Mick 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 .....hrane, no .......ne posledic. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Danes pa smo.............včerajšnje ostanke zmazal . Jutri pa......njami....fižolova solata, trdo kuhana jajčka, pol telečje hrenovke in en dober črn kruh ......se že veselim Zna bit, da bom potem tud v eno temo z naslovom na Pr......znal kaj pametnega napisat ni mi jasno, kako bi tebi lahko fizhol pripomogel k PAMETNEMU pisanju 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 on:pečenko od včerajmajica: kruhove cmoke+pečene kruhe +repo in kolerabo s sirom in kislo smetanoa maš ti to v mislih psa a ne kul pes, da bi pečenko jedel... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Če bo vse po sreči ne bom danes kuhal nič.....se za1x še postim......bemu, sm lačen, hitr dol s te teme. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 a kdo pozna tiste gobe ki sedaj rastejo pod slivami? tam kjer sem živela prej smo jim rekli slivovke, tu kjer sem zdaj jih ljudje ne nabirajo. skratka, bodo danes za večerjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Skuhala zelo dober krompirjev golaž in ga že okušam! Dober je! kako si ga naredila?-če ni skrivnost mojstrice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lustna oddana blond bejba 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Danes bom naredila neko novo jed z gobami... Vsec mi je, ko kar nekaj probam naredit in "molim", da ne bo katastrofa... Na sreco se mi je do sedaj vse posrecilo pa se mi bo najbrz tudi tole... Citiraj rumena! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Danes zvečer bom spet hotel malo začutiti otroka v sebi, se pocrkljati s pala-pala.Namazane pa bodo, topato, z mešanico MaMaKiSSme -(domačo marelično marmelado zmešam s kislo smetano LjMlek). Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Včeraj bila v Bologni To je meddrugim domovina parmezana, jajčnih rezancev, tortelinov, mortadele, balzamskega kisa..... (če bi tam živela bi v letu dni pridelala kvintal lastne mase :o|o: ) Zato bo jutri, ko smo doma naslednje kosilo: -bruschetta (opečen kruh) s squaquaglionejem (masten kremni sir)-goveja juha s svežimi tortelini-solata iz svežih šampinjonov - za posladek Cesenske češnje (samo da na račun teh pregrešnih češenj odslej hodim naokoli s steklenim očesom ) Solata s šampinjoni:-ostrgam (ne operem) z nožkom bete gob. Na tanko jih nalistam. Lepo jih porazdelim po servirnem krožniku. Pikič solim. Po lističih gob potresem nadrobljen parmezan (parmezan se ne sme rezat!)Pokapljam z lahkim olivnim oljem in poškropim z nekaj kaplicami balzamskega kisa. (pogojno namesto b.kisa-limonin sok) Probajte, ti šampinjoni so mega.Lahko jih ponudite kot predjed, kot prilogo ali celo glavno jed, če ste pred tem servirali več predjedi hladnih in potem toplih. Ma so super tudi kadar se hočete malo posladkat in se pocrtat . Odlični tudi za kosilo, če hujšate (samo ne nalomit got pol kile parmezana ), ker so gobe praktično brez kalorij, tako pripravljene pa zelo nasitne, parmezan pa en najbolj prebavljivih sirov, bogat z železom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 rižota z bučkami in ostalo zelenjavo, paradižnikova solata s čebulo... mogoče malo pozno, ampak pač kosilo ob 18, kaj čem, če pa hodijo domov ob vseh nemogočih urah... aja za malico pa študent futer (oreški, pa rozine...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 a kdo pozna tiste gobe ki sedaj rastejo pod slivami? tam kjer sem živela prej smo jim rekli slivovke, tu kjer sem zdaj jih ljudje ne nabirajo. skratka, bodo danes za večerjo.sm se poglav tolkel kako shujšati evo rešitve Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Danes sem imela blazno zdrav zajtrk:zeleni caj in 2 koscka mlecne Lindtove cokolade Kosilo danes pripravlja oce in najbrz bova jedla kaj italijanskega ali pa bo preprosto narocil pico Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 včeraj škampi se mi zdi, danes ribica, a sprejmeš Contesa, še koga na kosilo, mljask... češrav sem pričakovala da bom videla pri tebi pizza. jaz pa krompir, oslič, kuhana zelenjava, salatka... sladolec, vinček Contesa kaj če bi kakšen receptek o temle napisala a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Contesa - vse troje (vse enkrat prav pride ) Pri nas pa prežganka, oslič, mlad pečen krompir, berivka; za sladico če jo hočejo pa naj se vsedejo na kolo in do prvega slaščičarja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 ma torta me ravno ne zanima (naj me ne bi )...drugače pa res lahko vse troje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nova 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Danes si za kosilo privoščili porovo pito, popečene bučke v omaki, kumare v solati in za posladek božansko kokosovo torto... Citiraj There is a difference between living and being alive. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Čufti Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Krompirjev golaž in skutine palačinke. Pa en lep dan vsem! Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Zadnjič sem se kar dobro najedel palačonk (mega palačink, spečene na ponvi fi 28cm) namazane z MamaKissMe, zato bom danes zvečer pripravil nekaj manj nasitnega, a močno začinjenega, z zelo milo začimbo:zelenjavna rižotka - na močnem ognju in malo maščobe bom popekel sesekljano čebulo, korenje, (malo pora?), papriko (bom videl, kaj bom dobil v trg.) dodal malo riža, potresel s pekočo papriko in potem takoj zalil, dodal še česen in še en pikec ene začimbe (odločitev bo padla v lonec šele na licu mesta), in ker je treba rižotke mešati, bom vmešal še ljubezen, samo kadar kuham sam zase, na to malo pozabim... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Danes si za kosilo privoščili porovo pito, popečene bučke v omaki, kumare v solati in za posladek božansko kokosovo torto... Nova, ali imaš sestrico dvojčico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 1 zelena paprika1 rumena paprika1 rdeča paprika2 paradižnika2 mladi čebulici3 stroki česnaolivno oljesolpoperbazilikapeteršilj Prepražiš čebulo, prideneš vse sestavine, jih dušiš cca. 10 min...pa čez špagete...aja ne pozabt na 1 vrečko parmezana čez...njami... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 kam daš česen? a našeškan al stisnen? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nova 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Danes si za kosilo privoščili porovo pito, popečene bučke v omaki, kumare v solati in za posladek božansko kokosovo torto... Nova, ali imaš sestrico dvojčico ups...(SMO) si....če bi obstajala še ena kopija Nove... ... Citiraj There is a difference between living and being alive. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 kam daš česen? a našeškan al stisnen?Čist vseen...ma čist isti okus... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 HUJSHAMO????? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.