Skoči na vsebino

Kaj bomo pa danes kuhali?

Recommended Posts

• Komentarji 1,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz bi se tudi z veseljem v Contesa penzion prijavila   x:)x

Jaz tudi, še spal bi tam x:Ix :inocent:

Po moje ti sploh ne bi spal... :vragec: x:px

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
Jaz bi se tudi z veseljem v Contesa penzion prijavila   x:)x

Jaz tudi, še spal bi tam x:Ix :inocent:

Po moje ti sploh ne bi spal... :vragec: x:px

Če bi bil tam tudi internet, že ne x:Dx

Guest sstane
malo pira  

rezultat= njam palčinke

palačinke s pirom

by Amis

x:Dx

Aira, si se postu že odpovedala :eek: :inocent: :sori:

Hehe, Stane... :D

Vceraj uporabila Rubyn predvcerajsnji nasvet... polenta s sirom, ful mi je pasala po dolgem casu polenta.

Danes pa so mi blazno zadisale testenine *Carbonara* (nekaj podobnega, prosto po, pravzaprav sem sele pred kratkim izvedela, da je to kao to, sem mislila, da je moja pogruntavscina.. :D), sam ne vem, ce se mi da ufuravat, ker cakam nekaj, sem odvisna, morda bom morala prec kam letet...

Njami kok mi prav disijo, kar cutim okus...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz sem tudi do pred ene ure bila takorekoc na postu, prav sedlo mi je se malo spucat in tko...

Potem pa mi je nemarno tole zadisalo zdajle...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ravno kuham in čakam darlinga, da blagovoli priti domov in pojesti. Tale polenta a la Ruby zveni zelo dobro. Carbonare so pa itaq zakon!

Danes kuham, zelenjavna juha, goveje zrezke -ramstek v čebulni omaki, priloga kuhana cvetača in por, zelena solata in paradižnik.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

mmmm sama sem si nardila makarone, pečene v pečici z bučkami, paradižnikom in papriko....vse potresen s sirom...dragi je pa pečenko natepavu... x:Dx aja še pire sva mela... x:Dx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

tortelini kumarična omaka... :D sirček jagodni jogurt... in hehe da ne pozabim skrivno sestavino sstanetova sol.. x;)x
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:vragec:

dons pa sam paradajzova solata, chebula, oljchek tanavadn pa buchn, kis...pa sstanetovasol.....pa jasn KRUH x:px

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Jaz se bom pa morda danes lotila kosmicevih polpet. :)

Vceraj smo sele jedli *carbonara* spagete. Njami kok je bilo kul.

Solate sploh ne omenjam, ker to je tako kot sol - mora bit - in to v enormnih kolicinah, ubijam, spiknem te z vilico v roko! :vragec: x;)x x:o)x

Sem pa zmixala: dve banani, nekaj jagod, en kivi, malo enega odstekanega figovega *sladkota* x;)x (v obliki nekaksne marmelade) z malo mleka in pikrich sladke smetane in je potem tak shejkec... Njami... x:px

Danes pa slado z jagodami + bananami. Nam je ratalo stratesko spedenat plac v zmrzotu in nam ni blo treba strocjega fizola (se jasno nedotaknjenega) stran metat. :8):

Picasso

:vragec:

hmmmm....

sej bi jst tut kej komplicirou...

sam dons tko KIIIIISL pashe :o|o: :o|o: :o|o: ... x;)x

666 machkastih zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

smo ravnokar zmazal....

otroci: purana+kruhove cmoke

on:pečenko od včeraj

majica: kruhove cmoke+pečene kruhe x:Dx +repo in kolerabo s sirom in kislo smetano

Jaz sme tudi veckrat kolerabice in repo skuhala v juhi (res pa da moji ne shizijo prevec, meni pa je kul, samo rajsi imam surovi, kar takole za grickat).

Niso mi prevec ratali polpeti, pa taksno sem zganjala, pa se spekla sem se ogabno! :xx!: xrolleyesx

Picasso

Danes pa smo.............včerajšnje ostanke zmazal x:o)x . Jutri pa......njami....fižolova solata, trdo kuhana jajčka, pol telečje hrenovke in en dober črn kruh x:px ......se že veselim x:o)x Zna bit, da bom potem tud v eno temo z naslovom na Pr......znal kaj pametnega napisat :vragec: x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...