Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 danes bomo skuhali tistega, ki ne bo priden (kanibal.press) :xx!: :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Danes zelenjavna juha, potem pa vse kar je v hladilniku zelenjave , narezano in popečeno, čebula, zelje, bučke, cvetača, paradižnik, paprika, por, vse lepo začinjeno še z malce česna in sojino omako, kumarična solata in pa pečena jabolka in grozdje Danes zelenjavno-sadni dan Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 danes bomo skuhali tistega, ki ne bo priden (kanibal.press) x:OO!: :OO!: :OO!: ...jaz total pliden dans Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Sladki janež dam jaz pečt zraven raznih pečenk ali karkoli že pečem v pečici. Enkrat sem ga jedla, ko je bil pečen pod peko ...za prste polizat Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 danes bomo skuhali tistega, ki ne bo priden (kanibal.press) :xx!: :o|o: Boš pa rabila velik kotel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Mam post danes...... obstaja tut besedni post Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Vtihni! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 ma neee´ee´ee´ bom luna je v ribi, dovoli si Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Bejž zdej papcat, pol pa ne boš mogel govorit ...al pa počet kaj drugega, ko tudi ne boš mogel govorit In kaj boš kuhal danes? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 mick in 1budala , amis ma vas rada, nč bat ma ne vem, kakšni planetni vplivi so danes, sam meni očitno na gluposti tolče Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Upam, da ne tolk rada, da bi naju kar popapcala...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 fižolovko, ffffffffffffrrrrrrrrrr Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 po moje ne .....so mi kanibalsko dovoljenje zaplenili ( ) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 ...še dober.....pa upam, da so ti za kazen naložili še doživljensko razvajanje človečekov......zlasti moških človečekov. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 ja , itak........ to je huda pokora šmrc Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Ah....ne pozabi, da to kaj daješ tud dobiš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 saj vidiš, da se hecam....itak da maš prav Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mimi 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Danes mogoce sparglje...Sicer je pa Ruby dala super idejo - polenta s sirom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 saj vidiš, da se hecam....itak da maš prav Huh....ker po teoriji daš-dobiš bi te v nasprotnem slej ko prej videli kot sestavni del kakšnega jedilnika. Ma, post...brez veze :xx!: . Mi že preveč kruli.... Grem gledat mal nazaj kakšno idejo kaj si naj danes skuham....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 no, da ne bom sam bluzila...en recept za zelene palačinke (ne sladke) v mešalec vsuješ mleko malo radenske al pira al pa malo belega vina, dve jajci, sol, moko.....potem pa ta glavno: šopek drobnjaka, nekaj listov melise, dva vršička timijana in dva listka žajblja.....vklopiš mikser, da vse skupaj zmeša in zmelje......testo ocvreš v ponvi kot običajne palačinke..........rezultat= njam + sveža solata po lastnem okusu zelene palčinke se lahko je same, pokapljane z limono, z majonezo kečapom, sirom....stvar improvizacije, domišljije in okusa Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 krompirjeva juha ...v tem stilu ali zelenjavna bučkina in potem še sezam gor posipamin palačinke ene čokoladne, ene z domačo jagodno...Zaj pa šibam kuhat! Ok, pridem Če pa se mi ne da kuhat, no.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 contesa js tud tako kosilo jedu... njumi kaka kuharca.... a lahk pridem k vam na kosilo? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mateja-matejka 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 mi smo pa se ravno najedli ...skuhala sem pa .. juha: prežganka glavna jed: špinača, pire krompir, hrenovka sladica: domač sirov in jabolčni zavitek Lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 contesa js tud tako kosilo jedu... njumi kaka kuharca.... a lahk pridem k vam na kosilo?Nino, to niso špageti za tvoj okus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Pa kaj....je pa kuharca. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.