Skoči na vsebino

Kaj bomo pa danes kuhali?

Recommended Posts

• Komentarji 1,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nehajta s pizdarijami tle gor x:Dx

Ker če bo tega preveč, bo Marsa pobrisala kar celo temo. x:o)x

A je ni škoda? x:Dx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

Filane paprike, pire krompir, mesana solata (paradiznik, paprike, cebulca,...), za poobedek pa sadna solata iz 5 vrst sadja, prelita s posebno smetano za sladice!

Guest mačona
Danes sem pridna v kuhinji. Že sem zamesila testo, lepo gre gor, naredila omako iz pelatov, origana, mešanice začimb za pico, česna in popra. Pripravljeno imam mocarelico, trapist, kuham koruzo, malo bo šlo na pico, malo v solato, pa gobice bom dala gor, paradižnik, zeleno papriko, pa še solato gentile po dooolgem času.... Njami. :yumy: xcheersx

<{POST_SNAPBACK}>Da ga ja ne boš solil med kuhanjem, pa tudi nekaj surove paprike si prištedi za kodiranje pod 65°C x;)x

Hihih, ne ne......dans sm ga kar že narjenga kupu, sm sam, pa se mi ne da kuhat sam zase. x;)x :vio:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Hihih, ne ne......dans sm ga kar že narjenga kupu, sm sam, pa se mi ne da kuhat sam zase.  x;)x  :vio:

Vseeno, če je v konzervi, ga prevrej, ohladi na 65° in potem dodaj surovo mleto papriko in zdrave soli po okusu, pa še malo surovega olivnega olja lahko dodaš.

Saj veš, da Cigani radi vse zmešajo, pa je super x:Dx x;)x

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Aha. Kul :palec: . mAL PREPOZN, SM GA ŽE PRED TEM, KO SEM TO PREBRAL ZMAZAL, BOM PA UPOŠTEVAL NASLEDNJIČ... :palec:  x:px

No, je pa sedaj lizni kak ščepec ali dva, da te zgaga ne popade x:Dx

Jaz pa sem danes pripravila govejo juho, rižoto z morskimi sadeži, solato, za sladico pa puding s sadjem.
»Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...