Guest sstane 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne vem, če bi bil sploh še užiten do naslednjega party-ja! :xx!: Ga bomo kar v soboto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ga bomo kar v soboto Pridem še jaz...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ga že ni več! O ti zverina, čist vse popapaš ha ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Kolko sm se jaz nažrl zdaj - dva orto sendviča. Samo, shujšal sem pa že 5 kil v 14 dnevih, pidno treniram, pa tud sendviče vsako večer pridno mažem. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kolko sm se jaz nažrl zdaj - dva orto sendviča. Samo, shujšal sem pa že 5 kil v 14 dnevih, pidno treniram, pa tud sendviče vsako večer pridno mažem. Jaz pa ravnokar se bom lotil delat topli sendvič s pršutom in za glavno jed, rezance v zelenjavni omaki (paradajz, artičoki, beli luk...in še kaj se bo najdlo). Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seveda, lakom lačen! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa ravnokar se bom lotil delat topli sendvič s pršutom in za glavno jed, rezance v zelenjavni omaki (paradajz, artičoki, beli luk...). Jebote, kaj ti zajtrk, malco, kosilo, pa večerjo na enkrat stisneš eem, sej jaz tud Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ga že ni več! Gremo pa v slaščičarno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Gremo pa v slaščičarno K men na obalo v Mignion ! Častim jaz !!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jebote, kaj ti zajtrk, malco, kosilo, pa večerjo na enkrat stisneš eem, sej jaz tud Nekoč sem imel hud zajtrk ahmmmmm...najprej sem pojedel sendvič, nato dva krofa, ter ceu paket jafa kekse in zraven sem spil liter gostega soka...to, ko sem še v osnovno šolo hodil ! Zdaj bolj na easy...pazim na linijo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mignon ima slastne tortice! Se strinjam, žal nismo imeli možnosti it v Mignon tisto soboto...bo pa za naslednjič, upam v kratkem !Morem pohvalit vse, ki so bili prisotni...vesela družba ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>K men na obalo v Mignion ! Častim jaz !!! čez cca 8 min bom tam Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>čez cca 8 min bom tam Počasi punca Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ja saj če grem počasi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>čez cca 8 min bom tam Ti pa si naša...obalčanka ! Raje jutr...zdaj me čaka večerja na mizi in v istem času bom guštiral filem, ki bo začel v tem hipu ! p.s.že začenja...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ma kaj ni že Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma kaj ni že Si nam ti zadnjič mahala iz Pirana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si nam ti zadnjič mahala iz Pirana Ko j... sol pa vseskup, sstane je šou med rokerje. Kul avtar Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko j... sol pa vseskup, sstane je šou med rokerje. Kul avtar Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hej, Sstane,superca! O, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Jaz pa zdajle naredila tisto pito po Contesinem receptu Sem kar cel kozarec visenj not dala, so se komaj zvrstile Pa nisem cist prepricana, ce bo do jutri kaj ostalo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Hehe, pol naj mi pa se kdo tezi, da brezveze cele dneve na forumu visim ga bom sam na en desert povabla, pa se mi bo se en teden opraviceval Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ga bom sam na en desert povabla, pa se mi bo se en teden opraviceval Kdo, kdo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 kdorkoli, ki bo tezil aja, Sol je tud noter Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Skuhal sem mlečni riž in ga fino posolil in pocukral, pa še neke začimbe sem not zmetal, pa ni bilo ničemur podobno ampak dobro je pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.