Skoči na vsebino

Kaj bomo pa danes kuhali?

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Komentarji 1,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Contesa x:px ma kako teb uspe obdržat takšno linijo :palec: tole je hrana po mojem okusu.. jst pa danes zelenjavno mineštro, al neki podobnega. Ma me je zjutraj pogled na tehtnici mal v slabo voljo spravil....
Deli na socialnih omrežjih

Ja, tudi jaz se moram malo "razstrupit" x;)x ...na dopustu sem bila preveč sladkosnedna x:px x:Ix ...juhico iz bučk-kremno bom skuhala, na koncu bom pa dodala še na kocke narezan in skuhan krompirček, pražena bučna semena in bučno olje xsrcx
fish is mute-fish knows everything-G.B.

nč posebnega dobra domača goveja župca z rezančki.....pa velika skleda solatke...pa mesni sir...dost je

za sladico pa domač češnjev zavitek njam

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

js upam,da bo že skuhan,ko bom domov iz službe uletela

dans se mi ne da kuhat, je blo za vikend čist dost

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

peresnike z omako iz koruze, graha, paprike in začimb(majaron, bazilika, origano), omako sem zalivala samo z vodo od testenin in dodala eno žličko oljčnega olja, solato sem pa naredila iz zelja, korenja in kumar-to sem imela doma x:)x ...posladek me pa čaka v Kp, ko tja prispem s kolesom :inocent: xsrcx

no pa mi je ratalo ene testenine(spet x:o)x ) spacet, s paradižnikovo omako, gobicami, lečo in koruzo.......nč kej bol pametnega se mi ne ljubi skuhat....mislim da bom počas ob naziv šef kuhinje :o|o:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Danes smo pa papcali: zelenjavno juhico, palačinke z nadevom iz skute,smetane in cimeta, prelite z mešanico sladke smetane in jajčke, ter vse lepo zapečeno v pečici...... :palec: :inocent: ter kompot.... x:px x:px x:px x:px xDDx
Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Danes smo pa papcali: zelenjavno juhico, palačinke z  nadevom iz skute,smetane in cimeta, prelite z mešanico sladke smetane in jajčke, ter vse lepo zapečeno v pečici...... :palec: :inocent:  ter kompot.... x:px  x:px  x:px  x:px  xDDx

x:px x:px :yumy: :yumy: :yumy: :yumy: :onfire: :wOOt: JAZ BI TUDI x:px

<{POST_SNAPBACK}>ha, dans sn se basal z vsem vragom, na sestanku vjutro pol pladnja keksov požrl, pol dva sendviča, jogurt, čokolado, kao za kosilo neke testenine pa peso, pol pauza s kikirkijem, pa ribe iz konzerve z onim primorskim kruhom, pa puding, pa spet neke smokije,,...poleg pa lokau totalno zmešan sok : )

bemti, ko nosečnica

Bobnar= fojba x:Dx x:Dx (brez dna)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...