Kristalka 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 tortiljeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 danse ne bomo prav nič kuhali! gremo na grško solato! za sladico pa .. ..hmmm tiramisu? sladoled?....... sadna kupa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Njam najm-Contesa ! Jaz pa: mlince in solata in malo piščanca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Mi mamo tudi postrvi danes Se mi pa zdi, da se bo lihkar ulilo in da odpade peka zunaj...zraven pa zopet krompirjeva solata, posladek prinesejo prijatelji Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 pecen krompircek in bucke kozarec sangrije Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 pecen krompircek in bucke kozarec sangrije na sangrijo bi pa lahko povabla nebod tok škrta Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Sorry Naslednjic bom bolj uvidevna. Sicer so jo pa hitro spili, jaz sem prisla od dveh pozirkov Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Samo kekse testiram. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Sorry Naslednjic bom bolj uvidevna. Sicer so jo pa hitro spili, jaz sem prisla od dveh pozirkov ma kva maš to zaene požeruhe v bajt se mogla gor usest,da si prišla do svojga kozarčka Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 drugače pa amanita muscaria ni od muh Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Nasedva sploh ne pijeta. Sosede smo mel... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 ja jest tut sosed biu Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Danes smo kosili enolončnico iz stročnic in žit, bezgovo cvetje v palačinkinem testu in kompot iz bučk (ozimnica, ki jo je treba pospraviti!). Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Zelenjavna juha, zelena solata z mlado čebulo in pečen "mladi" krompir ....mmmmmmmmmmmmmmmm Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 opij, dobis na tistem zuru ? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 opij, dobis na tistem zuru ?na katerem žuru? boš naredila žur Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Na luninem itak! x!x x!x x!x x!x Aja se neki...kako se pravilno quota..ker men ne uspe Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 na desni strani oknja,ki ga ravno kar bereš"citiraj" Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 na desni strani oknja,ki ga ravno kar bereš"citiraj" Ne morem vrjet, da sm to spregledala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 dej ne-se-ri jez sem enga iz firme prosu,da mi je z prstom pokazat Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 dej ne-se-ri jez sem enga iz firme prosu,da mi je z prstom pokazat Thanks, I feel much better now Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 no problemo Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Dober tek. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Na luninem itak! x!x x!x x!x x!x a boš ti kuhala oz.kar kol na žuru bo Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Poglej na un forum, ker se menijo x!x Jaz se sploh nisem prepricana, da bom sla, glede na to, da imam se en izpit takrat :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.