTEVAL NASLEDNJIČ... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha. Kul . mAL PREPOZN, SM GA ŽE PRED TEM, KO SEM TO PREBRAL ZMAZAL, BOM PA UPOŠTEVAL NASLEDNJIČ... No, je pa sedaj lizni kak ščepec ali dva, da te zgaga ne popade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Pred tem, ki enga jacka prvoščim? Dobra ideja. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 No, kaj, te zgaga še daje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Ajdova kaša z jurčki in zelena solata Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 čista zelenjavna juhica.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 korenčkova juha rizi-bizi, rukola z mozzarelo in čemažem, pariška šnicla Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja Anda Jagodič 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Jaz pa sem danes pripravila govejo juho, rižoto z morskimi sadeži, solato, za sladico pa puding s sadjem. Citiraj »Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 NeZnAaAaAaAM kUHaT....Sj k bOm pouNoŁeTnA BoM MAyBe zNaŁŁa..ŁOŁ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Pravkar sem se "okrepčala" s čokolinom Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>NeZnAaAaAaAM kUHaT....Sj k bOm pouNoŁeTnA BoM MAyBe zNaŁŁa..ŁOŁ če se boš zdej začela učit boš pa mogoče res znala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Žitne polpete in solato sestavljeno iz kitaj.zelja,mlade špinače, mlade blitve, rukole,radiča, zelja, fižola,lanenih in sončničnih semen. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 mi smo kar na solati, ki vsebuje vse razen prave solate-je predraga, pa še vsebuje ne nič koristnega.. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.