Skoči na vsebino

Kaj bomo pa danes kuhali?

Recommended Posts

• Komentarji 1,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:D :D hihi ;) hja bo treba res... paštico pa paradižnikovo omakco ;) vmes še ma lsirčka potresem... ene špagete :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Na sprehodu sem nabrala divji luk in bom pripravila solato iz krompirja, luka, mladih poganjkov rmana, zvezdice, domačega oljčnega olja , limone in stanetove soli.... x:px
fish is mute-fish knows everything-G.B.

<{POST_SNAPBACK}>Na sprehodu sem nabrala divji luk in bom pripravila solato iz krompirja, luka, mladih poganjkov rmana, zvezdice, domačega oljčnega olja , limone in stanetove soli.... x:px

Čemaž si nabrala? A je že? Moram it pogledat na Bogenšperk. Ko raste, ga je cela severna stran hriba polna. Nor sem na čemaž. Upam, da to je tisto, kar ti imenuješ divji luk. :yumy:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

<{POST_SNAPBACK}>Na Primorskem je že...pri nas na celini bo šele v drugi polovici aprila....

Men se zdi, da je tolk muhast, da se ne drži točno urnika, kdaj bi "moral" bit. VNekje v začetku prejšnjega leta - ne vem točno kdaj, a hrib Javorje med Zagorjem in Žalcem je bil še pretežno zasnežen - sem šaril po teh hribu in na enem delu, kjer snega ni bilo več, načel čemaž. Brez zajebancije.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Verjamem...jst mam še lanskega v kozarčku s soljo in oljem...Bom letos mislila nate...ga lahko greva skupaj nabrat x;)x za ozimnico.... x:)x

Drugače ga pa celo leto lahko nabiraš...če maš pogum x8Dx

Me je zadnjič presenetil Jankovič, ima na policah Merkatorja italijanski čemaž pol deci za 1,600 sit :o|o:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Joj kk ste pridni. x:o)x Jaz pa sam da je čimprej fertk! x:Ix Ponavadi kr u vok zmečem vse sorte zelenjave pa mal mesa, začimbe pa čili da pečeee pa sojina omaka ne sme manjkat! Njam xDDx Pa ogromno skledo mešane solate.....zakon 15 min dela pa je. sam škoda k na morš vsak dan to jest x:px

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Basmati riž, omaka bo iz pražene čebule, korenja, graha, dimljenega tofuja, solata pa iz kitajskega zelja, zabeljena z oljčnim oljem in balzamičnim kisom in sseveda ss sstanetovo ssoljo....za otroke pa še posladek-rižev puding x:px x:Dx xsrcx
fish is mute-fish knows everything-G.B.

Men se dans spet na da kuhat............. :xx!: bom kr na hitr makarončke s tunino omako, tako fejst pikantno z velik čilija pa paradajzovo solato.....

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>moški.... :xx!:  x:Dx

tako sem jaz enkrat potožila, da mi je grozno slabo in bom bruhala in dobila v odgovor...boš vsaj shujšala. :vio:  x:Dx

Ha ha ha! Ja hudo!!! Če moški niso res kr neki, pol pa ne vem..... xrolleyesx x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

Danes: polenta z jurčki, nato pa s sirom gratinirana v pečici..... x:)x :yumy:

Scio mi nihil scire

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...