Skoči na vsebino

Kaj bomo pa danes kuhali?

Recommended Posts

Malo je pozno, a ker sem bila ves dan leteca, sem si skuhala najpreprostejso jed pa se zelo okusna je x:)x

V lonec nalijes vodo, dodas vegeto ( veliko vegete ) in, ko zavre noter za 10 minut vrzes zmrznjeno zelenjavo - korencek, grah, fizol, krompir..

Ven pride slastna juhca.. x:Dx

Ni vse slabo, kar se ne sveti.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Njami, blitva, tamali je pa ne mara, ni sans mu je poturiti namesto spinace (kaj pa sele koprive!!! xDDx).

Vegete ne uporabljam kakih 10 let (oz. vec, 13 morda).

Astra ima spet kaksne pomembne goste? x;)x x:)x

Mi bomo pa danes pohan sir jedli....

Tamali ga obozuje, meni pa tudi pase na vsake kvatre enkrat.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

u men bi tud pasala kaka blitvica al pa karkol zelenga...Sam iz naše kuhne pa dons tk čudn "diši". <_<

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Jaz pa kuham govejo zupo x^x

Jej, sibam pogledat, da mi slucajno ne zavre, pa se meso pokotla :sori:

Notri bodo pa fini rezanci, sami naredili x:px x^x

Mlad krompircek, samo ostrgan, pecen v pecici z eno majhno jabolko v kotu pekaca.

Meso iz juhe, z jabolcnim hrenom.

Zelenjavni kroznik sestavljen iz palck zeleninih stebelc, korencka ,kaksna zlica koruze iz plocevinke in malo strocjeha fizola.(sol, olivno olje in limona)

Desert:borovniceva krostata.

x:px x:px x:px

Po kosilu se gremo klatit po Krasu z naso psico, v imenu prebave :o|o:

Za vecerjo: NIC ali pa kaksen jogurt. :sori:

Ruby..Kras...kaj mi delaš... xrolleyesx ..

Astra

Astra :palec: :palec:

Lepi Kras, tu iz Trsta smo v kvartu ure v prelepi naravi, polni cudovitih naravnih pojavov, smarnice dehtijo......trava disi....

:vragec: x:px x;)x x^x

hja, mam jest zalogo pohanga sira zgori v hladilniku,je prej omenla M.,potem še pohani osliči, krompir kocke in zame solata, ananas mix z jabolki; čakam sedaj, da mi začne krulit x^x

Mi smo jo pa vceraj jedli. Lahko bi jo parkrat tedensko, nekako tako kot makarone. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zakaj vas pa tok vegeta muci?

Men je pa fajn.. OK, ce se psravim ( bolj redko ) kuhat neko specialiteto, potem dodaja posamezna zivila...

Ampak, ce ni casa in si utrujen in si zelis le nekaj lahkotnega pred spanjem, je pa tale juhca kar fajn... x:)x

Zakaj vas pa tok vegeta muci?

Men je pa fajn.. če si utrujen in si zelis le nekaj lahkotnega pred spanjem, je pa tale juhca kar fajn...

Moja izkušnja s to koncentrirano slano kemijo pred spanjem, ala juha iz vrečke ipd.... Zjutraj dobim take mejhne oči, zarad vrečk/podočnjakov. Mislim, da je to dokaz, da se ledvice matrajo sto na uro, in ta zadeva ni nekaj lahkotnega. Čist izkustveno govorim. Tebi se ne zdi? Je pa to sigurn zarad tega, ker sicer nisem podočnjaški tip. In, če sebe poslušaš je najboljš. Lahko, da je tvoj sistem bolj stabilen in nimaš teh stranskih učinkov, kaj pa vem. x:)x

Dons bo blitva s krompirčkom (olivno olje, česen), pa rdeča soja. Seveda vse possoljen  

Sprememba plana. Namest krompirčka. Samo blitva pa soja. Potem pa za dušo popoldanski gurmanski užitek, turška kava s smetano pa čokoladna šnita. Mislim, da sem se dobr odločila. Da se ve, da je nedelja. x:Ix

Tega ne bi vedla, ker tega ne pocnem pogosto.. Ponavadi jem prej.. Tako variantno uporabim samo v skrajnih primerih, ko nimam casa...

In danes sem se zbudila normalna, tako da (res) ne bi vedla.. x:)x

Ko pridem domov, si bom nakoleščkal dober krompir, ponev (z nekim iron premazom) fi 28cm obrisal z mastnim papirjem in tisti krompir skoraj pokritega na hitro popekel (10 min), potem pa ga pred iznosom v usta pomakal v domače dalmatinsko olivno olje.
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Guest sstane
Šest kosov zdravega kruha s surovim maslom in medom in pravilno pripravljen lipov čaj, oslajen z medom x:px

Šest kosov zdravega kruha s surovim maslom in medom in pravilno pripravljen lipov čaj, oslajen z medom.

Jst sem neki podobnga, sam, da ni blo šest kosov, ampak dva. No pol sem še sojo pa tuno. Pa pravilno pripravljeno vodo, namest čaja... (sol, limona, javorjev sirup). x:)x

Guest sstane
Če si si še tuno in sojo rahhlo zakodirala s par zrnci in par kapljicami limone, si si naredila odlično zdravo večerjo x;)x

Če si si še tuno in sojo rahhlo zakodirala s par zrnci in par kapljicami limone, si si naredila odlično zdravo večerjo x;)x

Sem, to sem naredila. A misliš, če slediš občutku, da je tut zdrave soli lahko kdaj preveč.

Prodajajo kreme in mleko za telo in šampone s Ph-neutral. Kaj mislijo s tem Neutral?

Thx & lp x:)x

Ima kdo kak dober recept za špinačo? Danes imam zelen dan x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...