Skoči na vsebino

Kaj bomo pa danes kuhali?


Recommended Posts

  • Komentarji 1,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

mi smo pa danes na žaru spekli gobice(šitake, bukov ostrigar, šampinjoni), v pečici smo spekli mlad krompir z rožmarinom, zraven pa še solato iz mehke solate, paradižnika, mlade čebule in origana, za desert smo se pa odpeljali na sladoled x^x
fish is mute-fish knows everything-G.B.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Hvala za opozorilo,bova šla tja se naprej žgečkat,ko naju spet zagrabi:)))) heheheh kajne jagerček:)))????

mmmmmmmmmmmmmccccccccccccccccccmmmuaaaaaak:) hahahaha :2src:

 

Pa ja. Ker eni so že tako občutljivi, če določeni mal skrenemo s teme, da jih lahko to znervira, revčeke, to pa ne želiva, ne x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Michelle: tudi rib in morskih stvari ne ješ? Kaj pa jajca?

 

Jem jih, ceprav ne trdo pa mehko kuhanih, ker so mi zanic. Umesam si ucasih z mal sircka al pa ce so v kaksnem pecivu al pa v francoski jih tudi jem.

Zakaj? :vio:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Jem jih, ceprav ne trdo pa mehko kuhanih, ker so mi zanic. Umesam si ucasih z mal sircka al pa ce so v kaksnem pecivu al pa v francoski jih tudi jem.

Zakaj?  :vio:

Ker je bil samo preblisk...vedno samo zelenjava in sadje x:Dx ..in ker sama nisem ravno ljubiteljica mesa....morske dobrote in jajca pa :palec: ..sem pač vprašala...

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Danes je kuhala mamica in, kot vedno v nulo, Musaka z mletim mesom, krompir ter zelenjava (paprkia, beluši, beli luk, rdeči luk, peteršilj) x:Dx Ter mešana solata (paradajz, čebula, kumarice). :yumy: xg:Dx
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Sem s škarjami narezala regrat, na koščke narezala dimljen tofu in ga popekla na oljčnem olju, posebej skuhala krompir, dala vse v skledo, dodala česen, bučno olje, sol in kis :yumy:
fish is mute-fish knows everything-G.B.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

kuhal nič....zdejle je svina padla...ta vsaj ne laže..hehehehehe:)))) x8Dx

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Bom poskusila skuhat neko varianto gobovega golaža, pa MOJO solatko bomo zraven(sem tolk srečna, ker mi je zrasla na vrtu xsuperx )

 

 

Ce bo uspelo, sporoci recept!!! No, ce ni mesa nic notri x;)x

Neki se navajam na gobe. Sovrazila sem jih, pa mi je mami zanc skuhala prvic rizek z lisickami in mi je bilo super.

 

Jaz mam graham testenine.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Takole: šampinjone in šitake sem narezala na kolobarje,jih zdušila na fuul čebule, začinila s česnom(lažje prebaviš), poprom, majaronom in zeliščno začimbo, aja pa seveda s stanetovo soljo. Posebej sem skuhala na kolobarje narezan mlad krompir, ga odcedila in primešala gobam.Mah, ni glih golaž je pa dobro x:px
fish is mute-fish knows everything-G.B.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Takole: šampinjone in šitake sem narezala na kolobarje,jih zdušila na fuul čebule, začinila s česnom(lažje prebaviš), poprom, majaronom in zeliščno začimbo, aja pa seveda s stanetovo soljo. Posebej sem skuhala na kolobarje narezan mlad krompir, ga odcedila in primešala gobam.Mah, ni glih golaž je pa dobro x:px

Če si ga začinila in posolila kar na krožniku, pod 65°C, je moral biti super :palec:

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Takole: šampinjone in šitake sem narezala na kolobarje,jih zdušila na fuul čebule, začinila s česnom(lažje prebaviš), poprom, majaronom in zeliščno začimbo, aja pa seveda s stanetovo soljo. Posebej sem skuhala na kolobarje narezan mlad krompir, ga odcedila in primešala gobam.Mah, ni glih golaž je pa dobro x:px

 

Verjamem! Bomo probali!

Joj ta sol x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

danes kuham:

 

 

 

fižolova juhca z rezančki

 

hrustljavo zapečen mlad krompircek in piščanček,tak s skorjico....zraven na tanko narezana sveža paprika,veliko česna,peršiljčka,vse to popečeno,na koncu zalito s smetano( to je kot priloga mesku in kropirčku)

 

 

zelena mehka solatka

in za posladek in osvežitev;

 

narezane breskvice potrosene z vanilijem njam....za odrasle pa malo gina..vse to prijetno ohlajeno...

To Bo TO!!

Pa dober tek vsem!:)))) x:px

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...



  • Včlani se

    Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

  • Zadnji obiskovalci

    • Noben član si ne ogleduje te strani.
×
×
  • Objavi novo...