mushi 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 a ti kej opaziš razliko po okusu, špinača in koprive? Jst full ne. hehe.. žgal po grlu.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ma isti šmorn po moje sam da špinače skor zihr noben ne pride v vrt poscat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 conti, tvoja domišljija gre prek vseh meja! Tud jo lahk kdo tam poščije, al pa si mačke iz nosu vrta in jih noter meče? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 zdej si me pa na un prizor spomnala iz Mad about Mary, sam ni bil smrkelj... beeeeeee....... grozne zadeve... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 pol pa nisem edina z gruaznimi asociacijami.. mene pa full preganjajo take stvari.. al pa da bi jst na kaki pojstli spala, ne svoji, ti razni apartmaji pa to, hotelske sobe.. me kr mrazi kaj vse.. pa kolk mrtvih, pa kolk takih z izpuščaji, pa ne vem kakih vse, + izločki in tko, kar je še najbolj verjetno.. tko da mam najrajš šotor, pa blazino našo in spalno vrečo in pojstlo MOJO doma... :OO!: neka fobija ubitačna,... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 dober, pr pakirani sej v trgovinah, tržncah jo ne prešlatajo, sam pakirana je pa v fabrikah tud nepakirana.. štekaš? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 vem ja! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pol pa nisem edina z gruaznimi asociacijami.. mene pa full preganjajo take stvari.. al pa da bi jst na kaki pojstli spala, ne svoji, ti razni apartmaji pa to, hotelske sobe.. me kr mrazi kaj vse.. pa kolk mrtvih, pa kolk takih z izpuščaji, pa ne vem kakih vse, + izločki in tko, kar je še najbolj verjetno.. tko da mam najrajš šotor, pa blazino našo in spalno vrečo in pojstlo MOJO doma... :OO!: neka fobija ubitačna,... enako me živ boh ne sprav v hotel za dopust al pa javni sekreti grem u gošo rajš če je že mus pa u restavraciji jest :xx!: sam to študiram kk so to spravl skup, mi mine da b še gdaj kej pojedla komplikator svetski u glavnem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ehja,veš koliko svinjarije pojemo, pa sploh ne vemo! Če imaš pralni prašek, ni problema Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Evo, mlad, neolupljen, na suho pečen krompirček v pečici nad 225°C pomešaš s slano solato berivko in dodaš na črno bučnega olja, kisa pa nič En škaf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ravnokar naredil in se počasi odpravljam za mizo.Rezanci s paradižnikovo omako, malo gobic in narezani kosi parmezana Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Odlično. Sam Mick še fali..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Mešana solata (s tunino) ....mjami(s stanetovo soljo seve ) Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 a to zdejle vi to manđate a kaj?? hmmm tud mene lakota daje....mmm neke bi mmmmmmm le kaj? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Jaz sem pa danes kupila šparglje. Ker pa jih vedno pripravljam ne eno in isti način, me zanima, če ima kdo kakšen dober recept za pripravo le-teh? Hvala za vašo pomočko!!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Špargljeva rižota:šparglje prerežeš na pol..spodnji del, ki je trši daš kuhat malo prej, zgornjega pa kasneje.Odcediš, vode ne zavržeš. Prepražiš malo čebule, dodaš riž, narezane šparglje, paradižnik,lahko tudi papriko, začimbe, zaliješ z vodo, v kateri si kuhala šparglje...in dober tek!