enja 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hrana na zaru: za ostale ribice, zame pa bucke, malancane...veliko solate...super je bilo!Michelle: tudi rib in morskih stvari ne ješ? Kaj pa jajca? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 mi smo pa danes na žaru spekli gobice(šitake, bukov ostrigar, šampinjoni), v pečici smo spekli mlad krompir z rožmarinom, zraven pa še solato iz mehke solate, paradižnika, mlade čebule in origana, za desert smo se pa odpeljali na sladoled Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala za opozorilo,bova šla tja se naprej žgečkat,ko naju spet zagrabi:)))) heheheh kajne jagerček:)))????mmmmmmmmmmmmmccccccccccccccccccmmmuaaaaaak:) hahahaha Pa ja. Ker eni so že tako občutljivi, če določeni mal skrenemo s teme, da jih lahko to znervira, revčeke, to pa ne želiva, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Michelle: tudi rib in morskih stvari ne ješ? Kaj pa jajca? Jem jih, ceprav ne trdo pa mehko kuhanih, ker so mi zanic. Umesam si ucasih z mal sircka al pa ce so v kaksnem pecivu al pa v francoski jih tudi jem.Zakaj? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jem jih, ceprav ne trdo pa mehko kuhanih, ker so mi zanic. Umesam si ucasih z mal sircka al pa ce so v kaksnem pecivu al pa v francoski jih tudi jem.Zakaj? Ker je bil samo preblisk...vedno samo zelenjava in sadje ..in ker sama nisem ravno ljubiteljica mesa....morske dobrote in jajca pa ..sem pač vprašala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Danes je kuhala mamica in, kot vedno v nulo, Musaka z mletim mesom, krompir ter zelenjava (paprkia, beluši, beli luk, rdeči luk, peteršilj) Ter mešana solata (paradajz, čebula, kumarice). Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Sem s škarjami narezala regrat, na koščke narezala dimljen tofu in ga popekla na oljčnem olju, posebej skuhala krompir, dala vse v skledo, dodala česen, bučno olje, sol in kis Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Špageti z bučnim oljem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 kuhal nič....zdejle je svina padla...ta vsaj ne laže..hehehehehe:)))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Zunaj danes - rizotko, je bila dobra Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Bom poskusila skuhat neko varianto gobovega golaža, pa MOJO solatko bomo zraven(sem tolk srečna, ker mi je zrasla na vrtu ) Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bom poskusila skuhat neko varianto gobovega golaža,Kako ga boš pa kaj zakodirala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bom poskusila skuhat neko varianto gobovega golaža, pa MOJO solatko bomo zraven(sem tolk srečna, ker mi je zrasla na vrtu ) Ce bo uspelo, sporoci recept!!! No, ce ni mesa nic notri Neki se navajam na gobe. Sovrazila sem jih, pa mi je mami zanc skuhala prvic rizek z lisickami in mi je bilo super. Jaz mam graham testenine. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz mam graham testenine.Kako jih pa ti kodiraš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Super govejo juhco z rezanci sem skuhal Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Milf, a bi se zame tud kak krožnik našu? Jst bom pa raviole s špinačo in skuto...pesto genovese in saljat...mjam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Milf, a bi se zame tud kak krožnik našu? Jst bom pa raviole s špinačo in skuto...pesto genovese in saljat...mjam! Veš da Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Takole: šampinjone in šitake sem narezala na kolobarje,jih zdušila na fuul čebule, začinila s česnom(lažje prebaviš), poprom, majaronom in zeliščno začimbo, aja pa seveda s stanetovo soljo. Posebej sem skuhala na kolobarje narezan mlad krompir, ga odcedila in primešala gobam.Mah, ni glih golaž je pa dobro Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Takole: šampinjone in šitake sem narezala na kolobarje,jih zdušila na fuul čebule, začinila s česnom(lažje prebaviš), poprom, majaronom in zeliščno začimbo, aja pa seveda s stanetovo soljo. Posebej sem skuhala na kolobarje narezan mlad krompir, ga odcedila in primešala gobam.Mah, ni glih golaž je pa dobro Če si ga začinila in posolila kar na krožniku, pod 65°C, je moral biti super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Takole: šampinjone in šitake sem narezala na kolobarje,jih zdušila na fuul čebule, začinila s česnom(lažje prebaviš), poprom, majaronom in zeliščno začimbo, aja pa seveda s stanetovo soljo. Posebej sem skuhala na kolobarje narezan mlad krompir, ga odcedila in primešala gobam.Mah, ni glih golaž je pa dobro Verjamem! Bomo probali!Joj ta sol Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Verjamem! Bomo probali!Joj ta sol Pridi na piknik, te namočim v njo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Gurmansko, a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 danes kuham: fižolova juhca z rezančki hrustljavo zapečen mlad krompircek in piščanček,tak s skorjico....zraven na tanko narezana sveža paprika,veliko česna,peršiljčka,vse to popečeno,na koncu zalito s smetano( to je kot priloga mesku in kropirčku) zelena mehka solatkain za posladek in osvežitev; narezane breskvice potrosene z vanilijem njam....za odrasle pa malo gina..vse to prijetno ohlajeno...To Bo TO!!Pa dober tek vsem!))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...zraven na tanko narezana sveža paprika,veliko česna,peršiljčka,vse to popečeno....Narobe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.