Guest sstane 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 kam daš česen? a našeškan al stisnen?Čist vseen...ma čist isti okus... Majica, a ti veš, kaj je res vseeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Zaradi LNF: - zažgano pečen piščance, mlad krompir s peteršiljem, berivka (se še sonči na vrtu), na željo otrok: alpska juha iz vrečke Podravka, čokoladni puding Preprosto, enostavno, ker pač ne gre "ustvarjati" v kuhinji in viset na NETu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Kisla juha in meso (malo) in praženec. Nič kaj zdravo, ampak full imam to rada. LP! Sanjalica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Gobovo juhico in pitulice. Njami! Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Zaradi LNF: - zažgano pečen piščance, mlad krompir s peteršiljem, berivka (se še sonči na vrtu), na željo otrok: alpska juha iz vrečke Podravka, čokoladni puding Preprosto, enostavno, ker pač ne gre "ustvarjati" v kuhinji in viset na NETu... Tudi meni se je že zaradi istega razloga prav grdo pokadilo iz peči... :o|o: En dan sem pa tako nestrpno pričakovala komentar enega Lunatka, da sem premočno vrgla palačinko v zrak... da se je za strop za hip prilepla... :o|o: , jaz pa z mojo Luno v Devici-sila praktična oseba: ročno sežem pod lijak, tam imam v eni posodi od skute malo beleža in mini čopič, skočim po pručko in v par zamahih....kot da se nič ni zgodilo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Fijuuu, kolk sem pridna jest ... že za jutri ful pripravila... za zajtrk naseckala ananas, solatko (za Dašo paradižnik+ papriko, zame zeleno solato z nastrganim korenčkom+ kumare), naredila paradižnikovo omako za testenince... ko pridirjava okol petih domov, samo še testenine v vodo (ja, Stane, sol na koncu ), pa smo. Danes papali zelenjavni riž in solato, tako, z domačega vrta - veeeeliko! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Contesa, kaj pa imaš to za en program? Mislim, a si si ga sama izbrala, ali imaš takšno delo trenutno, da to zahtevajo od tebe? (sem samo firbčna, ker berem, da imaš osebnega trenerja, pa to).. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Bobnar kaj kompliciraš, ko se ženske odločimo hujšat, to naredimo tako, kot vemo da je prav ! Contesa sicer pa nisi debela, a-ha, sem se spomnila tvojih princesk in peciva, a tvoj mož nima nič odvečnih kg. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Contesa, neka gospa, ki si je umislila podobno dijeto tvoji, je danes na moj forum napisala, da se ji je zgodilo nekaj najlepšega. Mož ji je dejal, da izgleda po enem mesecu kot nova Preberihttp://www.salesalute.com/forum/forum_Show...ge2.asp?ID=2370 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Kaj te pripravljajo na kakšno snemanje, ali se ti na kopalke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 pa kaj vidva vsak dan nekaj skuhata Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 26. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2004 Zdej sem si nardila sendvič; margarina, kolešček salamce, na debelo obloženo s krešo iz vrta, par redkvic iz vrta in kompot iz rabarbare iz vrta ....... NJAAAAAAAAMIIIIIIIIII Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 pa kaj vidva vsak dan nekaj skuhata Nino, lepota je lepa, si ti včasih razlagal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Solata+dušen krompir in nič mesa, to bodo debelo gledali ! LP! N! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 HUJSHAMO?????E moj aakhi, če čisto vsako hrano popraš, potem ima vse enak okus. Ja saj vem, ne prenašaš dobro cukra. Sej ne cukram povsod, a ne aakhi?Ja, zdi se mi, da sem ugotovil! Mislim, da si sladek, a ti gre to malo na živce, pa ti povem, da je pekoča paprika boljša od popra, bolj zdrava, pa še lepše se ujame okus s cukrom. Sladko-pekoče... sam čisto povsod pa to ni za mazat! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 uaaaaa....jaz sm pa včeraj po zmrzovalniku šnoferu, ker sem dans sam pa to......in najdem zmrznjeno solato iz pečene parike......une rdeče, dolge, špičaste.......s česnom........pa da vidim kakšna bo danes.......njamsi, čist je ohranila okus........suuuperrrrr.......sm čist nor na to solato Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Težko boste verjel, ampak pr ns smo danes ŽE kuhali. Neki me je nosil ponoč in pripravil sem rižoto in salatko. Rižoto sva s Pavletom (moj pes za lov in prosti čas) skup potamanila, solate pa ni maru - sm jo kr sam. Aja - mogoče zato, k sm biu učeri rahlo nabasan, po peru mam pa zmeri tak občutek, kot bi mi kdo želodec spral - pol je blo pa treba hitr u akcijo... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 js sem pa zmer misnla, da se ponoč spi al pa žura Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 :xx!: obup. no skratka- jaz pa eno čistilno akcijo v organizmu ta vikend Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 postajamo vegeterjanski? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 :xx!: obup. no skratka- jaz pa eno čistilno akcijo v organizmu ta vikend kakšen obup ...a te daje kakšen virus :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 mogoče je pa povezano z njenim namenom, ki si ga je zastavila do 31.5. Aira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 js sem pa zmer misnla, da se ponoč spi al pa žura Ja, ko pa prideš z žura, pa kaka paštica... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Rižoto sva s Pavletom (moj pes za lov in prosti čas) skup potamanila, solate pa ni maru - sm jo kr sam. Kwa sem se zdej narežala na tegale Pavleta. Frenda si je enekrat iz Španije prinesla eno **povoženo kroto**, ki jo je poimenovala Pavle ...vozi jo s seboj v avtu. Ona in Pavle vedno skupaj. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Rižoto sva s Pavletom (moj pes za lov in prosti čas) skup potamanila, solate pa ni maru - sm jo kr sam. Kwa sem se zdej narežala na tegale Pavleta. Frenda si je enekrat iz Španije prinesla eno **povoženo kroto**, ki jo je poimenovala Pavle ...vozi jo s seboj v avtu. Ona in Pavle vedno skupaj. Moj Pavle ni kakšna "povožena krota". Je ameriški kokeršapnijel, Poljskih staršev, kupil sem ga v Belorusiji in ko sem ga z avtom peljal v Slo, sem poskrbel, da je vsako državo, skozi katero sva se peljala, polulal. Včasih je pil, a je nehal (za razliko od mene). V ene parih lokalih, kamor sem redno zahajal, je imel svojo posodico in ko je padla runda piva, je tud on dobu italijančka in ga spil. Pol se ga je pa enkrat pretirano nažrl z litijskim županom. Možakar ga je držal v naročju, v eni roki čokolada, v drugi pivo. Pavle je bil tako pijan, da ni bilo čisto za nikamor. Takrat se mu je alkohol :xx!: uprl in zdaj ne pije več. Karakter!!! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.