aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 jz bom mela pa joto dons... moja najljubša jed. spljoh ni nč tok dobrga k to. mnjammmm. mami gre na en izlet dons. pol pa bodi ga len, hehehe, sem samo iz zmrzovalnika vun potegnila k pridem domov samo mal pogrejem pa u ujsta xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 [JAZ PA SEM ŽE NAVSEZGODAJ DALA IZ HLADILNIKA PURANJE ZREZKE. TAK DA BODO PRIPRAVLJENI V GOBOVI OMAKI, KOKETI PA REGRAT. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 jz bom pa dons našo mamco poklicala če bi bla prpravlena na kako kosilo povabit bom vidla....mogoč mi bo pa kaka presenetljivo dobra ideja padla pa bom koj kuhala..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Moja hčerka si je pa danes zaželela Veliko ribo . No, torej pade danes riba, zraven pa verjetno regrat s krompirjem, pa kruh. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mornarka 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 mami se pa dons ne da, tko da bom mogla kar jaz...pecen krompir v pecici,namazan z olivnim oljem (taka okusna kozica je pol) in pecena zelenjava...kar v isti posodi, da bo manj za pomivat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 jz bi pa dons kšno velkooo solato. sam ne vem če je doma. morm prašat, če ne jo bom na poti domov kupla. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 mam še od včeri lazanjo, škoda stran metat k je nesramno dobra tko da todika danes kuha nič sploh Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 nisem še do solate pršla... mogoče dons... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 NIČ- ker sem povabljena v bivšo službo na en rojstni dan Mularjija je čist srečna, ker si naredi špagete s paradajzom... Včeraj pa sem naredila mongolca- njam... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Velika solata z mojim jogurtovim prelivom in mozzarelo Pa eno sosedovo strucko ( matr so dobre) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Nič, dieta!!! Mogoče kaki pir Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 upam, da mi spet kakšen regrad ali pa motovilec pod zobe pade...Sezona se že končuje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Uh regrat in motovilec. Poslastica! Regrat mi pase s krompirckom ( pac solata), motovilec pa s fizolom. Mljask Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 mi s temi solatami kle... a motoviuc se dobi? prov res bi ga s fižolom.... mmmmm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Še dobi motovilc , čeprav bo kmalu konec veselja Motovilc s fižolom, jajcem in žlico koruze je bil pa danes za večerjo.+ mini sirova plošča in dve šajbi popečenega rženega hlebčka na osebo. Zaradi take hrane smo vitki in neskončno lepi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Jaz imam danes rizoto z lisickami in solato. Za zajtrk je bila pa banana Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 zajtrk jogurtkosilo neznanovečerja šejkič Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 zajtrk:banana in ananasKosilo: zelenjavna juha z lečovečerja:sladoled Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 filane paprike za kosilo (okoli 17ih)prej nič, proti večeru kakšen priboljšek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Kosilo: zelenjavna juha z lečo: Mas recept? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Lih skuhal in zmazal špinačo Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lih skuhal in zmazal špinačo Jaz tudi, kavico z dimom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz tudi, kavico z dimom Uf, pa Sale je bil zraven Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uf, pa Sale je bila zraven Ena kristalčica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.