seal 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 evo kaj sm dones jedu, ko sm ustal so bli ovseni kosmiči z 2dcl alpskega mleka 1,6 MM in dve žlici kakava potem kosilo: makaroni s paradižnikovo omako in tuno večerja: 250g puste skute + banana Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Uh, jaz si pa prav zelim enga tazga "normalnega" recepta za prekmursko gibanico, kjer lih ne porabis 2 kile masla ma sej ni treba, js zmeri zmešam mal olja pa tople vode pa s tem pol pokapam plasti testa, je glih tak dobra, nekej pa more bit, k je suha ful drgač, ni za jest Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Uh, jaz si pa prav zelim enga tazga "normalnega" recepta za prekmursko gibanico, kjer lih ne porabis 2 kile masla Sama pa testa nikoli ne vlažim.....Michelle poskusi takole:Kupiš vlečeno testo.V posode si pripraviš nadeve:-mlete orehe(uporabila sem že tudi lešnike) preliješ z vrelim mlekom-mleti mak prav tako preliješ z vrelim mlekom-naribaš jabolka, dodaš cimet-skuta(lahko tudi z manj maščobe), vanjo zamešam jajcevsem sestavinam dodaj sladkor(ali pa tudi ne) po okusu.Potem se začneš igrati...plast testa, plast nadeva....Ker so vsi nadevi že sami po sebi sočni, testo enostavno položim na pladenj , ga ne vlažim ali mastim.Ker žal ne moreš speči samo košček ali dva gibanice...speci pač pladenj, ga razreži in vsak košček posebej zamrzni...Dober tek( in se priporočam za košček ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma sej ni treba, js zmeri zmešam mal olja pa tople vode pa s tem pol pokapam plasti testa, je glih tak dobra, nekej pa more bit, k je suha ful drgač, ni za jest Aha No vidis, to je tud ideja..s toplo vodo.Po pravici povedano, se je se nikoli nisem sama lotila. Imam samo en recpet, ki sem si ga prepisovala ob gledanju oddaje, pa mi je cisto prevec mascobe. Hvala Dober tek( in se priporočam za košček ) A ti sladkas vsako zmes? Men so te stvari ( kupljene) ponavadi presladke.Ko se bom lotila, bom itak cel pladenj, verjemi, da bo v nasi familiji hitro sla Ne vem iz kje si, ampak ce si kje blizu, te z veseljem povabim na koscek ali 2 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 js ne dam velik cukra, k je men tud hitr presladko, sam mal pa morš, da je okus taprav, vsaj skuto in jabolke Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Sama sladkam vse nadeve( ker imam pač rada sladko), ni pa nujno.Testa pa ne vlažim, ker so vsi nadevi sočni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Zos iz kumaric8kako je prav kumarčni zos, tople kumare?) in polpete iz kosmičev in zelenjave ..posladka pa ni- ni Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Jst bom pa čopnila pečen, mlad krompir s česnom in kumino, zraven pa veeeeeliko skledo domače zelene solate. Sladice nič, sm bl švorc Mam pa lepe kopalke zato Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 danes ne kuham sploh bojo djedi menda uzun pekli Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 eno juhco čimprej,m je tuko slabu Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Delala sem muffinse, da razveselim koga. Se mi pa sedaj ne da it kosila zase delat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 skutini štrukli mmmpa kšno solato bi zrammmm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>skutini štrukli mmmpa kšno solato bi zrammmm I tata bi sine....mljask Obožujem sirove štrukle (slane). se bo treba spet z mamo pobotat ...ko se mi pa testo ne vleče...brrr... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Evo en receptič za eno enostavno in ludo pastico, na brzaka narejena in fullll dobra: Rubyina pisana pasta (testenina :xx!: ) V hladilniku najdeš : 1 koren in pest črnih oliv, ki jih izkoščičiš, koren naribaš na velike luknje in oboje pocvreš v težki ponvi na žlici olivnega olja. Posuješ s ščepcem rjavega cukra in pustiš za zakaramelira, slednjič zaliješ z pljuskom belega vina, pokuhaš, da vinček izpari. Slednjič dodaš na kose narezano gorgonzolo ali kakšen drug plesniv sir (brie, kambozola...), dodaš malo vode iz lonca, kjer kuhaš pasto. Premešaš in ko se sir stopi, ugasneš. Omako popopraš s sveže mletim poprom. Medtem v osoljenem kropu skuhaš kakšno res dobro jajčno pasto, ki mora biti kratkega formata (ne rezance), npr svedrčke, polžke, školjkice (barilla ima super- rumena pakunga) Za vse skupaj porabiš 15 min . Zraven se prileže kakšna sveža solata in obvezno glaž žlahtnega, belega, suhega, a svežega vinčka iz Goriških Brd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Refošk Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Danes je bila pa kar tedenska klasika (včasih tudi po 3x ali več na teden - študentsko življenje) špageti s tuno ( 1 paradižnik, 1 mala tuna, 2 žlici koruze... pa začimbe) Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 V tem trenutku kuhajo se rezanci, pol pa še en dodatek, mleta jajčka, ter mal popopram s tartufi in wola, rezanci ala tartufon ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>V tem trenutku kuhajo se rezanci, pol pa še en dodatek, mleta jajčka, ter mal popopram s tartufi in wola, rezanci ala tartufon ! Pa kaj Santos, ti imaš pa danes kuharski večer ali kako? Tako pozno ti ješ?Kakorkoli, želim ti dober tek....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa kaj Santos, ti imaš pa danes kuharski večer ali kako? Tako pozno ti ješ?Kakorkoli, želim ti dober tek....... Sem prišel pozno iz treninga...zdaj pa sledi poslastica ! Morem jest, če ne telo ne zdrži vsakodneve treninge...in pol še zboliš, kot se mi je zgodilo ne dolgo od tega...! Thanks. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sem prišel pozno iz treninga...zdaj pa sledi poslastica ! Morem jest, če ne telo ne zdrži vsakodneve treninge...in pol še zboliš, kot se mi je zgodilo ne dolgo od tega...! Thanks. Prav imaš, ti se kar lepo napapcaj...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 pol pa verjetno treba tut pazit kaj poješ?..kolkrat na dan pa potem?...in seveda naj tekne! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pol pa verjetno treba tut pazit kaj poješ?..kolkrat na dan pa potem?...in seveda naj tekne!Nima teh skrbi oz. moje telo skuri vse kar je odveč ali obratno, kar je dobro absorbila... Dugače pa pazim oz. že sam organizem zbira hrano, tako, ko je kakovostna in predvsem zdrava ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Danes sem dokončal eno arhitekturo ob ribniku s pergolo in kaminom. Spekel sem mlad krompir v žerjavici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.