Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Ta Mick je res en, en, en, strasten kadilec Nino pa te ima rad zaradi tvoje nove vege hrane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Danes smo pa privlekli ribice ( mislim, da orade, nisem pa cisto prepricana ) iz trznice, tako da bojo ribe, pecene, s trzasko, zraven pa krompirjeva solata...Za posladek pa melona z malce rumcka Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 imela odlično malico! bučkin zos + pireSuperdobroin navrh sladoled piškotkov Oj želodček moj,še zadovoljno rajžal boš z menoj Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Aja, ta teden ne kuham nič......jem sam sadje. uauu!! jaz pa ko komu povem o svojih trdnih namenih začne motivacija popuščati... šobska solata??!taka bolj kisla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Jaz pa ravno kuham oz. sem ze ugasnila. (Spet) mi je zadisal rizi-bizi (samo brez graha)...Nic posebnega, a imamo ful radi, pa tako dobrega naredim ('skoraj kot babi'). Solato sem tudi ze pripravila, samo se osolim jo in naoljim in okisam..... ja - sem videla, je Contesa omenila - z nicemer drugim ze vec let kot z domacim kostanjeviskim jabolcnim kisom - ce se mi pa ne da v klet oz. mi ga slucajno zmanjka, pa limonam (ali pa jo kar tako limonam, ker mi zapase). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ob 22. bom nekje okoli Benetk. Kaj si naj privoščim za večerjo Hitro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Testenine ali pizzo, lasagno ipd... Dober tek, fajn se mej! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Contesa, tega na cesti ne dobim, grem pa do okoli Ancone. Jutri Danes bom moral pa kar Marso poslušati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Contesa, tega na cesti ne dobim, grem pa do okoli Ancone. Jutri potem pa- un pannino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Pravkar sem požrla eno XXL skledo solate z jajci, krompirjem in bučnim oljem . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Evo me, poslušal sem obe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 glih iz trga prshu dons brancinchka papcu zlomek s shefico bopa mlad krompirchek, pa cheshnje za na konec 666 zlomkastih zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 sam 3.5kg solate :o|o: počasi ratujem polž :xx!: bom vse požru Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Kaj samo solato dobiš , po mojem imaš solatni dan :o|o: , saj niso slabi polži, mi delujejo, kot bi se jim za vse "fučkalo" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 kva čm prav ,da sem premal priden....... kar kol naj bi to pomenil Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 DANES NAČRTUJEM: predjed - en srednjevelik pardižnik glavna jed - skleda solate s koščkom polnozrnatega kruha posladek - škatla napolitank Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 posladek - škatla napolitank Veliiiiiikaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 popravek- skleda sladoleda s škatlo napolitank in za posladek en paradižnik x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 popravek- skleda sladoleda s škatlo napolitank in za posladek en paradižnik x!xto je shujševalna dijeta za znoret dobra Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Pa, kaj, saj je cel teden stradala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 stradala česa? Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Jaz pa sem vceraj koncno prisla do ribe (ki mi je ze nekajkrat zadisala v tem tednu).Znanec nalovil postrvi - in ocistil!!! Pa sva vceraj jedla blitvo s krompirjem in postrv. Njami. Koncno. Danes pa se ne vem, mogoce bom spinacne testenine, samo ko mi je zmanjkalo spagetov, jih imam pa najraje od testenin (zadnje cajte, vcasih pa sem imela najraje 'polzke'). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Včeraj naredila odličen riž med drugim in to prvič Basmati riž, res moram to še kdaj ponovitStanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 ...ohoj, jaz bom pa danes dobila lisičke.....pa nimam pojma kako naj jih pripravim...prosila bi vas za kako idejo... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.