Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Kak je tvoj pes, kokr en Španjolc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 špageti s sirovo omakico, solata in teranček za zdravje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Dans bom pa jaz kuhal peljem drago v eno gostilnco majo odličen smisel za kulinarko Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Grem na kolegovega Abrahama, ne vem, če ne bomo samo vegetirali, uživali tekoče grozdje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 uživali tekoče grozdje kok se to dobr sliš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 pismu sem počas lačen hm hm hm bo treba dol k babici it ala kaj na mizo.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Nas pa sodelavec, ki je postal očka časti s pizzo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Kakarkoli kuham, mi ni pomembno, koliko začimb bom stresel v jed, v kolikor ne gre za česen. Pomembno mi je samo eno - ves čas moram biti z mislimi zraven, pri kuhi. Ostati zraven loncev...Tule je recept za eno tako šolo "biti vseskozi zraven":Zberem na tričetrt prazne škatle različnih testenin, najmanj 4 vrste. ponavadi se različno dolgo kuhajo in zato nujno potrebuješ timer. V sili sem si že pomagal tudi s štoparico. Torej vse testenine natehtaš, da dobiš pravo težo, razvrstiš po času kuhanja, potem pa jih stresaš eno za drugo v vodo, ko je njihov čas, torej še toliko in toliko minut do 0.Med tem imaš le toliko časa, da pripraviš zelo preprosto omako: na olivnem olju zadišiš drobno sesekljan česen (nikdar ga ne maram treti), zaliješ s paradižnikovo mezgo in potreseš z origanom. Bistvo je namreč ravno v preprostosti omake.----Vaja dela vajenca, kuha pa kuharja! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 zadišiš drobno sesekljan česen (nikdar ga ne maram treti), zaliješ s paradižnikovo mezgo in potreseš z origanom. Bistvo je namreč ravno v preprostosti omake.česen :xx!: nikoli ga ne uporabljam- vedno čebulo za omako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Aira, a nisi ti na slani vodi trenutno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 zadišiš drobno sesekljan česen (nikdar ga ne maram treti), zaliješ s paradižnikovo mezgo in potreseš z origanom. Bistvo je namreč ravno v preprostosti omake.česen :xx!: nikoli ga ne uporabljam- vedno čebulo za omako.Veš, če delam bolonjsko omako za testenine, bog ne daj notri česna! Ampak kadar pa delam omako recimo za makaronflajš , no, potem obvezno! Imam še varianto, (pazi na vrstni red besed) ko k česnu ne dodam paradižnika. Samo česen na olju... Ali pa na vrtu natrgam nekaj svežih lističev žajbelja in ga sesekljam skupaj s česnom. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Samo česen na olju...jaz prisegam na olivno olje zdi se mi najbolj zdravo- pravijo da je mediteranska (italijanska) prehrana ena najbolj zdravih v Evropi - ravno zaradi olivnega olja in zelenjave. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Ne nori, naša stran Jadrana je mnogo bolj bolana od italijanske. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Samo česen na olju...jaz prisegam na olivno olje zdi se mi najbolj zdravo- pravijo da je mediteranska (italijanska) prehrana ena najbolj zdravih v Evropi - ravno zaradi olivnega olja in zelenjave.Včeraj sem palačinke pekel na sončničnem olju, carski praženec pa na maslu. (Eni so hoteli palate, drugi pa šmorn pač.) Olivno olje ne uporabljam v te namene... Sem že misil, da so mi prsti olivno ob tipkanju prvega posta preskočili. A je vse v redu. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Ne nori, naša stran Jadrana je mnogo bolj bolana od italijanske.Ali lahko kje poveš malo več o tem ali imaš kakšen link do takih informacij? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Ali lahko kje poveš malo več o tem ali imaš kakšen link do takih informacij? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Ne nori, naša stran Jadrana je mnogo bolj bolana od italijanske.Nisem razumel, kaj si mislil s tem. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Pod mojim imenom klikni, boš našel materiala, kolikor hočeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Stane, materiala je zares dovolj. Zdi se mi, da vem, kaj si mi hotel povedati ...Ampak tam nisem našel nič, ko sem iskal s ključem olivno ali mediteran! Zdravo je tam povezano samo z besedo sol. Ja pa tudi to mi je kapnilo, zakaj torte niso zdrave. Vse namreč solim, samo testa za torte pa ne! Ne zares, si lahko prosim malo manj skrivnosten in bolj konkreten?LpP Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Najbolj na kratko ti lahko povem le to, da imaš lahko še tako dobra in zdrava živila, če jih "zaserješ" z jedilno jodirano soljo, postanejo nezdrava. Italijani imajo ves čas na policah poleg jodiranih tudi razne naravne soli, mi pa ne. Niti Hrvati in Črnogorci tudi ne. Švabi pa še manj, da o Američanih sploh ne govorim Tako, da samo na Mediteran se ni za zanašati Pa tudi olivno olje samo po sebi še ni zdravo, če ga pregreješ, je slabše od svinjske masti :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Contesa, Nino te ima rad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Sstane pa Mick tud Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 To sam tristransko enostranska lbezen zgleda..... Aja, ta teden ne kuham nič......jem sam sadje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 .....saj imaš tri..... ...nič, nič, sm že tih......glavn, da te mamo radi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.