Skoči na vsebino

Kaj bomo pa danes kuhali?

Recommended Posts

• Komentarji 1,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Danes nekaj posebnega... x^x

Kaviar z maslom in toastom...in zraven ledeno mrzla vodka

Juha iz divjih špargljev

Kozice na olivnem olju s česnom in limono

Za mal predaha limonin sorbet

potem pa svinjska rebrca, ki so že od včeraj v marinadi...pečena na žaru

Mladi krompir z rožmarinom pečen v pečici

Solata sestavljena iz dveh vrst radiča in treh vrst rukole

Jagodna panna cota

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

Juha iz divjih špargljev

:xx!: (o tocno tem sem govorila v Dnevniku)...

Tole sem imela plan, zdaj gremo pa na pico.

Mislim ne juhe, pac pa samo sparglje z maslom in parmezanom.

In zdaj ne bom.

Radic (ze spucan, ki shizim) - zdaj pa nista.

Wow kosilo, Astra! x^x x:px :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jez tut nisem kuhala x!x ...dragi me je presenetil x!x ... :palec: :palec: x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

moja tradicionalna pašta s sirom paradižnikovo omako in po tanovem ssoljo ;) mmm paše paše....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Z: banana, coffee

K: dons je bla zelena solata brez kisa pa kus-kus. Simple. x:)x

V: za večerjo pa en zrezek, alfa alfa, pa vinček ...

Vmes med obroki pa kakšen chocko.

Guest sstane
moja tradicionalna pašta s sirom paradižnikovo omako in po tanovem ssoljo ;) mmm paše paše....

Kako si pa to pašto pripravljaš :8):

pašta s 4mlinotestovimijajci, obvezno ,parmezan in mau tune x:px

nisem še prišel tak globoko v kuhinjske veščine kot Astra in Contess..,ni blo-še prilke, sam me pa tut ne potegne, ker taka kuhinja je zahtevne sorte..mam jest raj preproste,naravne jedi samo ,da je želodček poln x:Dx

Kako si pa to pašto pripravljaš :8):

torej mlinotestovi praradižnikovi špageti po želji (po lakoti glede na število) pač daš vode izkušnje pomagajo začni z malo več na koncu bi moral pripeljati do tega da na koncu skor ni vče vode v loncu ko so kuhani... (mam doteran sistem) da jih nebi kdo ala jamie oliver lomil naj bodo lepi ravni dolgi torej taki da jih lahko fajn pacaš na krožniku... njami;) ajd pol naslednja stvar ko to skuhaš (ravno prav ... to pomeni stojiš zraven in po pet minutah vsake pol minutke (če si nestrpn in lačn kot jaz) probaš... ) med tem ribaš sir... to je po želji ampak večina sirov je tko al tko dobrih......... v kolikor so vsaj mal slani ;)... ahja če ste opazili nisem jih še solil špagetov od kar mam novo metodo se to zgodi na koncu na krožniku najprej čez sol potem čez sir potem se vrže pa notr še omakco po želji priporočam pa paradižnikovo z baziliko se da kupit... ahja pozabil sem na skrivno sestavino v vodo za špagete se da origano pa še kako tako zadevo da dobi mal več okusa... hm sem kaj pozabil mislim da ne dober tek....

sicer pa zadnje čase ful špinačo furam (v usta) nekje mi je sstane reku da ma v bistvu 10x manj železa not kokr pravijo ampak meni itak dol visi sam da je okus vredu tko da zadnje čase mam zeleno omakco čez moje špagetke.... ;) njami

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane

Nino, vidim, da hitro napreduješ in sem vesel, da boš lahko ostal vegetarijanec, ne da bi te napadle kake "vegetarijanske" bolezni. Nekaj pa ti lahko na uho tudi iz svoje izkušnje povem, vedno manj potrebe čutim po uživanju mesa in tega si ne morem razložiti drugače, kot da ga nadomeščam v velikem delu z zdravo soljo. Rastem več ne, tako da potrebujem že tudi manj beljakovin, vsega ostalega je pa tako na pretek tudi v zelenjavi in sadju, sol pa glede na kalorije dodajam. Če bi bil tvojih let, bi se morda celo enako odločil kot ti, pa ne iz moralnih, ampak morda iz estetskih razlogov.

Živalce so lepe, je pa res, da so lepe tudi rastline, čeravno nimajo ravno oči x;)x

špinačni rezanci v omakici iz zelenjave in tune, pa mal domačega olivnega olja, zdrava sol ne sme manjkat in mmmmmm salatka z olivnim oljem. Kako bi že moj ata rekel, tole bi še angelčki jedli, če bi ritke mel da bi lahko kakal xsrcx

3 japke

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Kako bi že moj ata rekel, tole bi še angelčki jedli, če bi ritke mel da bi lahko kakal xsrcx

men je pa stara mama rekla"da bi še angelčki jel,če bi zobke mel" x:)x

hja devica, bi blo najbolje da bi si tud jaz to za kosilo privoščial, ampak že nekaj dni sanjam o tehle rezancih, bojo jutri japke, pa korenjček pa kiwi x;)x

3 japke so ble po obiiiilnem ribje- krompirjevem kosilu x:Dx x:o)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Men pa stara mama skuhala ŽGANCE-tiste prave x:px :2src: ajdove z krompirjem :2src: pa repica,pečenica mmmmmmmmm x:Ix x:Dx :palec:

jeeeee neeeee zameeeeenjaaammmm(babice) x^x

Vsaka ovira je priložnost.

Opij, men to tut ful dober. Meni se vsi režijo, ko gremo kam v hribe pa si naročim žgance pa zelje pa še kako pečenico zraven. Ali pa na Šmarni gori, sem znana po tem pol pa še štrukelj čez x:px x^x njamsi, kom se tam poredim x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Danes sem jedla doma narejene sojine zrezke, zelenjavno omako in veliko skledo solate.

Mojedva sta jedla pa pohanga piscanca, spinaco in pire.

Zdajle se sladkam z piskoti iz ovsenih kosmicev.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ja nažalost se stara dobra kmečka

SLO kuhinja izgublja :C:  :C:  :C:

:V: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...