opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 dej no izpit lahk počaka žur pa ne Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 dej no izpit lahk počaka žur pa ne NE! Morm met mal poletnih pocitnic...da gremo s prjatlcam mal na obalo zurat Zdaj k smo ledig.. Forum o prehrani Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 mogoče pa je tema kaj bomo pa danes ZAKUHALI Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Sploh ne vem kaj nej na to recem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Sploh ne vem kaj nej na to recem kdor.....pa molči.......pa devetim....odgovori baje Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Da ne bo Marsa huda ...k sva zasla... Da se mal vn izvlecem, grem kopirat kaksn recept CREME BRULEE (recept Joel-a Robuchon-a, enega najbolj slavnih francoskih kuharskih mojstrov) Sestavine za 8 oseb:7 rumenjakov3 stroke vanilije150 g sladkorja2 dl mleka7 dl smetane (sladke, tekoce)posip (cassonade - droben rjavi sladkor, zelo dobro sega nadomesti z vanilij sladkorjem) Vanilij stroke po dolgem prerezemo, izpraskamo semena in jih damo v skledo. Dodamo rumenjake, zmesamo z metlico (rocno), dodamo sladkor in mesamo tako dolgo, da mesanica postane svetlejsa, vendar ne penasta. Dodamo mleko, dobro premesamo. Dodamo se smetano. Mesanico precedimo skozi zelo fino cedilo, da izlocimo vecje delce vanilije. Pustimo stati 1 uro. Porazdelimo v 8 posodic za creme brulee - pomembno je, da kreme ni vec kot 1.5 cm v visino. Posodice damo v pecico, ogreto na 70°C za 25-30 min. Krema mora postati cvrsta, vendar se tresoca. Ohladimo v hladilniku. Povrsino na tanko posipamo s posipom in karameliziramo v pecici na grill-u (prej segrejte grill, vendar pustite vratca pecice odprta, da se pecica ne segreje - tudi med karameliziranjem) cca 20 sekund. Ko se posip pricne topiti, vzamite posodice iz pecice. Servirajte v posodicah, v katerih ste kremo pripravli. Servirate lahko takoj, ko vzamete iz pecice (pazite, da si ne opecete ustnic s karameliziranim sladkorjem!!!) ali pa predhodno se ohladite v hladilniku. (Za moj okus je creme brulee najboljsa, kadar je spodaj hladna in zgoraj topla - njami! ) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 mogoče pa je tema kaj bomo pa danes ZAKUHALI Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 hm-hudo,mora biti kar okusno sam pomoje,da pa na žuru tole pacaš pa glih ni Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Zakaj mas ti fiksno idejo, da bom jst na kakrsnem zuru kej kuhala/pekla Sama se ne upam sploh narest creme brulee-ja...lahko sam cakam, kdaj bom sla naslednic v francijo na tapravga NE BOM KUHALA, MEMORIRAJ! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 ej pa sej žur je idealna priložnost za nove kuharske podvige pol je itak pijani pa nevedo kaj jejo kva pa misliš kako so se francozi gurmanizirali Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Po drugi strani bi pa to lahko PRINESLA na zur in jim podtaknila, ko bodo pjani Za trezne voznike bo pa pac zmanjkalo ( vkljucno z mano ) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 ja,ja,jez tut vozu Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 NETI JEDU! k tok forsiras Zdaj ze dvomis v moje sposobnosti...c c c Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 ne ne jest vse pojedu sam ne se kregat rat se mejmo Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 jst sm itak polna ljubezni...tok, da jo kr talam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 a ja ni nč opazit pa itak ženskam ni za verjet Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 a ja ni nč opazit pa itak ženskam ni za verjet Ja, postajamo k moski Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 dobr vidva tole kuhata Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Kaj kuhava x!x Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 oprosti Mateja kuha sam Michell creme brule... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 testenine Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Ne jem gob :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Zakaj pa ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Po jurckih in marelah sm ene pike dobila...( in ja, ble so prave), zato se jih nasplosno izogibam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Ne, sej nikoli nimam zelja, da bi jedla gobe...drugace pa nimam alergij, razn govedina...kar mi je pa itak vseen Sam pa disi, k si mama dela kaksne rizote z lisickam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.