Skoči na vsebino

Kaj bomo pa danes kuhali?

Recommended Posts

Stanka - basmati - a ni mega? :palec: x8Dx x^x

(haha, kaj sem napisala: a ne miga? x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x x:o)x x:o)x - in popravila pol)...

Zaza - meni lisicke skoraj najbolj pasejo z jajckom. :8): x:px

Lahko pa jih uporabis tudi v rizoti.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Žaža...juha je dobra...ma prav posebno aromo...samo mal krompirja...ostalo pa enako, kot zelenjavna... :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

:D js resno razmišljam da današnja večerja bi marsikero bejbo položila v posteljo.... (pa ni zastrupljena)

Sveže začimbice direkt z vrta... uvožen sirček... tortelinčki ... skrivna snov stanetov ssol :D nja, njam... dobr da sem jih skuhal ravno prav k če bi jih preveč bi naredil tisto kar se mi praktično nikoli ne zgodi da bi jedu še za tem ko bi bil že sit... pa še tista paradižnikova omakca :D huhjej če mi še kdaj rata tolk dobr skuhat se bom spet pršeu hvalit... x;)x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Danes pa špageti bolognese in mlečni gres za sladico, pa veliko vooodddeee! x:Dx

Tvoje muftije,ups muffine sem že probal x:px so mljask, tako da bom definitivno moral priti na kakšen zborček.

Glej naprej, če se le da,...

Danes pa špageti bolognese in mlečni gres za sladico, pa veliko vooodddeee! x:Dx

ni fer ni fer.... :( zdaj pa vem kam so vsa dobra kosila pobegnila.. hm js razmišljam o popoldanski malci.... hm nekaj sladkega z dost kalorijami, hm hm hm aha čokoladA :D za večerjo pa še čakam na kako ornk idejo, ampak se bojim da bodo padle palačinke... al pa še več malice :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jaz pa sem vceraj koncno prisla do ribe (ki mi je ze nekajkrat zadisala v tem tednu).

Znanec nalovil postrvi - in ocistil!!!  x^x

Pa sva vceraj jedla blitvo s krompirjem in postrv. Njami. Koncno.  x:px

Danes pa se ne vem, mogoce bom spinacne testenine, samo ko mi je zmanjkalo spagetov, jih imam pa najraje od testenin (zadnje cajte, vcasih pa sem imela najraje 'polzke'). :)

Tudi jaz sem včeraj pojedel preveliko porcijo postrvi in mladega pečenega krompirja. x:Dx x:)x x:px

Postrv se sicer pripravlja na sto načinov in je vedno dobra. Meni je odlična na žaru, še bolj pa v pečici z krompirjem, sploh sedaj, ko je ta najbolj sladek. x:px x:px

Za pečenje v pečici sem lani kupil precej veliko stekleno posodo z pokrovom, ker sem slišal, da se v taki posodi hrana lepše speče in sem z njo zelo zadovoljen. x8Dx :vio:

Na koncu postrv prelijem z prelivom iz olivnega olja, kateremu primešam sesekljan česen in peteršilj ( standardna omaka ) in nato še malo limonce in specialiteta, da dol padeš je pripravljena. x:px x:px

Za postrvi bi lahko rekel en Italianski pregovor " če jih ne bi bilo bi se jih morali izmislit " x:Dx xDDx

Guest sstane

Vprašanji za tiste, ki že uporabljate zdravo sol v prehrani:

- ali ste že začeli opažati, da si po zaužitju dobro slanega in začinjenega obroka zaželite za konec nekaj sladkega

- ali ste že začeli opažati, da si po zaužitju sladkega obroka zaželite za konec nekaj slanega ali celo same zdrave soli

Po odgovorih vam razložim, zakaj je tako x;)x

- ali ste že začeli opažati, da si po zaužitju dobro slanega in začinjenega obroka zaželite za konec nekaj sladkega

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAATAKO, BEMU TI.

SAM TO SE PA ITAK PORAZDELI ENAKOPRAVNO PO VSEM TELESU, JE TKO?

xg:Dx :N: xpartyx

zdej pa povej še zakaj?

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Guest sstane

Dobro, da ne bomo čakali vseh, morda še pa niti vsi ne znajo poslušati svojega telesa.

Torej, biokoda v zdravi soli in surovi hrani je tudi števec kalorij, ki daje trebušni slinavki signal, koliko insulina naj vbrizga v kri.

Če ti hrano soliš na zgornjo mejo okusa, tako kot je opisano v knjigi, se največkrat zgodi, da ostaja nekaj biokode vedno v suficitu, zato se ti tudi apetit ustavi, takoj, ko vneseš zadosti kalorij. Tisti zadnji preostanek pa ti vbrizgne kapljo insulina več in sladkor v krvi pade malenkost pod normalo, tako, da je za eno tortico še prostora x;)x

Če pa ti navališ na dve ali tri, se ti zgodi obratno. Nastane presežek kalorij nad vnosom biokode in začutiš željo po slanem.

Contesa, ti, ki se znaš poslušati, verjetno tudi pretežka nisi bila nikoli, mnoge pa tega ne znajo, oziroma jim v rani mladosti ni bil vnešen pravilni normativ, potem se pa mučijo.

Ampak, zdaj je teh muk konec, saj imajo Zdravo sol x;)x

PALAČINKE  
hvala spet za idejo.. x^x

si bom pisal zdele na list,ga imel kr tam blizu, pa da vidm kaj vse da nardit še, za vsak dan drgače

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Guest sstane
, morda še pa niti vsi ne znajo poslušati svojega telesa.
a tako, tako...opazim vsako malenkost spremembe, rad jo raziščem x:o)x :8): x^x

Bu, saj vem, da se znaš poslušati, pa Marsa, Contesa, Ria, da ne naštevam, katera pa morda ne, kaj veš.

Je pa to zelo važno, to je tisti psihični faktor, ki ga vsekakor tudi sam priznavam.

Ne priznavam pa fantaziranja, kako bo vse drugače, če začneš samo drugače misliti v glavi, s telesom pa dalje naprej kot svinja z mehom.

Ne priznavam take sodbe :xx!:

x:px Domaca zelenjavnja pica! :)

Z articokami, korenckom, koruzo in rukolo! Ok pa sir pa paradiznik :) MJAMI! x:px

Zdele popoldne me pa caka jagodna sladoledna tortica :)

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...