Špargljeva juha:na maslu prepraži pšenični zdrob( čisto malo, ne sme porjavet), dodaj narezane šparglje in na kocke narezan krompir, zalij z vodo, ko je stvar kuhana....jo lahko zmiksaš in dodaš jušne kroglice..in jasno sol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ehja,veš koliko svinjarije pojemo, pa sploh ne vemo! V restavraciji(gostilni, hotelu) naročimo gobovo juho in kalamarsko ploščo za dva (polnjeni kalamari in navadni kalamari pečeni na žaru, ocvrti kalamari, pomfri, krompir v oblicah+blitva..zraven posodica s tatarsko omako in druga, kjer je česen+olje).Gobova juha se skuha enkrat na teden in potem po porcijah zamrzne.Kalamari pridejo zamrznjeni in neočiščeni v "hišo dobrot".Ko je čas, se v vroči vodi odmrznejo, očistijo(ven se potegne drobovina in prozorna kost..iz lovk pa "usta")...jasno, da se očiščeni kalamari ne splakujejo .Del, ki je namenjen polnjenim kalamaron se napolni...in vse skupaj zopet zapakira in zmrzne(brez termične obdelave).Pomfri se speče zjutraj, prav tako skuha krompir....zvečer, ko mi dobimo porcijo na mizo, pa se pomfri samo na hitro "dopeče", krompir v oblicah pa potisne v mikrovalovno pečico...tatarska omaka in česnova omaka...no, kar je ostalo od naših predhodnikov ......Izjemno rada imam školjke ali škampe ali jastoge.....pa nekoč berem recept za pripravo jastoga.Piše:"Svežega, najbolje živega(jasno, da je živ tudi svež) potopimo v posodo s kropom , da ohrani barvo...HALOOOO"Živo žival bom kuhala?........Povprašam kolegico biologinjo.....pa pravi...no, za svoj "boljši občutek, mu lahko prej odsekaš glavo, vendar ima njegovo telo toliko živčnih ganglijev, da je res najbolje, da kar živega potopiš v zelo vroč krop .In kako ubijemo ribo? Zadušimo jo... VEM, zakaj zdravnica, ki dela na min. za zdravstvo, ne kupuje kruhaVEM, zakaj kolegica, ki je sanitarna inšpektorica, ne kupuje na tržniciVSE to želim vedet in SAMA precenit, kaj bom jedla in kaj ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Hehe, moje zdravo, lahko, poletno kosilo... sveze jagode (kao sladke, pa kaj se ), makovka in topfen creme banana..Ma danes se mi pa res ne da kuhat... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Špargljeva rižota:šparglje prerežeš na pol..spodnji del, ki je trši daš kuhat malo prej, zgornjega pa kasneje.Odcediš, vode ne zavržeš. Prepražiš malo čebule, dodaš riž, narezane šparglje, paradižnik,lahko tudi papriko, začimbe, zaliješ z vodo, v kateri si kuhala šparglje...in dober tek!Špargljeva juha:na maslu prepraži pšenični zdrob( čisto malo, ne sme porjavet), dodaj narezane šparglje in na kocke narezan krompir, zalij z vodo, ko je stvar kuhana....jo lahko zmiksaš in dodaš jušne kroglice..in jasno sol Najlepša hvala za recept. Danes smo sicer šli kar ven jest in sem pojedla en velik solatni krožnik (paradižnik, zelena solata, bučke, mozzarela, puranje meso) z omakco curry-a in mi je full pasalo....MLJASK Jutri bom pa probala tole špargljevo rižotko..... Poročam,kako je bilo.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Ja, poročaj kokica ..pa saj veš, tudi grah lahko dodaš..pa parmezan na koncu...Dober tek! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Joj enja!!! Ta recept si bom pa kar sprintala, neki vegi cisto zame Upam, da bom znala. Jutri se ne bom carala, ker sem danes ze naredila sojine zrezke za jutri.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 gobova juha z jurčki, šmorn, breskov kompot...... komentarji pri mizi :xx!: sem se nalezla kuharskega virusa in ob 19h zakurblala pečico, čokoladni čupavci s kokosom, marmorni kolač, jabolčna pita, orehova potica komentarji pri mizi špargljeva juha mali drugače: Šparglje (1kg)narežeš na koleščke, prepražiš na maslu, pomokaš da vpije maslo, doliješ vode, zavreš do mehkega, odstaviš, posoliš s soljo, dodaš žlico kisle smetane in zmiksaš. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 danes sem si naredila full dobro kosilo špageti barilla , svež na koščke narezan paradižnik sem skuhala na popraženi čebuli, da se je omehčal in spustil sok, dodala začimbe(bazilika,sol,nekaj origana)in še eno veliko konzervo tune(olje sm odlila oz. stisnila stran ) super omaka in se lepo napapala potem pa šla na šmarno Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Kul , fajn papcate Jst zadnje čase še sam improviziram.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 lazanja mesna.čist domača s testom vred......njammmmmmm Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.