Primavera 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz tudi lazagna z ekstra porcijo bešamela,mešana solatka(berivka,motovilec,rukola) s fižolom,zraven črni Cabarnet Sovignon, za sladico pa baklava z vanili saldoledom! Mljask! Vedno, ko ti pišeš, kaj bomo danes kuhali, grem z zanimanjem prebrat, ker so vedno sam dobrote Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Danes smo naredili špargljevo kremno juhico (rižotka bo drugič). Potem pa kus-kus, dušena zelenjava (grah,korenje,por,stročji fižolček,koruza,čebula,česen,cvetača) in ribe na žaru. Zraven pa še solatka (kristalka, paradižnik, mlada čebulica,česen...). Sladice danes ne.....AMPAK JE PA BILO MLJASKATA:::::::: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Goveja juha z jajčkom in gresom, tagliatele z jurčki in šampinjoni,mešana solata, za sladico pa melona in sladoledni piškoti polnjeni s punč sladoledom! Šampanjec za aperitiv,katero vino bi zraven, pa se še nisem odločila! Ti imaš vedno tako pestre jedilnike? Kako ti uspe vse spelat? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 A veš,da to mene tudi zanima Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A veš,da to mene tudi zanima Pridi na ALTERMED v Celje, ti bo to v živo razložila na predavanju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Goveja juha z jajčkom in gresom, tagliatele z jurčki in šampinjoni,mešana solata, za sladico pa melona in sladoledni piškoti polnjeni s punč sladoledom! Šampanjec za aperitiv,katero vino bi zraven, pa se še nisem odločila! Bi se kar povabila na tole! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bi se kar povabila na tole! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Abrahamov zrezek z zeleno solato mmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Abrahamov zrezek z zeleno solato mmmm Sedaj pa sladica, mlečni riž z naribanim surovim jabolkom, posladkan s surovim medom, nekaj kapljic limone in ščepec surove soli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 tale sol na koncu pa ful sede aham.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Hoj, sstane...ne morem na altermed-izpiti...pa se posolite še zame... Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Bomo, s surovo zdravo soljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 mi kuhamo s tvojo, no oz.tako, ko solim jed ko jo kuham malo posolim z navadno soljo, potem pa ko serviram dodamo še malo sale salute Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>mi kuhamo s tvojo, no oz.tako, ko solim jed ko jo kuham malo posolim z navadno soljo, potem pa ko serviram dodamo še malo sale salute Ni sicer pravilno, ker boste dalj časa potrebovali, da si nafilate akumulatorje, za začetek je pa tudi bolje, kot nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 ja, a je bolje da dam kr noter tvojo sol..?neslano pa ne morem kuhat, ker mi potem hrana ni dobra... Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, a je bolje da dam kr noter tvojo sol..?neslano pa ne morem kuhat, ker mi potem hrana ni dobra... Ne lomi ga, zdrava sol mora ostati surova, če ne, ni učinka. To, da ne moreš kuhati neslano, pa potem soliti, pod 65°C, je pa samo predsodek in moč stare navade :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 no, sej ga ne lomim, zato sem te pa vprašala... o drugem delu odgovora bom pa molčala -stara navada Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> tole je pa aaaaaaa timing... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne serji,če soliš naknadno ješ pol kristale , ker se ne raztopi sol in jed ni slana enakomerno Ti si bobnar, ne pa kuhar in če bi bil na party, bi ti Contesa pokazala, kako se to dela. Moraš malo bolj počasi, ne pa po bobnarsko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 kdo pa še dela dans po novem receptu?jest prsegam na sisgurno,po tastarem še.......in v tem primeru sol škrta pod zobmi....tak da...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Na primer, česa se ne da soliti potem, po kuhanju in pečenju Ti pa ne laži, da zdrava sol škrta, ker je mikroporozna in se takoj zdrobi. Če imaš pa kakšno štacunsko kamenje, si pa res lahko zobe polomiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a dej, še en jasnovidec Kaj, sem zadel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Ko ste ze mimo teme... A v mlincek se je pa ne sme dat? Soli mislim.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko ste ze mimo teme... A v mlincek se je pa ne sme dat? Soli mislim..Ne, lahko jo pa rahlo zdrobiš v lesenem možnarju, ne vem pa, zakaj bi to počela, saj jo lahko tudi posebej raztopiš v limoninem soku, kisu, vinu itd, ali v vodi in potem jed preliješ. Contesa je rekla, da si za solate pripravlja dresinge, na primer itd, itd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.