Guest sstane 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> uhja da vidvim kaj bodo kuhale današnje kuharce a ma kdo kšno idejo za paštico pa vegi verzijo prosim brez tun Vse enako, le tun ne daš zraven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 :D hihi hja bo treba res... paštico pa paradižnikovo omakco vmes še ma lsirčka potresem... ene špagete Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Na sprehodu sem nabrala divji luk in bom pripravila solato iz krompirja, luka, mladih poganjkov rmana, zvezdice, domačega oljčnega olja , limone in stanetove soli.... Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na sprehodu sem nabrala divji luk in bom pripravila solato iz krompirja, luka, mladih poganjkov rmana, zvezdice, domačega oljčnega olja , limone in stanetove soli.... Čemaž si nabrala? A je že? Moram it pogledat na Bogenšperk. Ko raste, ga je cela severna stran hriba polna. Nor sem na čemaž. Upam, da to je tisto, kar ti imenuješ divji luk. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Na Primorskem je že...pri nas na celini bo šele v drugi polovici aprila.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Na žalost ni Čemaž. Divji luk je podoben poru.Če boš kje v bližini Obale ga lahko najdeš po travnikih.Ja, Čemaž je pa kralj severa-SV, Sz...DOOOBER! Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na Primorskem je že...pri nas na celini bo šele v drugi polovici aprila.... Men se zdi, da je tolk muhast, da se ne drži točno urnika, kdaj bi "moral" bit. VNekje v začetku prejšnjega leta - ne vem točno kdaj, a hrib Javorje med Zagorjem in Žalcem je bil še pretežno zasnežen - sem šaril po teh hribu in na enem delu, kjer snega ni bilo več, načel čemaž. Brez zajebancije. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Verjamem...jst mam še lanskega v kozarčku s soljo in oljem...Bom letos mislila nate...ga lahko greva skupaj nabrat za ozimnico.... Drugače ga pa celo leto lahko nabiraš...če maš pogum Me je zadnjič presenetil Jankovič, ima na policah Merkatorja italijanski čemaž pol deci za 1,600 sit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 me prov zanima kaj bojo mati dones skuhali.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Sem skuhala rižoto s čebulo, kitajskim zeljem, komarčkom in zeleno, zraven pa rdeča pesa, posladka pa danes ni ni Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 jaz pa imam danes puranje zrezke v gobovi omaki in pire krompir pa solato. mjammmmm! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Joj kk ste pridni. Jaz pa sam da je čimprej fertk! Ponavadi kr u vok zmečem vse sorte zelenjave pa mal mesa, začimbe pa čili da pečeee pa sojina omaka ne sme manjkat! Njam Pa ogromno skledo mešane solate.....zakon 15 min dela pa je. sam škoda k na morš vsak dan to jest Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 [no ja , saj jaz nisem vedno tako pridna. dosti krat se tudi jaz poslužim voka. mi kar uspe, ko vse stvari zmečem skupaj, pa tudi okusno je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Basmati riž, omaka bo iz pražene čebule, korenja, graha, dimljenega tofuja, solata pa iz kitajskega zelja, zabeljena z oljčnim oljem in balzamičnim kisom in sseveda ss sstanetovo ssoljo....za otroke pa še posladek-rižev puding Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 jaz pa imam danes za kosilo kurjo obaro in ajdove žgance. malo spremembe po dolgem času se kar prileže. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 čist nč - ne da se mi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Men se dans spet na da kuhat............. :xx!: bom kr na hitr makarončke s tunino omako, tako fejst pikantno z velik čilija pa paradajzovo solato..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Zelenjavno juho, ko jo dam zmrznit, vem da ni v redu, sam boljše kot da jem sendviče, če jo pa sproti kuham, pa mama jamra, da smrdi, pa še časa ni vedno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 aha, tista ogaba ja.. smrdi po česnu...bo zdejle cajt, da ga naberem... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 jaz pa imam danes zelenjavno juho in marmeladine palačinke. se že veselim!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 hm... dons si bomo kšno juhco skuhal ja... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Nič me bo lubi baje na pico pelav pa kako pivce zraven.....na kaki lušni terasci k fajn snček gor sveti Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Nimam teka, ker me moški jezijo... :xx!: Pa ne moj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>moški.... :xx!: tako sem jaz enkrat potožila, da mi je grozno slabo in bom bruhala in dobila v odgovor...boš vsaj shujšala. Ha ha ha! Ja hudo!!! Če moški niso res kr neki, pol pa ne vem..... Danes: polenta z jurčki, nato pa s sirom gratinirana v pečici..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 včeri. pire krompirček (po ful dolgem času) pa zelenjavni zrezki danes: ričet xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.