Guest sstane 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>čaki stari, zdaj pa ga serješ.tvoja sol je 1mm granulat (razen tista v tamalih vzorčnih epruvetkah, me res zanima zakaj?, a?), če soliš na koncu, po možnosti hladno jed, pol škrta in je jed neenakomerno slana. kaj fuflaš nekaj, misliš da samo ti znaš ssolit? Čuj ti Štajerc, ziher si ti po prleško delaš solato, da sol fukn..š na konco na bučno olje, potem pa res škriplje, ker v olju se nobena sol ne topi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Zakaj bi jo drobila? Kr tko... na misel mi je prislo.. pa ker mi je mlincek ful simpaticna zadeva pa da ne skrta Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj bi jo drobila? Kr tko... na misel mi je prislo.. pa ker mi je mlincek ful simpaticna zadeva pa da ne skrta V mlinček daj cuker, sol pa kar liži, bo bolj sladka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 glihkar sem si dlesen dvignila, ko sem ugriznila v kruhek, oblozen s paradiznikom in posoljen... pa mi je sol ravno med dlesen prisla... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 :xx!: <{POST_SNAPBACK}> glihkar sem si dlesen dvignila, ko sem ugriznila v kruhek, oblozen s paradiznikom in posoljen... pa mi je sol ravno med dlesen prisla...Če se ti ne bi tako mudilo, bi se sol na paradižniku raztopila ali pa je bil kašen dehidriran paradajzek. No, če si pa že tako neučakana, jo pa s kuhalnico zdrobi na lesenem pladnju, če že možnarja nimaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Saj ni problema, malo hecam... Meni cist pase grickat Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Danes imam za kosilo pasulj in zeleno solato z malo koruze. Pa zvečer še dve mandarini in to je to. Še vedno na dieti pa se zelo fajn počutim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Heh, tako "moško" kosilo bo, pa to..... Nabavu sm ene posebno dobro domačo kranjsko klobaso, polovička bo dovolj, mlada čebula, paradižnikova solata......pa fajni črni kruh........ga bom še mal namakal ....kruh v paradižnikovo solato. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 dans...nič ker mam dan offf....mal sadja pa to....moram skensat še par kil dol..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 v pečici pečen mlad krompir, grah in korenje, pa zelena solata...sladica Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>haha, lej ga starega, se je razpizdo jebo te prlek Nea zajebavaj Prlekof, majo narbokše vino in zaaaseko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 dons bomo pa mal pretiraval GROMOZANSKI kos kruha,pa SHEBLGROMOZANSKA skleda rukule,pa TANARTABLTAVELKA zhlica pa AJMR sladoleda zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Mi imamo pa piknik, ribice bomo pekl Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 bemu! tanartabltavazhn pa pozabu naredu maslo....iz kile perja pride jutr moja psihologinja( )....bova kukije delala une ta trde....z orehi, leshniki, suhim sadjem......njamy zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> bemu! tanartabltavazhn pa pozabu naredu maslo....iz kile perja pride jutr moja psihologinja( )....bova kukije delala une ta trde....z orehi, leshniki, suhim sadjem......njamy zlomk TI si se spravil to packarit? sam men skor nikol niso vsec, ker so vedno na telo in na down, pa se okusa se ne mors zlosat. jaz pa ne vem, kaj bom kuhcala, vceraj sem se vseen spravila gobovo juho naredit, v pol urce, pa je bila fertik, njami kok je bila dobra. Nekaj bom ze spacala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 jz mam pa en kup zelenjave... hehehe... če bom lačna jo bom pohamsala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam men skor nikol niso vsec, ker so vedno na telo in na down, pa se okusa se ne mors zlosat. hehedobish moje na probo chist druga energy...SHIVASHAKTI.... mal na mistiko pochjo pa she dobri so....brez priokusa zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 jest pa kuham.fižolovo juhco z zvezdicami......panirani zrezki,prazen krompir pa bučke v smetanovi omakci za prilogco.....zraven še velika skleda solate mmmmmmm za sladico pa sladoled z vročimi višnjami....) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Krompirjevo juho z jurcki, mesano solato ( zelena+rukola in malo spinace). Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 aakhut, , to se pa machbeter slis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aakhut, , to se pa machbeter slis. jebesh slish.....bosh dozhvela kuko te muchbetter pelejo..... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 no bomo vidl. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Mi pa bom danes jedli: polnozrnate špagete in omakco z veliko česna,tune in sladke smetane ter goro solate....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 men je tud na ene makaronaste zadeve mal vleklo prejle.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Na dve uri po en sadež, ful vode, zeleni čaj-> počutje izvrstno- nič lačna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.