češpljica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Gre vun. Sam pol te od prepečenca vse pika, k boš na hrbtu......al pa jaz se bova menjavala nč bat... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Te pa pravjo, da sam nas djede trga..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 pihaaaaaammmmmmmm Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 ....pa praskaš tud? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 aha tak da ti stojijo kocince pokonc...)))))) a še kej bi se našl....hahaaaa Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Predeš tud, ne Aja, si mislila pokonc stoječega..... Skratka ludeki, sm mislu, da me boste rasturili z idejami, pa vidim, da jih večina nima pojma kaj bi blo fajnega za popapcat v romantičnem večeru v dvoje.....troje....al kak že pač. Pa to se je za zamislit, bemu, ha? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 ka bi ti rad..kok romantičn ajd da vidim? mal razloži detajle...hehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Čak mal....jst sm si želel od vas kaj fajnega, novga zvedet..... Ma, jah sm pripravljal že vse živo.....v okviru svojih sposobnosti, znam kuhat, sam ne kompliciranih jedi.......solatke na sto i jedan način, male sendvičke na 100 i jedan način, tiramisu (zlo uporabn )........sirček, olive, pršut......sadno kupo......lahka večerja s svečkami, fajn mjuza, vinček........pa postregu sm jo tud že gol. Sam sm mislu kaka nova ideja, pa to...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 zdej čist odvisn al bi ti poudark dal bolj na ambientu..al bolj na hrani.al bolj na itimi...heheheeh lahko pa vse skup združiš----- probaj brusketke...sam boš pol spet jamral zarad drobtinc...olivno olje,česen,petršljček.,jurčki.......prekajena ribica ( v naravi seveda v posebnem prekajevalniku) hren s smetanco pa fedrčke na travi sprobat...ammmm tortelinčk z gorgonzolco...pa spet vinček zraven.....ammm kaj pa potem masažca.....pa skupna kopel....pa....mehurčki...pa mmmm aromaterapija...... ma velik je tega...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Eeee, to je že boljš... Sm pozabu prej, postregu sm gol in v predpasniku, pa z mašlčkom na mickenem, je bil eno izmed daril ........pa postrežčka je lohk šlatala kolk je čela Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 a maš kej u pac spet? mislim da zbiraš ideje.... hehehe aja če maš pa tako srečo,da ona pleše,mislim trenira..kh khm pol lahk doživiš orgazem skor med njenim plesom..hehehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Mah, čak mal, vsi smo mi stalnu v pacu, sam ni nujno da opazimo..... Aaaaa....hehehehe, tud ona se lohk mal razkazuje, ne Pa lohk je tud pladenj.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 bingo.)))) mal se pa včasih tud prepust in se ji zaupaj čist v njene roke,zamisli,izvedbo....ti sam uživej..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Hehehehe, ki te še take delajo, k majo domišljijo pa filing, pa se znajo potrudit? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 zdej nevem,so ji delal in uspešno nardil......ti baje so vonarke s hudiča..tak da probej,kaj veš.....mal se pust razvajat.....pa vajeti prepusti,njej..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Ja, to pa ni tolk za lase privlečeno, vodnarke pa to..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 mmhm verjem izkušenim..hahahahaha Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Hm, kaj si ti po horoskopu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 DANES IMAM PA V NAČRTU SKUHATI ZREZKE V ZELENJAVNI OMAKI, TESTENINE IN PARADIŽNIKOVO SOLATO. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 vodnarka Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na strani 5 v istem forumu Prehrana, imata temo Hrana+Erotika,mislim, da tole spada tja! Sem ravno hotla rect. Jaz imam pa danes sadni dan, bo sadna solata iz jagod in ene banane. Potem imam pa se mango, jabolka in borovnice. Ze prav komi cakam poletje, ko bodo marelice in naktarine normalnih cen Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Hvala za opozorilo,bova šla tja se naprej žgečkat,ko naju spet zagrabi:)))) heheheh kajne jagerček:)))????mmmmmmmmmmmmmccccccccccccccccccmmmuaaaaaak:) hahahaha Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 ričet... smo uzel iz zmrzovalnika... hehehehe... kwa je fajn da ni treba kuhat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Hrana na zaru: za ostale ribice, zame pa bucke, malancane...veliko solate...super je bilo! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.