Pujsita 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Jaz bi se tudi z veseljem v Contesa penzion prijavila Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Pa kaj....je pa kuharca. Kj Nino teologijo študira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Jaz bi se tudi z veseljem v Contesa penzion prijavila Jaz tudi, še spal bi tam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Jaz bi se tudi z veseljem v Contesa penzion prijavila Jaz tudi, še spal bi tam Po moje ti sploh ne bi spal... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 malo pira rezultat= njam palčinkepalačinke s piromby Amis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Jaz bi se tudi z veseljem v Contesa penzion prijavila Jaz tudi, še spal bi tam Po moje ti sploh ne bi spal... Če bi bil tam tudi internet, že ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 malo pira rezultat= njam palčinkepalačinke s piromby Amis Aira, si se postu že odpovedala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Hehe, Stane... Vceraj uporabila Rubyn predvcerajsnji nasvet... polenta s sirom, ful mi je pasala po dolgem casu polenta. Danes pa so mi blazno zadisale testenine *Carbonara* (nekaj podobnega, prosto po, pravzaprav sem sele pred kratkim izvedela, da je to kao to, sem mislila, da je moja pogruntavscina.. ), sam ne vem, ce se mi da ufuravat, ker cakam nekaj, sem odvisna, morda bom morala prec kam letet...Njami kok mi prav disijo, kar cutim okus... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Jaz pa lačnaaaaaaa...jedla sam zelenjavo kuhano na vodi... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Jaz sem tudi do pred ene ure bila takorekoc na postu, prav sedlo mi je se malo spucat in tko...Potem pa mi je nemarno tole zadisalo zdajle... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 jaz se tudi nekaj trudim z jugurti pa zelenjavo, prepečencem... sem se odločila dati pet kil dol do poletja... sej vem težka bo, ampak kdor ne proba... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Ravno kuham in čakam darlinga, da blagovoli priti domov in pojesti. Tale polenta a la Ruby zveni zelo dobro. Carbonare so pa itaq zakon!Danes kuham, zelenjavna juha, goveje zrezke -ramstek v čebulni omaki, priloga kuhana cvetača in por, zelena solata in paradižnik. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 mmmm sama sem si nardila makarone, pečene v pečici z bučkami, paradižnikom in papriko....vse potresen s sirom...dragi je pa pečenko natepavu... aja še pire sva mela... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 tortelini kumarična omaka... sirček jagodni jogurt... in hehe da ne pozabim skrivno sestavino sstanetova sol.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 dons pa sam paradajzova solata, chebula, oljchek tanavadn pa buchn, kis...pa sstanetovasol.....pa jasn KRUH 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Jaz se bom pa morda danes lotila kosmicevih polpet. Vceraj smo sele jedli *carbonara* spagete. Njami kok je bilo kul.Solate sploh ne omenjam, ker to je tako kot sol - mora bit - in to v enormnih kolicinah, ubijam, spiknem te z vilico v roko! Sem pa zmixala: dve banani, nekaj jagod, en kivi, malo enega odstekanega figovega *sladkota* (v obliki nekaksne marmelade) z malo mleka in pikrich sladke smetane in je potem tak shejkec... Njami... Danes pa slado z jagodami + bananami. Nam je ratalo stratesko spedenat plac v zmrzotu in nam ni blo treba strocjega fizola (se jasno nedotaknjenega) stran metat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 hmmmm....sej bi jst tut kej komplicirou...sam dons tko KIIIIISL pashe :o|o: :o|o: :o|o: ... 666 machkastih zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 smo ravnokar zmazal....otroci: purana+kruhove cmokeon:pečenko od včerajmajica: kruhove cmoke+pečene kruhe +repo in kolerabo s sirom in kislo smetano Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 pa le kaj vidiš na kolerabi, hjao Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 oh ,spet piza Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 on:pečenko od včerajmajica: kruhove cmoke+pečene kruhe +repo in kolerabo s sirom in kislo smetanoa maš ti to v mislih psa a ne Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Jaz sme tudi veckrat kolerabice in repo skuhala v juhi (res pa da moji ne shizijo prevec, meni pa je kul, samo rajsi imam surovi, kar takole za grickat). Niso mi prevec ratali polpeti, pa taksno sem zganjala, pa se spekla sem se ogabno! :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Danes pa smo.............včerajšnje ostanke zmazal . Jutri pa......njami....fižolova solata, trdo kuhana jajčka, pol telečje hrenovke in en dober črn kruh ......se že veselim Zna bit, da bom potem tud v eno temo z naslovom na Pr......znal kaj pametnega napisat Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 se že veselim ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.