Michelle 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Vegiburgerje pa peso Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Contesa ma kako teb uspe obdržat takšno linijo tole je hrana po mojem okusu.. jst pa danes zelenjavno mineštro, al neki podobnega. Ma me je zjutraj pogled na tehtnici mal v slabo voljo spravil.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Ja, tudi jaz se moram malo "razstrupit" ...na dopustu sem bila preveč sladkosnedna ...juhico iz bučk-kremno bom skuhala, na koncu bom pa dodala še na kocke narezan in skuhan krompirček, pražena bučna semena in bučno olje Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Danes imam sadni dan in cel dan nažigam samo češnje. Počutje izvrstno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 nč posebnega dobra domača goveja župca z rezančki.....pa velika skleda solatke...pa mesni sir...dost je za sladico pa domač češnjev zavitek njam Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Spinacne njoke s peceno skuto in malce parmazna Popoldne se bom pa lotila torte sam narest, nc jest Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 js upam,da bo že skuhan,ko bom domov iz službe uletela dans se mi ne da kuhat, je blo za vikend čist dost Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 peresnike z omako iz koruze, graha, paprike in začimb(majaron, bazilika, origano), omako sem zalivala samo z vodo od testenin in dodala eno žličko oljčnega olja, solato sem pa naredila iz zelja, korenja in kumar-to sem imela doma ...posladek me pa čaka v Kp, ko tja prispem s kolesom Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Kaj je to peresnik, mimogrede? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>testenine mislim da se po italijansk reče penneSame luknje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 neki hudo slanga...sam she ne vem kaj zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> neki hudo slanga...sam she ne vem kaj zlomk Eno slano morsko deklico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eno slano morsko deklico Pa fajn polizat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 nimam kakih idej dons že dva dni sam maline jem zdej bo ž cajt kej konkretnega vase spravt Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Sataraš..a se sploh napiše tko? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sataraš..a se sploh napiše tko? Napiše in poje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Napiše in poje Še dobr, da mam tvojo sol za posolit... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 danes padajo same odlične ideje Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 no pa mi je ratalo ene testenine(spet ) spacet, s paradižnikovo omako, gobicami, lečo in koruzo.......nč kej bol pametnega se mi ne ljubi skuhat....mislim da bom počas ob naziv šef kuhinje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Danes smo pa papcali: zelenjavno juhico, palačinke z nadevom iz skute,smetane in cimeta, prelite z mešanico sladke smetane in jajčke, ter vse lepo zapečeno v pečici...... ter kompot.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes smo pa papcali: zelenjavno juhico, palačinke z nadevom iz skute,smetane in cimeta, prelite z mešanico sladke smetane in jajčke, ter vse lepo zapečeno v pečici...... ter kompot.... JAZ BI TUDI Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 paradajzovo solato,3-5 peroupa spat pa nej zhe ta rak luno pozhreal pa obratn zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 za kosilo testenine (široki rezanci) z bučkami in paradižnikom ter kozarček belega;za večerjo palačinke po želji (s sadjem ali marmelado ali limoninim sokom) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 blitva s krompirjem in salmon Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ha, dans sn se basal z vsem vragom, na sestanku vjutro pol pladnja keksov požrl, pol dva sendviča, jogurt, čokolado, kao za kosilo neke testenine pa peso, pol pauza s kikirkijem, pa ribe iz konzerve z onim primorskim kruhom, pa puding, pa spet neke smokije,,...poleg pa lokau totalno zmešan sok : ) bemti, ko nosečnica Bobnar= fojba (brez dna) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.